![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 23:34 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה- היפופוטם ?
-------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 09:34 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ו-ואן גוך ?
-------------------- ליאל ![]() נראה לי החתימה הנצחית שלי קיבלה משמעות חדשה מתגעגעת לפורטל ולכולכם ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 09:57 AM
|
||
ז - זוג או פרד
-------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 21:43 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ח-חרוב
-------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2014, 09:49 AM
|
||
ט-טופי זה טעים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2014, 11:55 AM
|
||
י- יופי
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 13:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ - כן
-------------------- עינב - 11 - מחוננת - מחפשת מישהו לברוח אתו - לא יודעת להתחבר עם אנשים - משועממת - מחוברת לפורטל 24/7 - mustache - bethany mota - סוויפטית - לובאטיק - אריאנה גרנדה - יוטיוב - ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ - צרפתתתת - התעמלות אומנותית - אתם מחטטים לי בחתימה המושלמת - וזהו חזרתי מפרישה לא מוצהרת של תחילת שנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 13:53 PM
|
||
ל-למה אתם יורדות עליי?לא היה לי מה לכתוב....
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 14:03 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ- מנוחה
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 14:31 PM
|
||
נ- נראה מי נרדם ראשון
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 14:47 PM
|
||
ס-סופסוף יש לי מה לכתוב:))
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 16:39 PM
|
||
ע- עוגיה , יש דבר אחר?
|
|
פורסם ב: Jul 30 2014, 10:41 AM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פ- פיצה
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2014, 15:52 PM
|
||
![]() מוגל |
צ - צלחת מעופפת
-------------------- קרני (שם בדוי) - מחוננת וגאה - רייבנקלואית בדם וגאה - תולעת ספרים וגאה - אתם מוזמנים לישלוח לי כסף - גאמאני קארתי את כל סיפרי הארי פוטר - אריאנה גרנדה - סוופטית - חנונית וגאה - גאמני מתה על הרמיוני - אוסטין ואלי - ויקטוריוס - סאם וקאט - חוצפנית וגאה - אתם מחתתים לי בחתימה לכו למישהו אחר! - וזהו ![]() חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2014, 18:03 PM
|
||
ק-קרפדה*~*אין מה לכתוב><
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |