![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 19:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל - למה עוד סבב זה כבר משעמם
-------------------- עינב - 11 - מחוננת - מחפשת מישהו לברוח אתו - לא יודעת להתחבר עם אנשים - משועממת - מחוברת לפורטל 24/7 - mustache - bethany mota - סוויפטית - לובאטיק - אריאנה גרנדה - יוטיוב - ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ - צרפתתתת - התעמלות אומנותית - אתם מחטטים לי בחתימה המושלמת - וזהו חזרתי מפרישה לא מוצהרת של תחילת שנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 20:12 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ- מה נעשה ?
-------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 20:49 PM
|
||
נ- נעשה משהו שיגרום שיפתחו עוד משחקים כי כבר משעמם
-------------------- עינב - 11 - מחוננת - מחפשת מישהו לברוח אתו - לא יודעת להתחבר עם אנשים - משועממת - מחוברת לפורטל 24/7 - mustache - bethany mota - סוויפטית - לובאטיק - אריאנה גרנדה - יוטיוב - ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ - צרפתתתת - התעמלות אומנותית - אתם מחטטים לי בחתימה המושלמת - וזהו חזרתי מפרישה לא מוצהרת של תחילת שנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 21:14 PM
|
||
ס- ספרי על זה , אני כתבתי הודעה למנהלת הפורום והיא לא עונה
-------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 22:40 PM
|
||
ע- ערב טוב.......
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 22:59 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פ-פרח
-------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:13 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
צ- צדף
-------------------- Google*גריפינדור*אנבת'*סנייפ*הרמיוני*פנטזיה*ג'יני*לונה*אנדר וויגין*בלטריקס*שירים ישראליים*פרד וג'ורג'*חופש*דראקו*סרטים מצוירים*דמבלדור*ארטמיס פאול*נוויל*מדע בדיוני*הארי פוטר*מקגונגל*פרסי ג'קסון*רייבנקלו*Samsung ![]() כן, זה אני!!! D: אקספליארמוּס$לוקומוטור מורטיס$ליבּראקורפּוּס$סילנציו$סקטוּמסמפּרה$פּטריפיקוּס טוטאלוּס$פורנונקולוס$קונפוּנדוּס$ריקטוּסמפּרה$שתק$שחרר$קונג'ונקטוויטוס$דנסאוגאו$לנגלוק$אימפדימנטה$אינקרצרוס$רדוקטו$לגילימנס$טרנטלגרה$אימפריו$קרושיו$אבדה קדברה$אגומאנטי$אימפרביוס$אינסנדיו$אלוהומורה$אנגורג'יו$רדוציו$אפרציום$אציו$ג'מינו$דיפינדו$וודיווסי$וינגארדיום לביוסה$טרגאו$לומוס$נוקס$מוביליארבוס$מופליאטו$סונורוּס$רפּארו$פיניטה אינקנטאטם$פריורי אינקנטאטם$אוונסקו$דורו$פריקולום$רלאשיו$דפרימו$דפודיו$סרפנסורטיה$פּרוטגו$פרוטגו טוטאלום$רידיקולוס$רפלו מוגלאטום$הומנום רבליו$אנאפנאו$אפּיסקי$התחיא$פרולה$אקספּקטו פּטרונוּם$הנדר הכובל$מורסמורדרה$פּורטוּס$פידליוס$אובּליוויאטֵה$לוקומוטור$ספציאליס רבליו$קונפרינגו$פרוטאוס$סלביוהקסיה$טאבו$לויקורפוס$פרוטגו טרבליום$פרוטגו הורבליוס$גליסיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:13 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ק-קרטיב
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:15 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ר-רקפות (מה הקשר?)
-------------------- Google*גריפינדור*אנבת'*סנייפ*הרמיוני*פנטזיה*ג'יני*לונה*אנדר וויגין*בלטריקס*שירים ישראליים*פרד וג'ורג'*חופש*דראקו*סרטים מצוירים*דמבלדור*ארטמיס פאול*נוויל*מדע בדיוני*הארי פוטר*מקגונגל*פרסי ג'קסון*רייבנקלו*Samsung ![]() כן, זה אני!!! D: אקספליארמוּס$לוקומוטור מורטיס$ליבּראקורפּוּס$סילנציו$סקטוּמסמפּרה$פּטריפיקוּס טוטאלוּס$פורנונקולוס$קונפוּנדוּס$ריקטוּסמפּרה$שתק$שחרר$קונג'ונקטוויטוס$דנסאוגאו$לנגלוק$אימפדימנטה$אינקרצרוס$רדוקטו$לגילימנס$טרנטלגרה$אימפריו$קרושיו$אבדה קדברה$אגומאנטי$אימפרביוס$אינסנדיו$אלוהומורה$אנגורג'יו$רדוציו$אפרציום$אציו$ג'מינו$דיפינדו$וודיווסי$וינגארדיום לביוסה$טרגאו$לומוס$נוקס$מוביליארבוס$מופליאטו$סונורוּס$רפּארו$פיניטה אינקנטאטם$פריורי אינקנטאטם$אוונסקו$דורו$פריקולום$רלאשיו$דפרימו$דפודיו$סרפנסורטיה$פּרוטגו$פרוטגו טוטאלום$רידיקולוס$רפלו מוגלאטום$הומנום רבליו$אנאפנאו$אפּיסקי$התחיא$פרולה$אקספּקטו פּטרונוּם$הנדר הכובל$מורסמורדרה$פּורטוּס$פידליוס$אובּליוויאטֵה$לוקומוטור$ספציאליס רבליו$קונפרינגו$פרוטאוס$סלביוהקסיה$טאבו$לויקורפוס$פרוטגו טרבליום$פרוטגו הורבליוס$גליסיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:22 AM
|
||
ש-שמח
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:25 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ת-תופים!
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 09:25 AM
|
||
א- אריה
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 10:02 AM
|
||
ב - באלי משחק חדש
|
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 10:06 AM
|
||
ג- גם לי
|
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 22:49 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ד-דבש
-------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |