![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:41 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא פתחת אתגרים? ואם יהיה אתגר ברשימה הזאת אז זה מעולה בשבילי 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:53 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אתגרים לא פתחתי ><" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 14:54 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תפתחי אחד. רותם מחוברת, תשלחי לה, תפתחי אתגר ותפתחי את בקשת הניהול ואז תעלי לניהול. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:08 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כל כך אופטימית!
את באמת בטוחה ב-100% שאני אעלה? >< אני קצת חוששת ^^" נשאר לי עוד אשכול אחד אז כן, הוא יהיה אתגר. אני אחשוב על משהו ואשלח לרותם הודעה ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:15 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את תפתחי אותה היום? :)
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:21 PM
|
||||
אני חושבת אגב, מה איתך ירדן? איך הולך עם או"ץ טכנית אני יכולה כבר לפתוח כי יש לי שבעה אשכולות, אבל אני רוצה לפתוח שמונה והשמיני כרגע הלך לאישור~ -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:28 PM
|
||||
כן. בטח. אולי 99.99999999999999999999999999999999999% בטוחה כי ההנהלה היא ההנהלה, אבל האמ תשאני דיי בטוחה שכן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:29 PM
|
||||||
שלחתי אשכול שמיני לאישור אוף רותם בדיוק התנתקה ><" לא נורא אני אחכה שהיא תתחבר שוב ותראה את ההודעה שלי D: תודה, את לא מבינה כמה זה מעודד אותי שיש אנשים שמאמינים בי 3333> -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:37 PM
|
||||||||
למה לא לתמוך בך מושלמת שלי? 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:42 PM
|
||||||||||
333333333> תגיבי בדיון שפתחתי ותגידי מה דעתך על הנושא? :> אוףףף אני כל כך שונא ספאמרים למה דווקא בדיון שלי ._. כשאני אעלה לניהול (במידה ואני אעלה), אני כל כך הולכת לסדר את העיניינים בפורום הזה. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:44 PM
|
||
את לגמרי תעלי לניהול
![]() -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:48 PM
|
||||
גם את ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:53 PM
|
||||||
לאנכון. רק את. -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:56 PM
|
||||||||
בטח שכן D: ועדיין לא אמרת לי מה קורה עם או"ץ... לול -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 15:58 PM
|
||||||||||
Working On It מתי תשלחי את הבקשה? -------------------- ירדן
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |