![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:30 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה 3333>
זה בסדר :) עד מחר את תהי בהנהלה :)) -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:30 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח גם אצלי זה היה ככה זה היה בתקופה שהוא התחבר כל יום וכל פעם שראיתי שהוא מחובר הלב שלי עבר ל100 פעימות בשניה XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:31 PM
|
||
זה בסדר :))
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:31 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלב שלי בדרך כלל הוא 100 פעימות בדקה
אני חושבת תודה ירדן, את ממש מעודדת אותי D: -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:32 PM
|
||
בשביל זה אנחנו כאן :))
תפרסמי את הבקשה בחתימה שלך כדי שמנהלים יבואו ^^ -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:35 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעלים מחובר
אני בטוחה שהוא ייראה ושיר (מנהלת פורום מוזיקה) כותבת לי תגובה עכשיו ^^" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:36 PM
|
||
אבל כדי שמחר, המנהלים האחרים יראו :)
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:37 PM
|
||||
המ את צודקת *^* גאד רותם מסתכלת לי בבקשה *~* -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:38 PM
|
||
תישארי רגועה, זה בסדר :)
כשאני שלחתי את מבחן הבטאות הייתי נורא לחוצה וזה ממש דומה, את רק צריכה להירגע, אני בטוחה שבסוף תצליחי, גם אם לא בפעם הזו (מה שממש לא הולך לקרות, אבל זה חלק משיחת העידוד D:) בהצלחה :)) -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:39 PM
|
||||
אני מנסה להירגע לנשום עמוק ללכת לשתות מים -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:40 PM
|
||||||
תנשמי עמוק D: דרך אגב - אני חושבת שאני לאאבקש לנהל את פורום או"ץ, עכשיו כשיש לימודים אני לא יכולה להתחייב להתחבר הרבה :\ -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:42 PM
|
||
באמת? :(
באסה. אני יודעת שאני יכולה, כי אין לי חוגים וגם אם כל יום יהיו לי שיעורים אני אסיים אותם.. מקסימום תוך שעתיים ואז כל הזמן שיש לי הוא לפורטל. ואנחנו מסיימים יחסית מוקדם בבית הספר שלנו ><" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:52 PM
|
||
בהצלחה, אני הולכת :)
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 18:54 PM
|
||
צ'או בינתיים D:
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 20:42 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מעוצבנת על אח שלי עכשיו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |