![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 21:42 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 21:44 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר הגיבה בבקשה שלך~ זו הייתה תגובה ארוכה כך שהתעצלתי לקרוא אותה, תגידי לי מה היא חשבה~ XD
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 21:46 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא נגד -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 21:56 PM
|
||||||
איך היא מעזה?! תהיה לה שיחה קצרצרה ולא נוקבת על זה איתי! (אני לא קשוחה ![]() -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 21:57 PM
|
||||||||
תקראי את מה שהיא כתבה אוף אני פוחדת שזה ישנכע את הנהלת האתר גם לכתוב נגד -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 22:00 PM
|
||||||||||
אני עצלנית, אבל קראתי את זה בשבילך XD אולי תבקשי אישור מיוחד מההנהלה להגיב על מה שהיא אמרה? תכתבי עוד רעיונות שישכנעו אותה :) -------------------- ירדן
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 22:01 PM
|
||||||||||||
אין לי עוד רעיונות כל כך אני לא מבינה מה הבעיה עם הדיונים אף אחד גם ככה לא כותב דיונים שמה אלה הרעיונות שלי, זה מה שיש לי. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 22:03 PM
|
||||||||||||||
הדיונים היו מעולים! אני רק הייתי מוסיפה כמה רעיונות :) תחשבי קצת ואני בטוחה שתמצאי רעיונות :) -------------------- ירדן
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 5 2014, 22:05 PM
|
||||||||||||||||
אבל אין לי עוד רעיונות גם אם אני אתאמץ אני אמצא אולי רעיונות לפעילויות אין לי דרך לשפר את הרעיונות שלי לא רוצה להגיב שוב ואז היא תכתוב לי שגם זה משעמם וחסר פואנטה המ -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 07:05 AM
|
||||||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם היא שאלה אותך שאלה ישירה, את יכולה להגיב לה. בכל מקרה, לדעתי הרעיונות מאוד מקוריים וממש מגיע לך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 08:01 AM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה, אמרתי לך לא להילחצינג.
אין סיבה שלא תעלי לניהול. -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 08:13 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי לעזאזל הספיישל נגמר?
והחתימה שלי אמג ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 09:11 AM
|
||
מי זו בחתימה שלך? :)
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 09:45 AM
|
||
ג'י מין
אני חושבת היא לא שאלה אותי שאלה ישירה.. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2014, 10:00 AM
|
||
ג'י מין?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |