![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 24 2015, 18:40 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוג: PG13 ומעלה
נושאים: כל דבר, ואם אני לא מכירה תנסו להסביר ואני אבין ^^ אוהבת בעיקר על ה"פ ורעיונות/שיפים מוזרים והזויים ![]() דורשת: לא לנטוש כי אני נהיית תלותית בשרשורים אהובים ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2015, 23:10 PM
|
||||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! תקריצי שיפים כלשהם ואני אגיד לך אם אני רוצה. R חזק ה"פ אגב, שלחתי לי ה"פ. ותיבת ההודעות שלך מלאה ![]() -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 26 2015, 17:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוד אשמח לשירשור בסגנון הארי פוטר, במיוחד רמוסיריוס.
או נארוטו. עדיפות לסלאש אבל לא ממש אכפת לי. דירוג גם כן, רק לא PP18 או G PG. -------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2015, 18:19 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לשרשר הרפתקאות, רומאנס, עדיפות לפנטזיה ומד"ב או ספרים וסדרות מגניבים אבל אני פתוחה גם לרעיונות חדשים.
אין לי בעיה לשרשר עד R חזק, מעבר אני לא משרשרת. שלחו לי ה"פ D: אם אתם אוהבים את אחד הפאנדומים שבפרופיל שלי (אני עצלנית אז אני לא שמה קישור, תקליקו בצד), ורוצים לשרשר עליהם, אני בדיוק כאן בשביל זה. -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2015, 21:06 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^עדיין בתוקף^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2015, 17:04 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2015, 13:06 PM
|
||||||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוח נו תקף (אני גם מינתרזה שיפר) אממ יש לי עוד המון פאנדומים בתכלס משהו בסגנון פאנגירל הכי אפשרי תראו את האוטיפי'ז שלי בפרופיל אני זורמת להכל בתכלס אני משרשרת PG13 חלש עד R חזק במיניות ושפה ותיאורים -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 30 2015, 20:14 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שותף/ה לשרשורים ^^
פאנדום: הארי פוטר/ פרסי ג'קסון/ וואנס/ מומצא. עדיפות לשלושה האחרונים. תמיד פתוחה להצעות אחרות ^^ דירוג: מקסימום pg13 חזק. הדרישה היחידה: להשתדל שלא לנטוש את השרשור. תפנו אלי בה"פ. -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 19:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר על אישרדות אנשים! כולל אך לא מוגבל לשיפים מהחתימה שלי. אני פתוחה להצעות. מי רוצה?
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 00:31 AM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש\ה משרשר\ת באילו פאנדומים שאתם\ן רוצים\ות, אם אני מכיר אותו.
עדיפות לגייז, PG13 עד R חזק. תפנו אלי בה"פ. -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 12:46 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש ממש רוצה שרשור רומאנס, דייב גרוהל (אני בהתקף פאנגירליזם תמידי עליו) ומומצאת. PG13 או R, רצוי מאוד מישהו שמגיב הרבה ולא נוטש בלי להודיע. תפנו אליי בה״פ.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 12:56 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשורים על הפאנדומים שלי - יש לי מלא. יש לי גם כמה רעיונות מקוריים אם תרצו.
עדיפות לסלאש/פאמסלאש PG13 - R חזק. מחכה לה"פ -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 12:58 PM
|
||||
![]() מוגל |
שלחתי, ליוצ'קה ;) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 7 2015, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי מועדון ארוחת הבוקר, וממש בא לי שרשור על זה. זה יכול להיות שרשור של מה קרה ביום שני, זה יכול להיות לקחת את הרעיון הכללי עם דמויות אחרות. מה שאתם רוצים.
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
פורסם ב: Apr 9 2015, 20:01 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנרית רצינית לשירשור
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |