![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2015, 02:46 AM
|
||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, ולהוסיף לזה גם: HTGAWM - אין לי מושג למה אבל התחלתי לשפפ קונור/ווס מהפרק הראשון אבל קוליבר זה גם נחמד או שיפים אחרים זה גם בסדר ומשום מה מתחשק לי שרשור פלאש/סופרגירל כזה כי כאילו שניהם DC כזה ולא יודע זה קראקשיפ כזה בעיקרון גם נושאים מקוריים יתקבלו בברכה ויש לי כמה אבל לוקח לי שנים להמציא דמות עם שם נורמלי אז... כן -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2015, 15:57 PM
|
||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, מישהי? (אני כותבת בלשון נקבה אבל הפנייה היא לשני המינים...+) עלו לי כמה רעיונות די טובים- אז מוזמנות לשלוח ה"פ=) -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2015, 17:46 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי שמח לשרשר עם מישהו.
אין נושא מסויים או דירוג מסויים שונה. אשמח לתאם עם מי שרוצה על מה נעשה את השרשור בפרטי (: -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2015, 23:55 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח אף אחד לא משפפ את זה פה גם מאלה שראו/רואים את הסדרה אבל אני ממש רוצה שרשור HTGAWM בשיפ קונור/ווס
שלחו ה"פ או משהו אם לא גם כל דבר עם זומבים יהיה נחמד -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2015, 12:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום.
אשמח לשרשור על כמעט כל נושא . לא דירוג גבוה מידי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2015, 15:45 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח ( נ״ב : אנה תיקראו בחתימה שלי ^^) -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 2 2015, 20:04 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על שרלוק? עד pg13
-------------------- שחר. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2015, 07:07 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פ''ג או גיבורי האולימפוס. עדיפות לכך שבסוף הדמות שלי יוצאת עם ליאו (סתםסתם).
קחו בחשבון שאני נוטשת מהר מאוד. עד דירוג R כולל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2015, 00:33 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אור
שם משתמש: Peter Lanzani. דירוג (לפחות R+, מן הסתם) כרגע אפשר לנטות לכיוון ה R+ אבל מפה לשם זה תמיד יכול לעלות מעלה תלוי ביכולת הכתיבה ותיאורים שיהיו במקום הנכון ולא מוגזמים מידי. נושא: לא ממש אכפת לי, כל עוד זה לא מתנגש על אנימה מסוימת ונוטה לכיוון של "החיים האמיתיים" או כל דבר שהוא נוטה לאמיתי עם מעט צל של דמיון ופעולה ואקשן אני אשמח לעשות שרשור בנושאים אלו. הערותהארות: אני אוהבת להחליט לפני שפותחים את השרשור בהודעות פרטיות על משהו שיקבע אותנו לתחילת העלילה ומשם נזרום, משמע ללא אלתורים על ההתחלה שתהיה איזושהי התחלה בסיסה לרעיון שבו נשרשר, אני אוהבת תגובות ארוכות ומלאות מלל ושלא יהיו משעממות עם שורה וחצי או מילה וחצי בתגובה רק כדי להעלות את המונה. -- לקוח מפורום אחר אך אין לי כוח לשנות את הנוסח. עמכם הסליחה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2015, 12:14 PM
|
||
![]() הים הוא האינסוף, שופט החוטאים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור פ"ג (וכן, מבחינתי גיבורי האולימפוס הוא גם פ"ג)
לא אכפת לי מה הדירוג. לא אכפת לי לאיזה ז'אנר ניקח את זה. לא אכפת לי תקופה שבה זה יקרה. לא אכפת לי באיזה מחנה. לא אכפת לי טווח גילאים. לא אכפת לי איזה מין יהיה כל אחד. אבל לא תגובות של פחות משלוש מילים, שימוש בסימני פיסוק (לא חובה מאה אחוז בדיוקם, אבל שיהיו) בקיצור, אני חושבת שאני די נוחה לכל מי שרוצה פ"ג. אבל לאחרונה התמכרתי קשות ואני פשוט חייבת. אה, ואם עושים קרוסאובר עם ה"פ, אני מוכנה להיות מהוגוורטס, אבל רק שתדעו שאין מצב שאני אהיה מגריפינדור (בלי להעליב גריפינדורים, כן? זה לא שאני שונאת את הבית, זה שאני פשוט לא מבינה אותו!) -------------------- ![]() סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני) אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי. להתראות 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2015, 16:54 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אור
שם משתמש: Peter Lanzani. דירוג (לפחות R+, מן הסתם) כרגע אפשר לנטות לכיוון ה R+ אבל מפה לשם זה תמיד יכול לעלות מעלה תלוי ביכולת הכתיבה ותיאורים שיהיו במקום הנכון ולא מוגזמים מידי. נושא: לא ממש אכפת לי, כל עוד זה לא מתנגש על אנימה מסוימת ונוטה לכיוון של "החיים האמיתיים" או כל דבר שהוא נוטה לאמיתי עם מעט צל של דמיון ופעולה ואקשן אני אשמח לעשות שרשור בנושאים אלו. הערותהארות: אני אוהבת להחליט לפני שפותחים את השרשור בהודעות פרטיות על משהו שיקבע אותנו לתחילת העלילה ומשם נזרום, משמע ללא אלתורים על ההתחלה שתהיה איזושהי התחלה בסיסה לרעיון שבו נשרשר, אני אוהבת תגובות ארוכות ומלאות מלל ושלא יהיו משעממות עם שורה וחצי או מילה וחצי בתגובה רק כדי להעלות את המונה. -- לקוח מפורום אחר אך אין לי כוח לשנות את הנוסח. עמכם הסליחה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2015, 00:08 AM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
שלום, מחפשת פרטנר לשרשור, עם ניסיון ולפחות קצת רצון להשקיע. רצוי רומאנס, בכל נושא (מומצא או פאנדום שאני מכירה). מי שמעוניין תשלחו ה"פ ((:
חייבת לציין שלא אכנס כל יום להגיב, אבל אני משקיעה בתגובות ^^ -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2015, 13:11 PM
|
||
![]() Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[
בקשה מחודשת פאנדומים •שר הטבעות/ההוביט.שרשור אלפים חמוד יילך ממש בטוב. •גרוויטי פולס-גם אם יש בכם רצון לשרשר שירשור הזוי כמו סוס וסטאן,אשמח.לא קאנוני. •הארי פוטר-דרארי יכול ללכת בטוב,ג'יני והארי וכל מה שעולה על רוחכם. •על טבעי Supernatural-אשמח לשרשר דסטיאל,גם סאבריאל זה אחלה.ואם יש לכם רעיונות לעוד שיפים אשמח. הרץ במבוך-ניומאסניומאסניומאס •צל לילה-לא קאנוני בעיקר. •שסועה-מורפיאוס ואלי יילך טוב. •מומצא-מומצאים הם הכי אהובים עליי. •ערפדים/אנשי זאב-ללא פאנדום,סוג של מומצא. •יאוי. דרישות לשוניות זה חלק די חשוב בשבילי. אני לא יכולה עם שפה נמוכה,ושיהיה שימוש סביר בסימני פיסוק. כתיבה נכונה של הטיות פעלים.[דוגמא:אני יעשה{צורה לא נכונה}אני אעשה.{צורה נכונה}] תחביר סביר. דירוג-עד R+ שיפים אין לי בעיה עם סלאשים,אוטיפי שלכם/שלי יילך בטוב,איססטים יהיו סבבה גם כן. ז'אנרים פנטזיה,מד''ב,רומאנס ואנגסט. מי שחושב שיהיה לו נחמד לשרשר איתי,ינשפו אותי במהירות. -------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2015, 21:02 PM
|
||
אוקיי, הפרק של גרוויטי פולס וטאמבלר השאירו אותי בפילס ואני ממש רוצה שרשור גרוויטי פולס
מצדי אפילו שיהיה AU של ריוניון פולס או כל AU אחר או אפילו משהו מומצא או קאנוני באמת שלא אכפת לי העיקר שרשור על גרוויטי פולס אז אמ שלחו לי ה"פ וכאלה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2015, 22:25 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, יש לי הצעה ממש מגניבה לעשות משהו בשרשור אבל אתם חייבים עמוד בדרישה.
אני מאוד רוצה לעשות שרשור באנגלית עם מישהו אחר, עם העדפה לפאנדומים ד"ה, פ"ג, בני קיין, יומני הערפד, המוסקטרים, החץ והפלאש, סטארקיד, הרץ במבוך ושרלוק, ובטוח שכחתי אבל תסתכלו בפרופיל שלי. אני משרשרת עד סביבות R בערך. הדרישה: אנגלית טובה, במידה כזו שאתם יחסית יכולים לדבר טוב ומאוד מומלץ יכולים לראות תוכנית ולהבין את הרוב/לקרוא ספר ולהבין את הרוב. אני לא אומרת שאני יודעת אנגלית פרפקט, אבל היא צריכה להיות טובה. שלחו לי הודעה. -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |