![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2015, 16:47 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי ממש דרישה מיוחדת לפאנדומים, אני כבר אדבר על פאנדומים עם מי שיימצא מתאים.
מחפשת שותף.ה רציני.ת לשרשור ארוך שלא ייתקע באמצע, בעל.ת יכולת כתיבה גבוהה (ללא שגיאות כתיב, סימני פיסוק במקומות הנכונים, וכו'), שי.תהיה מוכנ.ה להזכיר לי בכל פעם שאני נוטשת (בטעות ![]() כל מי שחושב שהוא מתאים להשאיר לי הודעה על הפרופיל, אני אפנה את התיבה שלי ואשלח לה.לו הודעה D: מי ייתן והסיכויים יהיו לטובתכם ![]() -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2015, 15:53 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
משרשרת על הארי פוטר (כל התקופות), מומצאים, לב של דיו (אבל תתחשבו בזה שעוד לא קראתי את האחרון), סתם דברים אידיוטים, פרסי ג'קסון (רק על הסדרה הראשונה), וזהו, בעצם...
בקשר לדירוג, אני משרשרת רק מG לPG13, מצטערת. מחפשת מישהו בלי בעיית פיסוק ושגיאות כתיב, ושהשרשור הוא באחד מהעדיפויות הגבוהות שלו. -------------------- Miss Lovgood הלקטוז רגיש אלי, אני לא רגישה אליו/משוגעת לגמרי/רוצה שתחפרו לי בה''פ/חוסכת לשינוי כינוי, וממש לא מנסה לרמוז כלום ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2015, 11:26 AM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה לשרשר על אמילי???? 3333333>
-------------------- הלווו אני הגמד המהמם של אמיליD: אל תפנו אליי בה"פ אני לא פנוי P: חוץ מאמילי מהממת 333333333333333333333> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עדכון - העולם של אמילי - המלצה - העולם של אמילי - סגדו לאמילי! - עיצוב לאמילי - משפחת האוסומיים - מוקדשת לאמילי - אתגר - אמילידיה - ברכה לאמילי - כיתוב אמילי - מילה - פאנפיק מוקדש לאמילי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2015, 11:32 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
שירשור עמיתבאג הסגידה?
-------------------- בואו נסגוד ל- עמיתבאג! אני הגמד החמדמד של עמיתבאג האוסומית. ואין יותר מגניב ממני חוץ מעמיתבאג ♥ סקר סגידה לעמיתבאג ♥ הצעה לפורום עמיתבאג ♥ משחק פורום הסוגד לעמיתבאג ♥ ♥ ברכה מושקעת לעמיתבאג ♥ עיצוב ג'ייקבאג לעמיתבאג ♥ שירשור שסוגד לאש ועמיתבאג ♥ ♥ הרשמה לכת עמיתבאג ♥ קטע מוזר לעמיתבאג ♥ כאן גרים בכיף משפחת עמיתבאג ♥ ♥ הסיפור האמיתי של עמיתבאג ♥
מה שעמיתבאג האדירה חושבת עלי 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2015, 11:35 AM
|
||
![]() מוגל |
בואו נשרשר על ליפזית
כי היא כזו אוסומית -------------------- אני הגמד החמקמק של ליפז ![]() והיא תאהב אותי לנצח. היי תראו את זה! ~ שיר הלל לליפז ~ אפילו הספאמתי לכבודה ~ היי ליפז קלטי את זה ~ שרשור ליפזי ~ ליפז והסנייפ ליפז היא היצור הכי גזעי עלי אדמות ומי שיתעסק איתה צריך לעבור דרכי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2015, 14:13 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור?!
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2015, 08:13 AM
|
||
![]() הים הוא האינסוף, שופט החוטאים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משרשרת על דברים מומצאים, וכל הספרים/סדרות/סרטים בתנאי שאני מכירה אותם.
בדירוג, לגבי רומאנס pg13 עד R עדין, לגבי אלימות עד R רצוי לשרשר עם מישהו שכותב עם פיסוק (לא חייב פיסוק לגמרי תקין, אבל כשאין פיסוק זה משגע אותי) וכמה שפחות שגיאות כתיב. וכמובן - הרבה דמיון. אם מישהו רוצה לשרשר איתי - שלא ינטוש, בבקשה. מי שרוצה - בקשות בה"פ. -------------------- ![]() סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני) אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי. להתראות 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2015, 10:15 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פ''ג', מישהו?
או שרשור להקות מומצאות. עד R חזק, רק לאנשים שהניסוח שלהם ברמה גבוהה+. תשלחו לי ה''פ. קחו בחשבון שיש מצב שאני אנטוש אחרי שלוש תגובות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2015, 17:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על אי שרדות? אני משפפת את רוב השיפים הקיימים. (עדיפות לכאלה מהחתימה שלי, אבל לא בהכרח.)
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
פורסם ב: Apr 22 2015, 08:03 AM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש פרטנרית רצינית לשירשור :)
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2015, 17:08 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2015, 17:47 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו????
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2015, 16:29 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על גרוויטי פולס
-------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2015, 15:17 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דוקטור כלשהו עם
![]() -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2015, 21:33 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה - אני בעניין אוףקורס כי את כל התגלמויות הדוקטור ואני כל המל-וות. (חוח)
שרשור אשמת הכוכבים, מישהו? -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |