![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 09:33 AM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אה? חח תודה :)))))
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 13:21 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 14:33 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי נואו הנודניקית תפסה לי את הכינוי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:07 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
שלום לכולם -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:08 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:12 PM
|
||||||
הייי P: מה קורה? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:14 PM
|
||||||||
ססבה עדיין בשוק מזה שאת לא אוהבת צופים ואת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:15 PM
|
||||||||||
^^" שומעת דנסינג קווין :> -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:18 PM
|
||||||||||||
מתה על השיר הזהההה אבל איך אפשר לא לאהוב צופים אם את לא אוהבת את השבט שלי אז משהו אצלך במוח באמת לא בסדר כי השבט שלי הכי טוב אבר שבט ראשונים כי אנחנו הראשונים והאחרונים שיהיו הכי טובים ומאגניבים בעולם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:20 PM
|
||||||||||||||
אני מדברת על השבט שלי השבט הכי גרוע ועוד הם באים אלינו לכיתה למרות שכמעט אף אחד לא בא מהכיתה שלנו לצופים ![]() שיט היה לי רעיון לדיון בפורום שלך אבל שכחתי ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:23 PM
|
||||||||||||||||
אבל זה כל הקטע הם באים לדרבן אתכם להירשם לשבט אבל אני לא חושבת שכדאי לך ללכת לשבט של חיפה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:38 PM
|
||||||||||||||||||
אני יודעת מנסיוני האישי והכואב פתחתי דיון! $^#*$^* -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 15:53 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר באמת צריך לסגור את הפורום הזה
-------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 17:05 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון. היה צריך כבר מלפני שבועיים
![]() -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2014, 17:35 PM
|
||
התחלתי לשמוע להקה חדשה
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |