![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:04 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ אני אחשוב על זה אבל רק אם תגידי לי מה היא עשתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:10 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה היית בשבועיים האחרונים?! בקצרה, רבתי עם חברה שלי. היא התחילה לרדת עליי ואני רק התגוננתי על עצמי (אמרתי שהיא אלימה, אבל זה נכון), והיא ענתה שאלימות איתי זה המוצא האחרון ![]() היא תעשה הכול כדי שיחשבו שהיא צודקת אז סיפרתי לאימא שלי היא דיברה עם המחנכת המחנכת דיברה איתי, היא אמרה /היא תדבר איתיה ונעשה שיחה משותפת. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:11 PM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן מגיעה לה איזו בעיטה נחמדה לה ולחבר שלה אני אגיע עודמעט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:13 PM
|
||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז אחרי שהחבר שלה עזב אותה היא כותבת "ה', אני מצטערת שהתנהגתי אלייך רע. את סולחת לי?" עכשיו ה' זאת לא אני, זאת מישהי אחרת הלו? אולי את צריכה להגיד גם לי סליחה? ._. יאי יופי אני אמסור לך את הכתובת שלה תפתיעי אותה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:16 PM
|
||||||||||||
יאללה סתם לא אני יודעת לזהות בתים של חלאות אין לך מה לדאוג את לא צריכה לתת לי את הכתובת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:17 PM
|
||
היא גרה בקומה האחרונה
תחכי שהיא תפתח ותתני לה בעיטה! בו יה! אבל תיזהרי כי היא אלימה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:32 PM
|
||||
סבבה פעם הבאה שאגיע לחיפה ארביץ לה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:53 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גרה ב - חסוי - D: נכון זה מקום מהמם? :)
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:58 PM
|
||||
מקום מהמם! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 16:59 PM
|
||||||
לחיות שם זה נפלא! את גרה ב - אנונימי -, נכון? XDD -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 17:02 PM
|
||||||||
הממ, דווקא לא. אני לגור בפ''ת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 17:43 PM
|
||||||||||
אה :) אני לא יכולה לגלות בגלל שזה מקום קטן ואפשר לאתר אותי בקלות 0.0 פ"ת זה מקום גדול~ -------------------- ירדן
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 17:57 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכפ"ס D:
קיצרתי את השם של העיר שלי כי זה יותר מדי אותיות D: -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2014, 18:04 PM
|
||
כפר סבא~
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 11 2014, 00:04 AM
|
||||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |