![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 4 2014, 19:18 PM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוה. אז גם שבעה אשכולות זה בסדר, למרות שאני ממליצה לך לחכות עוד קצת ולהשקיע עוד - יותר זמן של השקעה - יותר סיכויים שתתקבלי. בכ''מ, בהצלחה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 4 2014, 19:46 PM
|
||||||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבעה אשכולות זה כמה שצריך לא שלא אכפת לי לפתוח גם אשכול שמיני, כי באמת מה שחשוב זה ההשקעה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 13:50 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה 333>
המוןהמון בהצלחה! -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:06 PM
|
||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה עזרה עם הרעיון של האשכול השביעי? כי אני יכולה לעזור לך. ובהצלחה אהבה שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:26 PM
|
||||||||||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה D: אמ.. לא יודעת, אני פשוט אפתח עוד דיון -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:28 PM
|
||||||||||||||||||||
סבבה מתי תפתחי את הבקשה? כי אני רוצה להגיב ראשונה כאילו ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:29 PM
|
||
אה.. אם הכול ילך כמו שאני חושבת?
אז היום או מחר D: -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:31 PM
|
||||
בהצלחהבהצלחה! 33> תשלחי לי קישור שניה אחרי שאת פותחת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:32 PM
|
||||||
תודה ![]() יש לי רעיון לדיון אני כנראה אפתח אותו אחר כך כי אנ תכף הולכת לאכול -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:34 PM
|
||||||||
אני אכלתי ממזמן XD ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:35 PM
|
||||||||||
אני רק הגעתי הביתה בערך באחת ומשהו ._. אני תוהה אם לפתוח אשכול שמיני או לא -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:36 PM
|
||||||||||||
אני חושבת שכדאי לך אולי עוד איזה דיון כי ככל שיש יותר השקעה ככה יש יותר סיכויים שתתקבלי את יודעת שבמעריב לנוער יש תחרות של סיפורים קצרים ואני רוצה להשתתף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:37 PM
|
||||||||||||||
את צודקת אבל יהיו לי כבר 3 דיונים אז אולי אתגר או משהו בהצלחה :> -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:39 PM
|
||||||||||||||||
3 דיונים זה בסדר גמור! זה אפילו מעולה, ככה רואים שהנושא באמת מעניין אותך ואז את רוצה לדון איתנו משהו שלא הבנת/לא מוכן לך/ווטאבר. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:40 PM
|
||||||||||||||||||
3 דיונים 3 פעילויות 1 משחק פורום איך זה נראה לך? :> -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |