![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 16:56 PM
|
||||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סאני מקסימה למה לא? אוה. חבל. שמעתי את הפי? הוא מקסים 3> עוד אחד של ג'ימין 3> אני לא שועמת כלכך להקות בנים. אבל אני צריכה בשביל להיות קייפופיסטית גאה. טוב, אני הולכת להכיר את אקסו. אבל אני צריכה גם להכיר את סיסטר. ולהרחיב את המידע שיש לי על בואה. גרר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 16:56 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה יש כאן שיחת קייפופ ואני לא בתוכה?
![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 16:58 PM
|
||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני לא, אל תדאגי XD -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 16:59 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרתי משהו נגד, רק ציינתי עובדה, שהרבה אוהבים אותה ^^ כן שמעתי <: וואי יש לי המון להקות בנים קוריאניות להכיר לך אם את רוצה. זה ממש מושלם *~* ומי שרוצה להצטרף לשיחת קייפופ מוזמן תמיד! קייפופ ♥ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:01 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן בתמורה אני אחפור לך עם שירים טובים של סנסד שאין מצב שאתה מכיר כי יש אותם רק על הטלפון שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:01 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה על אקסו
הם מושלמים סיסטיר יש להן קליפים סוטים אבל אני חושבת שהן טובות סיקרטטטטט -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:03 PM
|
||||
אוה אז אני רק אוריד את השירים לטלפון בלי לראות את הקליפים של סיסטר אני באמת צריכה לשמוע את אקסו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:21 PM
|
||||||
אני מכירה רק מעט שירים שלהם אבל הם טובים מאוד. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:23 PM
|
||||||||
תמליצי לי? אני צריכה להמשיך עם טי ארה ובואה. ואולי בונוס לחרוש על E. Via למרות שאני מכירה חלק מהשירים שלה וואו היא שרה מהר O: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:24 PM
|
||||||||||
מאמא -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:26 PM
|
||||||||||||
אע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:29 PM
|
||||||||||||||
יש להם שיר כזה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:33 PM
|
||||||||||||||||
אני שומעת אותו בלופים כבר שעה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:34 PM
|
||
הפיייי
אני מתה עליו אחד השירים האהובים עליי באלבום הזה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2014, 17:36 PM
|
||||
השיר השני האהוב עליי הראשון זה איי לאב יו השלישי איי אמ דה בסט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |