![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 20:49 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ><"
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:04 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל כ"כ חיכיתי לרוסיה ♥
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:07 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
עכשיו גם סין עקפו אותי אני מוכנה להיות שנייה בדירוג אבל שלישית?! אני משתגעת אוי לא אני חייבת להשקיע ממש בפעילויות מחר -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:08 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירדן לא אמרו שלא יהיה אלא רק שנדחה.
מחר יהיו את הפיעילויות של רוסיה. נראה שזה נמשך ממש עד סוף החופש הרי יום שני מתחילים הלימודים(למי שלומד) -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:19 PM
|
||
נועה - זה בסדר, את בטוח תעקפי, את ממש טובה בדברים כאלה :))
נועם - אני יודעת שזה יהיה מחר, אבל ממש ציפיתי לזה היום :\ -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:36 PM
|
||
אני לא בטוחה.
זאת אומרת ההפרש ביני לבניהן לא כזה גדול, אבל אני ממש רוצה לזכות במקום השני (אני יודעת שבראשון אני כבר לא אצליח) -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:37 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה אני כזאת גרועה בפעילויות האלה ><
אני מקווה שאני אקבל לפחות 1000 חרמשים מזה >< -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:40 PM
|
||
אני בטוחה שתקבלי יותר :)
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:56 PM
|
||
![]() -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2014, 21:58 PM
|
||||
באמת D: -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 02:47 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני ערה?
-------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 07:56 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני התעוררתי בחמש בערך איך מה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 08:24 AM
|
||
יום רוסיה
![]() -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 09:01 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב פוליטיקאים רוסים >: אבל רוסיה עצמה דיי מדהימה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 09:28 AM
|
||||||
אני לא אוהבת פוליטיקאים מכל סוג שהוא ![]() -------------------- ירדן
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |