![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 16:38 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDD אני גרועה בסופים XDD
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:00 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
היי P: -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:06 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאני טובה אני גרועה ב"לא לנטוש" כי יש סיפורים שפשוט דורשים נטישה למשל ה8 סיפורים שלא פרסמתי בפורטל מה שמזכיר לי יש לי פאנפיק לפתוח זה פרסי ג'קסון את תקראי? כי אני מפרסמת רק אם איזה גריפינדורי יקרא :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:06 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את
אני רודפת אחרייך כבר נו"ד וח"מ אחד תעני לי בנו"ממממממ -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:31 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב טוב עניתי נודניקית האנימציה עם אפקטים או בלי? אני צריכה לדעת ומהר לפני שהיא תתקע לי את המחשב כי הפוטושופ פתוח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:39 PM
|
||||||
בלי לול XDDD -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:53 PM
|
||
וואו! מזל טוב לכולן! כולם שינו את הכינוי XD
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 17:56 PM
|
||||
אני גוסיפ גירלס *~* זה שיר כזה מושלם גאד אבל גררר אני צריכה להוריד את האנימציות של ג'ימין מהחתימה עצוב להיפרד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 18:05 PM
|
||||||
למה את צריכה להוריד אותן? -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 18:08 PM
|
||||||||
כי אני צריכה לשים את גוסיפ גירלס בחתימה או אנימציות מהקליפ אם יש המ אני אראה אם יש לזה קליפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 18:22 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשנינו יש עוד מעט!!!! עברנו את 900!!!! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 18:24 PM
|
||
להלהלהלהלה
כינוי חדש חתימה חדשה סמל"ש חדש תפקיד חדש הכל באותו יום -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 19:04 PM
|
||||
נועהההההה http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry5190292 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry5190292 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry5190292 פרק חדש בנבואה השחורה עופי לקרוא אם את קייפופיסטית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 19:06 PM
|
||
אה
מה טוב תכף :> אולי אחרי המקלחת -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2014, 20:34 PM
|
||
וואו, יפה נועה, הכל חדשדוש~ לא ידעתי שאת לובאטיק עד לפני שלושה שבועות...? שאמרת לי שאת קצת לובאטיק XDD
תם - חיפשתי, ויש משתמשת שקראו לה Gossip Girl XDDDDDDD -------------------- ירדן
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |