![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:04 AM
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי את ממש חוצפנית תפנקי אותי או שתדברי בחרוזים עד סוף חייך העלובים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:04 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתולים זה רשע כשאני מחליט שהם יעשו רשע. שזה בדרך כלל מה שקורה -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:05 AM
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני צדקתי ידעתי אני תמיד צודקת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:06 AM
|
||||||||||||
את כל כך יהירה. עוד פעם אחת כזאת ואני אשלח עליך את החתולים שלי. עכשיו תהיי בשקט ותני לי את הכיסא שלי -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:07 AM
|
||||||||||||||
יהירות זה מקסים אוקיי את חוצפנית אני אהפוך את החתולים שלך לרקדני סטפס ואז הם יהיו הנתינים שלי את לא יודעת שאני מנצחת כל אחד? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:09 AM
|
||||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה?! אני היא איסיס, מלכת האלים! תתיחסי אליי יפה והביאי לי שייק מיד! -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:10 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמש וחם לנצח! אני אחראי עלייה !!
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:11 AM
|
||||||||||||||
למי איכפת ממך? אני אהפוך אותך לעץ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:12 AM
|
||||||||||||||||
איך נראה לך שהפכתי לאלת הירח? ניצחתי אותו ואני לא הולך להילחם נגדך, את מתחת לרמה שלי" -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:13 AM
|
||||||||||||||||||
אוקיי, את חוצפנית ממש. אני הולכת להביא את אח שלי מבית הספר, שאני אחזור תהיי עץ כי העזת להתעסק עם חתחר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:14 AM
|
||
"אוי לא אני חתחתר ואני הכי מושלמת בעולם" אני לא שם עלייך!
-------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:15 AM
|
||||||||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמודה, שכחת מי זה בעלי? האל ה ע ל י ו ן בקלות אני שולחת אותך לגלות לשאול! רגע אחד.. איזה אלה את בכלל? ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:39 AM
|
||
כל החתולים מהללים את קיומי- בסתת האלה הנצחית.
|
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:40 AM
|
||||||||||||||||||||||
אני חתחר, האלה שיכולה להפוך אותך בקלות לעץ!
חתולים הם רשעים.
אתה סופר חוצפן אני אהפוך אותך לעץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 28 2014, 11:42 AM
|
||
נראה אותך הופכת אותי לעץ. ואם כן, אני אגרום לכל החתולים בעולם לצאת עלייך, אל תשכחי שזה כולל גם את האריות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |