![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 14 2014, 08:34 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתגר || הספר השמיני ![]() נתונה הסיטואציה הבאה : אתם קוראים את סדרת הספרים "הארי פוטר" , מתרגשים , כועסים , צוחקים ורצים לספריה להשאיל את הספר הבא בסדרה , וחוזר חלילה. בפעם השביעית שאתם מגיעים לספריה \ לחנות ספרים \ לספריית בית הספר , להוטים להמשיך לקרוא את סדרת הספרים הקסומה הזו אתם מגלים שאין עוד המשך לסדרה. כמה הייתם עצובים \ מאוכזבים \ כעוסים באותו הזמן בסולם של 1-10 ? אני מניחה שהרבה יותר מ-10. מוכר לכם ? ובכן , באתגר הבא כל אחד ואחת מכם מוזמנים ליצור ספר שמיני לסדרת הספרים הקסומה. ספר שיהפוך לרב מכר ויהפוך אתכם למיליונרים. לא באמת. מה שאתם באמת תרוויחו מהאתגר הזה הוא 50 חרמשים זוהרים בחושך , וכמובן לזוכה המאושר\ת ינתנו לא פחות מ-500 חרמשים זוהרים בחושך ! ובאשר לספר ? הוא לא יהיה רב מכר אלא יזכה במקום הכבוד שלו , בדיוק כאן : שם הספר השמיני : הארי פוטר ומחולל הזמן תקציר לספר השמיני : אחרי שהארי שולח את אחרונת ילדיו, לילי, לבית הספר לקוסמות, ביתו הופך ריק ושקט. הארי חיכה לרגע הזה הרבה זמן, כיוון שעכשיו יוכל להוציא לפועל את תוכניתו : להוציא רשיון על מחולל זמן ממשרד הקסמים, ולחזור בזמן כדי לפגוש את הוריו. הארי נכנס להרפתקאות מסמרות שיער כשחבריו ואפילו אשתו חוששים לשפיות דעתו, וכשהוא נכנס בסתר לעבר, מאמץ את דמותו של בן-דודו של ג'יימס, ומתגייס למסדר עוף החול - הוא מגלה סודות אפלים על עבר הוריו וחבריהם, ומשנה את העתיד של עצמו. אז למקרה שחשבתם שאתם צריכים לכתוב ספר באורך מלא , טעיתם. כל מה שאתם צריכים לעשות זה למלא את הטופס הבא :
על התקציר להיות ארוך ומובן והוא יכול לספר על המשך עלילותיו של הארי פוטר , על ילדיו , או אפילו על נכדתו של נוויל לונגבוטם. בכדי שההגשות תהיינה מובנות ורציניות , אנא חיסכו בסמיילים ^^ ניתן להגיש את הטפסים עד התאריך : 21.7.14 . -------------------- ליאל ![]() נראה לי החתימה הנצחית שלי קיבלה משמעות חדשה מתגעגעת לפורטל ולכולכם ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 14 2014, 08:44 AM
|
||
![]() מוגל |
שם : תקראי לי סיוון [שם שני]
כינוי : ג'יני וויזלי המהממת שם הספר השמיני : הארי פוטר והיורש של הלורד וולדמורט תקציר לספר השמיני : להארי יש ילדים,ולוולדמורט יש יורש. לילי,בתו של הארי הולכת פעם ראשונה להוגוורסט! כשהיא בתא ברכבת באה אליה ילדה נחמדה עם שיער שחור ועיניים כחולות השם שלה לא אומר שום דבר ל-לילי אך הוא אומר משהו לסגל המורים ולאחיה הגדול ג'יימס שדיבר עם אביו על הרבה דברים.... דעתי על האתגר : נחמד,עוזר לנו גם להמציא בראש איזה סיפור ואולי גם פאנפיק.. *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2014, 11:06 AM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם : ירדן
כינוי : ירדנה22 שם הספר השמיני : חזרת אדון האופל תקציר לספר השמיני : וולדמורט לא מת. קראתם את הספר השביעי? צהלתם כאשר אדון האופל הובס על ידי הגיבור שלנו, הארי פוטר? אז תחזרו בצהלותיכם, כי אדון האופל לא מת. בסיפור מסופר על הארי, איש מבוגר בן 30, תאונות "מקריות" קורות לבני משפחתו, עד שהוא מגיע למסקנה שמישהו מחבל בחייו, "ג'יימס, רק אתה יכול להציל את העולם," אלו הן מילותיו "האחרונות" של הארי פוטר. האם הארי פוטר מת? זאת, תגלו בספר. דעתי על האתגר : אתגר מעניין. נהנתי לכתוב תקציר לספר שמיני, יש לך רעיונות טובים לאתגרים :) *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2014, 11:37 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם :עדי
כינוי :אלי שם הספר השמיני :הרפתקאות לילי לונה פוטר והדרקון הזהוב תקציר לספר השמיני :לילי מאוד מתרגשת ,סוף סוף היא יכולה לנסוע להוגורטס. היא חיכתה הרבה שנים עד שתוכל ללמוד בהוגורטס . בדרכה להוגורטס לילי פוגשת דרקון זהוב -כחול.היא מחליטה לאמץ אותו. מה יקרה כשלילי מגיעה להוגורטס? האם היא תסתבך בצרות כשיגלו שהיא מגדלת דרקון כחיית מחמד בהוגורטס .? כל זאת ועוד הרבה דברים אחרים נגלה בספר זה . דעתי על האתגר :אתגר כיפי ומהנה *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- URL=http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=108&t=107229]
![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורית גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. בגריפינדור למדו: הארי וג'יני, רון ושאר הוויזלים, סיריוס ורמוס, לילי וג'יימס, נוויל . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 14:21 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: נעמי
כינוי: קוראת הספרים שם הספר השמיני: לילי פוטר והאגם העתיק תקציר הספר השמיני: לילי לונה פוטר תמיד הייתה שונה, אבל היא הבינה עד כמה רק בשנתה השנייה בהוגוורטס. שיחה עם קנטאור, מעבר הררי ליד הוגסמיד, מראה מפתיע ביער וציפור המעופפת מעל הטירה מטילים את לילי להרפתקה מסתורית ששורשיה בראשית הימים. האם ייחודה יעניק לה את היכולת להבין מהו הקסם האופף את המקרה, או שסודותיו של האגם העתיק לא נועדו לפתרון? ויתור זכויות לג'יי קיי רולינג -------------------- כרגע אני מפרסמת בעיקר בבלוג שלי - שביל הסיפורים http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.a...=shvilhasipurim
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 15:36 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: נעמי
כינוי: קוראת הספרים שם הספר השמיני: לילי פוטר והאגם העתיק תקציר הספר השמיני: לילי לונה פוטר תמיד הייתה שונה, אבל היא הבינה עד כמה רק בשנתה השנייה בהוגוורטס. שיחה עם קנטאור, מעבר הררי ליד הוגסמיד, מראה מפתיע ביער וציפור המעופפת מעל הטירה מטילים את לילי להרפתקה מסתורית ששורשיה בראשית הימים. האם ייחודה יעניק לה את היכולת להבין מהו הקסם האופף את המקרה, או שסודותיו של האגם העתיק לא נועדו לפתרון? ויתור זכויות לג'יי קיי רולינג -------------------- nhftk123123
"אך אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 16:03 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: אופיר
כינוי: ofirp שם הספר השמיני: הארי פוטר והדור הבא תקציר: הסיפור מתחיל במקום שבו הופסק, דקות אחרי שוולדמורט מת, ומתאר איך הארי כבר נואש מהכתבים ואיך הוא ממשיך את חייו בשלווה בידיעה שאויבו הגדול ביותר מת. איך החיים ממשיכים? איך הארי מסתדר בעבודה שלו בתור הילאי? איך הוא מסתדר בחייו בתור בעל ואב? ומי אחראי להיעלמויות שבאגם של הוגוורטס??? ויתור זכויות לג'יי קיי רולינג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 16:27 PM
|
||
![]() מוגל |
שם : לילי
כינוי : אמה גרינג'ר שם הספר השמיני : הארי פוטר, ילדיו ויורשו של וולדומרט תקציר לספר השמיני : ילדיו של הארי וג'יני פוטר, וילידיו של רון והרמיוני וויזלי נכנסים להוגוורטס. ילדיהם פוגשים ברנלי רידל, יורשו של וולדמורט שהסתווה למורה של התגוננות מפני כוחות האופל בתור פרופ' ברילוון וילדיהם גם מתרגזים ומתווחכים עם סקורפיו מאלפוי. אבל אני מקווה שכמו שאל, ג'יימס ורוז, גם אתם תחכו לרכבת להוגוורטס, כדי לחזור לשם. *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- & אמה גריינג'ר & גריפנדור & מעריצה הכי גדולה של אמה ווטסון בישראל & חדשה באתר זה & ראש בית גריפינדור & כתיבת סיפורים זה הכישרון שלי בדם & גריפינדורית בדם!!! & מעריצה הכי גדולה של פלאטרשיי ממיי ליטל פוני מכל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! & המעריצה מספר 1 של סיריוס בלק בכל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומשהו מחמיא לגריפינדורים: "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! ההמנון של הוגוורטס: הוגוורטס, הוגוורטס, הוגי הוגי הוגוורטס, כולנו רוצים ללמוד. מזקן ועד טף; מקריח כמו דף, עד תינוק עם אפונצ'יק ורוד. הראש שלנו כאן זועק לתוכן של ממש, בינתיים הוא חלול וריק, מלבד אבק וקש. על כן למדנו עוד ועוד בתקופתנו כאן, ועל הלימודים נשקוד עד שייצא עשן. עכשיו קצת עלי: תקראו לי לילי לונה פוטר. לילי לונה פוטר- כי אני טובה בלימודים. לילי לונה פוטר- כי אני עוזרת לחברים. לילי לונה פוטר- כי אני אמיצה. לילי לונה פוטר- כי אני הבת של הרמיוני והארי ( לא איכפת לי מה תגידו, תקראו את רוז וויזלי בעיר הספרים ). לילי לונה פוטר- כי אני כיפית. לילי לונה פוטר- כי אני מצחיקה. לילי לונה פוטר- כי אני חברה נפלאה. לילי לונה פוטר- כי אני כותבת מדוקדקת. לילי לונה פוטר- כי אני ישרה. לילי לונה פוטר- כי אני מחפשת של גריפינדור בקווידיץ', וכל פעם מצליחה. לילי לונה פוטר- כי אני המעריצה הכי גדולה של סיריוס ופלאטרשיי! לילי לונה פוטר- כי אני התמיינתי לבית הכי טוב. לילי לונה פוטר- כי אני מותחת. לילי לונה פוטר- כי אני המצאתי את הארי פוטר ll משחק תפקידים בעיר הספרים. לילי לונה פוטר- כי יש לי חברים נפלאים. החתימה שלי: ![]() My name is Lily & I love Sirius Black! & Always stay Fotrhadit and fan of My Little Pony! & הוגוורטס, הוגוורטס, הוגי הוגי הוגוורטס, כולנו רוצים ללמוד. מזקן ועד טף; מקריח כמו דף, עד תינוק עם אפונצ'יק ורוד. הראש שלנו כאן זועק לתוכן של ממש, בינתיים הוא חלול וריק, מלבד אבק וקש. על כן למדנו עוד ועוד בתקופתנו כאן, ועל הלימודים נשקוד עד שייצא עשן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 18:09 PM
|
||
![]() מוגל |
שם : חסויה~
כינוי : RoseBat שם הספר השמיני : הארי פוטר ומחולל הזמן תקציר לספר השמיני : אחרי שהארי שולח את אחרונת ילדיו, לילי, לבית הספר לקוסמות, ביתו הופך ריק ושקט. הארי חיכה לרגע הזה הרבה זמן, כיוון שעכשיו יוכל להוציא לפועל את תוכניתו : להוציא רשיון על מחולל זמן ממשרד הקסמים, ולחזור בזמן כדי לפגוש את הוריו. הארי נכנס להרפתקאות מסמרות שיער כשחבריו ואפילו אשתו חוששים לשפיות דעתו, וכשהוא נכנס בסתר לעבר, מאמץ את דמותו של בן-דודו של ג'יימס, ומתגייס למסדר עוף החול - הוא מגלה סודות אפלים על עבר הוריו וחבריהם, ומשנה את העתיד של עצמו. דעתי על האתגר : מעניין. חשבתי לכתוב פאנפיק עם התקציר הזה, אבל האתגר קרץ לי יותר :) *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- RoseBat
![]() 3> 3> 3> חלום ומציאות.... מה ההבדל? ** זוכת האתגר: "הספר השמיני" !! ** --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 18:23 PM
|
||
![]() מוגל |
*צונזר*
+ אתה מקבל אזהרה. הודעה זו נערכה ע"י Midnight ב Jul 17 2014, 08:22 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 18:43 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם : נועה
כינוי : Gotta Be You שם הספר השמיני : הארי פוטר והאמת הנוראה מכל תקציר לספר השמיני : במהלך הספר השמיני,הארי מתגרש מג'יני,הרמיוני מתגרשת מרון,ודראקו מתגרש מאשתו. במהלך הספר הארי מגלה שהוא לא מרגיש כלום כלפי ג'יני,ולעומת זאת הוא מרגיש הרבה כלפי לונה. בהתחלה הוא לא מתייסח לכך-אבל בחתונה של לונה הוא מבין הכול. הוא מתנגד לחתונה ולונה נפרדת ממי שהיה אמור להיות בעלה והופכת להיות חברה של הארי. בינתיים, ג'יני שבורת לב בגלל מה שקרה בכנסייה. היא עדיין אוהבת את הארי ולא מבינה איך הוא עשה לה את זה,אך בסוף הספר היא מגלה אהבה חדשה. הרמיוני מתאהבת בדראקו והם הופכים להיות חברים. בעצם,במשך כל הספר לרון לא הייתה אהבה נוספת. הספר מתאר את החיים שלאחר הגירושין של כולם, הוא מתאר את תהליך הגירושים והוא מתאר את מציאת האהבה החדשה. בסוף הפרק יש אפילוג-שנתיים לאחר מכן בחתונה של הרמיוני,אני לא אספר יותר בגלל שאני מתכננת לפתוח על זה פאנפיק. דעתי על האתגר : אתגר נחמד (לא חובה) *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 18:49 PM
|
||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע לי כמו פאנפיק מעולה! תשלחי לי בבקשה את השם שלו כשתפרסמי אותו :) -------------------- ירדן
|||
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 19:45 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: שירה
כינוי:דון סקיווקר שם הספר השמיני: זואי בקינדהם וההורוקרוקס הסודי תקציר לספר השמיני: זואי בקינדהם בת המוגלגים מקבלת מכתב מהוגוורטס,חלומה הפרוע ביותר התגשם! אבל מסתבר שבאותה שנה הארי פוטר מלמד כמורה להתגוננות מפני כוחות האופל,ואם זה לא מספיק לכם, מסתבר שבלטריקס העתיקה מאדונה, הכינה לעצמה הורוקרוקס סודי והיא נשבעה לעשות את הדבר שאדונה רצה לעשות יותר מכול, להרוג את הארי פוטר ולנקום. זואי מתחברת עם לילי לונה פוטר ויחד, בעזרת חברות זו נלחמות נגדה. מי תנצח? מה יקרה בפאנפיק הגורלי? את זה תגלו עוד מעט שאסיים לכתוב את הפאנפיק. דעתי על האתגר:מצוין *ויתור זכויות לג'יי קיי רולינג -------------------- ![]() אז... כמו שהבנתם, אני מכורה לחלוטין לגרוויטי פולס, וחושבת שדיפר ופאסיפיקה הם זוג חמוד ^^ XD אז... למי יש תאוריות לגרוויטי פולס? צריך לעשות לזה אשכול 3> אז... המציאות היא אשליה, היקום הוא הולוגרמה, תקנו זהב, ביי! "!!!IF YOU LOVE ME LET ME GO" ברצינות, אתם חייבים לשמוע את השיר הזה: <iframe width="854" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/VnV6yBD3ENg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> עכשיו ברצינות: בא-ביי!!! (בראש שלי זה נשמע מפגר בכל כך הרבה רמות... -__-) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2014, 11:57 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: מעדיף\ה בלי שם: אני ועצמי.
כינוי: אני ועצמי. שם הספר: אלבוס-סוורוס פוטר והבית השנוא. תקציר הספר: בשנה שאלבוס-סוורוס [מעכשיו אני קורא לו אס.] הוא משתבץ לסלית'רין. בהתחלה הוא מתכונן לבקש מהמצנפת כמו הארי רק לא סלית'רין, אבל לבסוף מחליט בעקבות דבריו של אביו לתת למצנפת לעשות את שלה. כשהוא משתבץ לסלית'רין, הוא מרגיש בהתחלה בושה גדולה, וכל החברים\האחים שלו צוחקים עליו, אבל לאט לאט הוא מגלה דברים חדשים על הבית ועל הנמצאים\נמצאים לשעבר בו. בנוסף, מסתבר שהיה לסנייפ אישה וילדה שהוא הסתיר מפני העולם. א"ס פוגש את הבת של סנייפ כשהוא לא יודע שזו היא. אף-אחד לא יודע. דעתי על האתגר: מעולה! ככה גם מי שלא כותב יכול לקרוא המשכים שונים להארי פוטר וליהנות בכיף של לקרוא! זה מכוון בעיקר אלי, למרות שאני כותב\ת. -------------------- פרשתי.
|
|
פורסם ב: Jul 17 2014, 10:20 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם:פרד
כינוי:פרד 2 שם הספר השמיני:הרוע בתוכנו תקציר הספר השמיני:בספר זה יסופר על גיבור אחר,ילד ישראלי בשם רון דהן,שמגלה שהוא קוסם ויוצא למסע הרפתקאות עם בניהם ובנותיהם של הגיבורים הקודמים:הארי פוטר,רון וויזלי והרמיוני גרינג'ר. הוא רוקם איתם חברויות אמיצות,אבל גם מגלה אויבים. בזמן שרשע חדש עולה,קוסם שיפחיד את כל אומת הקוסמים,רון וחבריו מתמודדים מול אויבים רבים,שנמצאים בבית הספר. (מי שרוצה,הסיפור הזה שהתחלתי לכתוב נמצא בפאנפיק בשם:מלחמת הקוסמים השלישית) *וויתור זכויות לג'יי קיי רולינג. -------------------- רוצו להירשם למ"ת הפנטזיה הכי אדיר!
![]() [URL=http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=50&t=104379][img] http://i62.tinypic.com/x2qiaf.png[/img][/URL] אוֹנוֹדֶרַה, תגיד לטַאקַאנוֹ שאתה אוהב אותו, חתיכת אידיוט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |