האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אשכול בקשת שירשורים - מחודש
פורסם ב: Jul 17 2015, 18:45 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 28733
מגדר:female
משתמש מספר: 17022
חפצי המשתמש: צפה

אני קוראת אנימורפס עכשיו. זו סדרה מעולה. מישהו מכיר ורוצה שרשור?

--------------------
נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 19 2015, 18:28 PM
צטט הודעה

Life's Too Short To Even Care At All

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102349
מגדר:male
משתמש מספר: 23545

מחפש משרשר/ת, עם יכולת נורמלית. השירשור יעסוק בנושא על טבעי כל שהוא, כשחייב להיות רומאנס.
הודעות לפרטי, טנקייה.

--------------------
נבו

User Posted Image

מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר

מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר

---------
פורסם ב: Jul 19 2015, 22:05 PM
צטט הודעה

מכשף בקסמהדרין

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 3622
משתמש מספר: 49706

החלטתי שאני מפסיקה לייבש אתכם ואני חוזרת לשוק השרשורים ;)
משרשרת כל דירוג, אבל עדיף מעל R כי 13PG זה ממש ילדותי לטעמי. מעדיפה לשרשר על פאנדום שאני מכירה, ואם מומצא אז עם עלילה טובה (רצוי משהו שקשור למד"ב/פנטזיה). מעדיפה להכיר קודם את השותף לשרשור, ושתהיה לו יכולת התנסחות גבוהה (פיסוק נכון, תיאורים מפורטים), שישקיע בטפסים ושיכול להגיב תגובות ארוכות ומלאות מלל (אין לי בעיה עם שרשורים בתגובות קצרות, אבל בא לי להשקיע).

*כתבתי כאן בלשון זכר אבל הפנייה מיועדת לשני המינים

--------------------
נועם // 21 // לפעמים מתחברת
User Posted Image

"אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר."

---------
פורסם ב: Jul 21 2015, 00:28 AM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

אני לא יודע למה אבל ממש בא לי שרשור פאמסלאש כבר המון זמן
זה יכול להיות מסדרה/ספר/סרט/AU של משהו/מומצא או כל דבר אחר
שלחו לי הודעות וכאלה או משהו

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
פורסם ב: Jul 21 2015, 22:42 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12414
משתמש מספר: 45899

אשמח לשירשור.
נושא לא משנה, עדיף לא בית ספר או משהו בסגנון. אפשר על סרטים או סדרות, ספרים או וואטאבר.
דירוג pg13 ומעלה.

--------------------

גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים.
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 21 2015, 23:38 PM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

QUOTE (נימפת הים @ Jul 8 2015, 12:46 PM)
אשמח לשרשור פ"ג (וכן, מבחינתי גיבורי האולימפוס הוא גם פ"ג)
לא אכפת לי מה הדירוג. לא אכפת לי לאיזה ז'אנר ניקח את זה. לא אכפת לי תקופה שבה זה יקרה. לא אכפת לי באיזה מחנה. לא אכפת לי טווח גילאים. לא אכפת לי איזה מין יהיה כל אחד.
אבל לא תגובות של פחות משלוש מילים, שימוש בסימני פיסוק (לא חובה מאה אחוז בדיוקם, אבל שיהיו)
בקיצור, אני חושבת שאני די נוחה לכל מי שרוצה פ"ג. אבל לאחרונה התמכרתי קשות ואני פשוט חייבת.
אה, ואם עושים קרוסאובר עם ה"פ, אני מוכנה להיות מהוגוורטס, אבל רק שתדעו שאין מצב שאני אהיה מגריפינדור (בלי להעליב גריפינדורים, כן? זה לא שאני שונאת את הבית, זה שאני פשוט לא מבינה אותו!)

אם זה עדיין רולוונטי, אני אשמח. היה לי רעיון ביזארי ממש זמן שאני עדיין מאושרת למשש, לא זוכרת אם זה היה איתך או עם מישהו. ה"פ?

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
פורסם ב: Jul 22 2015, 10:35 AM
צטט הודעה

Double O Seven

פרטי משתמש
חרמשים: 1139
מגדר:
משתמש מספר: 50037

מחפשת במיידית שרשור סטארקיד. המעוניינים ליצור קשר דרך האשכול D:

--------------------
הילה

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 22 2015, 10:36 AM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

רוצה לשרשרררררררררררררררר
על כל דבר
אני רוצה לשרשרררר
אבל אני משרשרת בעיקר רעיונות ביזאריים שמבוססים על פאנדומים

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
פורסם ב: Jul 22 2015, 13:02 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 8
משתמש מספר: 51446

מחפשת משרשר/ת לסלאש על אחד מהדברים שכתובים בפרופיל שלי. דירוג R מינימום.
אם אתם רוצים על משהו אחר/מומצא אני בסדר עם זה, בתנאי שתסבירו לי.
תודה ^^

--------------------
יוֹרוּצ'וֹ ~ כל מני דברים מוזרים

User Posted Image

Pan User Posted Image cake

---------
פורסם ב: Jul 26 2015, 19:51 PM
צטט הודעה

Double O Seven

פרטי משתמש
חרמשים: 1139
מגדר:
משתמש מספר: 50037

דרוש.ה משרשר.ת!

כן, כן, שמעתם נכון. אני חוזרת לשוק השרשורים, ויש לי כמה הצעות מעניינות בשבילכם.
קודם כל, נתחיל בזה שאני לא מחדשת שרשורים שהיו לפני שחזתרי מהפרישה, אלא במקרים מיוחדים. אם אתם חושבים שהשרשור שהיה לי אתכם היה ממש מגניב, תכתבו כאן/על הפרופיל שלי (מעדיפה שלא בינשופים) ואולי נחדש אותו. למרות תקופת הנטישה הקטנה שלי בפורום, שרשורים שנפתחו מהראשון ביולי 2015 והלאה ימשיכו להתקדם.

ואם אני מחפש.ת שרשור ואני מעוניינ.ת לשרשר איתך, מה התנאים/בקשות?
☃ נתחיל ברמה הפשוטה ביותר - אני רוצה שותפ.ה ללא שגיאות ניסוח, דקדוק או כתיב. אין לי בעיה עם שגיאות הקלדה, גם לי מתפלקות לפעמים טייפוס, אבל טעויות רציניות לא יתקבלו.
☃ אני מאוד שכחנית, בנוסף לכך שהשבוע הזה עמוס לי מאוד, ובכללי - אני לא מבלה את כל הזמן שלי בפורטל ואני די סנילית. יש לי נטייה לשכוח את השרשורים שלי, לכן אם אתם רואים שהשרשור בעמוד השני או השלישי, אל תתביישו להזכיר לי בנו"ד כשאני מחוברת או בפרופיל, עם הקישור לשרשור.
☃ כנ"ל לגביכם :) אם יש לי שרשור מגניב (ואני מקווה שיהיה לי שרשור מגניב) ואני רואה שהשותפ.ה שלי נוטש.ת אותו, אני בדרך-כלל אשלח הודעה או אנדנד בנו"ד. הכל בא ממקום טוב, ואני מקווה שלא תהיה לכם בעיה עם זה XD
☃ אני מאוד משתדלת לא לעשות את זה, אבל במידה ואני אראה שהשרשור תקוע, מאוס, ולא כיף לי להמשיך אותו יותר - אשלח לכם הודעה עם ההסבר. במידה ויש לכם רעיונות להמשך, אני אראה אם הם מוצאים חן בעיניי. במידה ולא, השרשור ינטש, לצערי.
☃ כמו כן, אשמח מאוד אם השותפ.ה ת.ישקיע בטופס ובתגובות. בדרך-כלל אני מהאנשים האלה שכותבים י"ב על חצי מהטופס, אבל יש לי מצב רוח להשקעה הפעם XD

במידה ואני עומד.ת בתנאים, יש לך רעיונות כלשהם?
-חלק מהרעיונות שאכלול אלה רעיונות שכבר העליתי פעם אחת לשרשורים שכנראה הופסקו בעמוד 3 אבל אלה רעיונות עם פוטנציאל-
♪ שרשור פ"ג מומצא על קליפסו וגיבור רנדומלי שנקלע לאי שלה, ומשם העלילה תזרום.
♪ שרשור קצר הזוי שחשבתי עליו פעם עם שלו, לא יודעת אם היא זוכרת; שרשור בצלצלים, פשוטו כמשמעו.
♪ מקטגוריית השרשורים ההזויים - פריט מזון כלשהו, לא משנה מה (עדיפות למשהו 'חמוד' כמו שוקולד או במבה), מאנישים אותו ומשם הוא יוצא להרפתקאה.
♪ שרשור ה"פ מומצא שכולל מדשאה סודית בהוגוורטס שלא גילו מאז תקופת היווסדה. סגנון חדר הסודות, אבל לא ממש.
♪ קרוסאובר גלי והרץ במבוך - ניומאס או מינתרזה בגלי קלאב. מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלי (בגלל שזה רעיון אדיר happy.gif).
♪ שרשור גלי בתקופת העונה הרביעית. המצב הוא כזה - סאם ובריטני יוצאים, בליין וקורט לא. קורט בניאדה. רייצ'ל עדיין לא מקבלת את ההצעה לסרט, בליין לא מתאהב בסאם, טינה לא מתאהבת בבליין, רייצ'ל לא יוצאת עם ברודי. קצת מעוותים את העלילה. אשמח לשרשור בשתי העלילות - בגלי קלאב ה'חדש' או בניאדה.
♪ בהמשך לגלי, יש לי רעיון קצת פסיכי של AU שאשמח לממש; ברט, אבא של קורט, מת מהסרטן/מהבעיות בלב. משם נזרום.

ואם אני לא אוהב.ת את הרעיונות שלך (disgust.gif), מה הפאנדומים שלך?
-יש לי הרבה מאוד פאנדומים, אז מה שכאן הוא על קצה הקרחון בלבד. אם יש פאנדום שאתם אוהבים ולא רשום כאן, אני ממליצה לשאול אותי על הפאנדום הספציפי הזה, כי יכול להיות ששכחתי לציין אותו-
❃ Glee
❃ הרץ במבוך
❃ The Big Bang Theory (רק אם יש רעיון טוב)
❃ שני ירחים (כנ"ל)
❃ פלא (כנ"ל XD)
❃ פ"ג
❃ ה"פ
❃ ספריה של ג'קלין ווילסון למיניהם (רק אם יש רעיון טוב)
❃ Friends (כנ"ל, ושלא יהיה סוטה כמו הסדרה XD)
❃ Team StarKid
❃ גרוויטי פולס (רק אם יש רעיון טוב)

הצעות ורעיונות מיוחדים למיניהם..?
טוב ששאלת! כאן תהיה הפינה שרק מעטים יוכלו לעמוד בקריטריונים שלה, אבל אם אחד מהרעיונות כאן ימומש הוא יהיה גבוה מאוד בסדר העדיפיות שלי אם לא הכי גבוה.
❦ 'הבלוג של החיים שלי' - ספר חמוד ביותר מאת ג'סיקה ברודי. חשבתי על רעיון שבו הוא היא הולכת לקולג' ומישהו מזהה אותה מהבלוג בדרך כלשהי. זה מאוד בסיסי, אבל אפשר לפתח את זה למשהו ממש מגניב.
❦ בהמשך ל'בלוג של החיים שלי' - מוזכרת שם סדרת ספרים די מגניבה שבה אפשר לבחור את ההרפתקאות. למען האמת, מאז שקראתי את הספר ניסיתי למצוא ספרים כאלה ללא הצלחה, עד שנתקלתי בסדרת ID לילדים ולנוער והתאהבתי. הספר האחרון בסדרה, 'מערת הזמן', ממש הדליק אותי, וחשבתי לפתח את הספר ולבנות עליו שרשור.
❦ ולהצעה המעניינת מכולן!
אחרי שירדנה העלתה את הנושא של שרשורים בשפה זרה (במקרה שלה, אנגלית), חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שזו דרך נהדרת לשפר שפה. ואז העליתי רעיון - ספרדית.
אני מניחה שיש כאן מעט מאוד שיודעים ספרדית, אז אני רק אתקן את ההגדרה - לדעת ספרדית ברמה שמתאימה לשרשור היא לא 'אסטה לה ויסטה' ו'אולה'. אני לא אומרת שהספרדית שלי מושלמת, אבל צריך לדבר במסגרת כלשהי/לקרוא ספר ולהבין את רובו/לראות סרט או סדרה ולהבין את הרוב.
שרשור כזה יהיה מספר אחת בסדר העדיפיות שלי ואגיב בו כמה שאני יכולה.
ורק כדי להבהיר - זה שהשרשור בספרידת לא אומר שהעלילה צריכה להיות סיפור אהבה בין רקדנית פלמנקו לבין מטאדור (לוחם שוורים). זה יכול להיות כל אחד מהרעיונות שלמעלה וגם רעיונות נוספים.

מי שמעוניינ.ת שת.יכתוב בתגובות באשכול/יכתוב לי על הפרופיל. מעדיפה שלא בהודעות פרטיות, התיבה שלי די מלאה.
D:

--------------------
הילה

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 27 2015, 01:33 AM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

אין לי מושג למה אבל כבר כמה ימים יש לי ג'ון גרין פילס ואחרי הסרט של ערים של נייר התחלתי לשפפ במינימום כזה בן/רדאר
(כאילו היו להם קטעים בסרט כזה)
אבל בכללי ממש בא לי שרשור ג'ון גרין
זה יכול להיות ממש כואב ואנגסטי או אפילו זורם וקליל או כל דבר אחר שג'ון גרין מסוגל
בעיקרון זה לא חייב להיות על הספרים שלו אבל בסגנון שלהם כזה (מצדי אפילו אשמת הכוכבים עם דמויות מומצאות או אפילו AU של משהו בעולם ההוא או משהו כזה)
אם יש כאלה שקראו וויל גרייסון אני אשמח לשרשור לוורקייס וויל/טייני אחרי ההצגה אבל בטח לא קראו אז אני אתפשר על כל ספר אחר או אפילו סרט
שלחו לי הודעה או משהו
אה, כן, ושרשור פמסלאש תמיד פתוח

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
פורסם ב: Jul 27 2015, 01:44 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 24499
משתמש מספר: 51172

QUOTE (Aro @ Jun 7 2015, 04:59 PM)
דרושה משרשרת! (:
בעלת רמת כתיבה גבוהה. (נאמר בלשון נקבה אך... וכו'.)
אני פתוחה לרעיונות, הרעיונות שעולים לי לראש כרגע הם (משהו על) אלה המכושפת, גאווה ודעה קדומה (או משהו בסגנון) (עיבוד מודרני אולי) ושיימלס. אבל אני פתוחה להצעות ולחשיבה.
אני רוצה שרשור מושקע (מאוד. http://hportal.co.il/index.php?showtopic=106897 משהו כזה, ותודה לאלמוג המקסימה (: אבל אל תבהלו, אפשר גם קצת פחות מושקע וארוך) עם משרשרת שמגיבה די הרבה, ויודעת לשרשר ולקדם את השרשור. (כבר היו לי שרשורים שבהם אני פחות או יותר הייתי השהמי"ת, והפרטנר רק הגיב בקצרה למצבים שאני נתתי. ואני לא שתלטנית, אז זה לא בגללי ^^)
אל תפחדו מאורך והשקעה, זה זורם ובאמת משתלם. אין מה להשוות בין שרשור מושקע לשרשור של תגובות קצרות.
מוזמנים ליצור קשר בה"פ, אני אשמח מאוד (:

עדיין תקף ^^

---------
פורסם ב: Jul 28 2015, 10:47 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 76
משתמש מספר: 44026

שלום, אני לא עד כדי כך חדשה אבל אני רוצה קצת להיות יותר פעילה, האם מישהו/מישהי רוצה שרשור?
הנושאים לא משנים, אני קוראת הרבה (קוראת יותר מדי אפילו) ורואה סדרות וסרטים :>

--------------------

GUMMY BEAR

---------
פורסם ב: Jul 28 2015, 20:52 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
חרמשים: 8543
משתמש מספר: 52907

מישהו שרשור על המשחק של אנדר? אולי דמויות מומצאות בבית הספר ללחימה?
פתוח גם להצעות על שירשורים על שרלוק ועל דוקטור הו
יודעים מה- בגלל שאני נואש לשרשור מוזמנים לפנות אליי עם מה שבא לכם

--------------------
שחר.

User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 2 2015, 23:10 PM
צטט הודעה

הים הוא האינסוף, שופט החוטאים

פרטי משתמש
חרמשים: 16161
משתמש מספר: 51772

QUOTE (Darren Criss @ Jul 26 2015, 08:23 PM)
<div align=\"Center\">דרוש.ה משרשר.ת!</div>

כן, כן, שמעתם נכון. אני חוזרת לשוק השרשורים, ויש לי כמה הצעות מעניינות בשבילכם.
קודם כל, נתחיל בזה שאני לא מחדשת שרשורים שהיו לפני שחזתרי מהפרישה, אלא במקרים מיוחדים. אם אתם חושבים שהשרשור שהיה לי אתכם היה ממש מגניב, תכתבו כאן/על הפרופיל שלי (מעדיפה שלא בינשופים) ואולי נחדש אותו. למרות תקופת הנטישה הקטנה שלי בפורום, שרשורים שנפתחו מהראשון ביולי 2015 והלאה ימשיכו להתקדם.

ואם אני מחפש.ת שרשור ואני מעוניינ.ת לשרשר איתך, מה התנאים/בקשות?
☃ נתחיל ברמה הפשוטה ביותר - אני רוצה שותפ.ה ללא שגיאות ניסוח, דקדוק או כתיב. אין לי בעיה עם שגיאות הקלדה, גם לי מתפלקות לפעמים טייפוס, אבל טעויות רציניות לא יתקבלו.
☃ אני מאוד שכחנית, בנוסף לכך שהשבוע הזה עמוס לי מאוד, ובכללי - אני לא מבלה את כל הזמן שלי בפורטל ואני די סנילית. יש לי נטייה לשכוח את השרשורים שלי, לכן אם אתם רואים שהשרשור בעמוד השני או השלישי, אל תתביישו להזכיר לי בנו"ד כשאני מחוברת או בפרופיל, עם הקישור לשרשור.
☃ כנ"ל לגביכם :) אם יש לי שרשור מגניב (ואני מקווה שיהיה לי שרשור מגניב) ואני רואה שהשותפ.ה שלי נוטש.ת אותו, אני בדרך-כלל אשלח הודעה או אנדנד בנו"ד. הכל בא ממקום טוב, ואני מקווה שלא תהיה לכם בעיה עם זה XD
☃ אני מאוד משתדלת לא לעשות את זה, אבל במידה ואני אראה שהשרשור תקוע, מאוס, ולא כיף לי להמשיך אותו יותר - אשלח לכם הודעה עם ההסבר. במידה ויש לכם רעיונות להמשך, אני אראה אם הם מוצאים חן בעיניי. במידה ולא, השרשור ינטש, לצערי.
☃ כמו כן, אשמח מאוד אם השותפ.ה ת.ישקיע בטופס ובתגובות. בדרך-כלל אני מהאנשים האלה שכותבים י"ב על חצי מהטופס, אבל יש לי מצב רוח להשקעה הפעם XD

במידה ואני עומד.ת בתנאים, יש לך רעיונות כלשהם?
-חלק מהרעיונות שאכלול אלה רעיונות שכבר העליתי פעם אחת לשרשורים שכנראה הופסקו בעמוד 3 אבל אלה רעיונות עם פוטנציאל-
♪ שרשור פ"ג מומצא על קליפסו וגיבור רנדומלי שנקלע לאי שלה, ומשם העלילה תזרום.
♪ שרשור קצר הזוי שחשבתי עליו פעם עם שלו, לא יודעת אם היא זוכרת; שרשור בצלצלים, פשוטו כמשמעו.
♪ מקטגוריית השרשורים ההזויים - פריט מזון כלשהו, לא משנה מה (עדיפות למשהו 'חמוד' כמו שוקולד או במבה), מאנישים אותו ומשם הוא יוצא להרפתקאה.
♪ שרשור ה"פ מומצא שכולל מדשאה סודית בהוגוורטס שלא גילו מאז תקופת היווסדה. סגנון חדר הסודות, אבל לא ממש.
♪ קרוסאובר גלי והרץ במבוך - ניומאס או מינתרזה בגלי קלאב. מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלי (בגלל שזה רעיון אדיר happy.gif).
♪ שרשור גלי בתקופת העונה הרביעית. המצב הוא כזה - סאם ובריטני יוצאים, בליין וקורט לא. קורט בניאדה. רייצ'ל עדיין לא מקבלת את ההצעה לסרט, בליין לא מתאהב בסאם, טינה לא מתאהבת בבליין, רייצ'ל לא יוצאת עם ברודי. קצת מעוותים את העלילה. אשמח לשרשור בשתי העלילות - בגלי קלאב ה'חדש' או בניאדה.
♪ בהמשך לגלי, יש לי רעיון קצת פסיכי של AU שאשמח לממש; ברט, אבא של קורט, מת מהסרטן/מהבעיות בלב. משם נזרום.

ואם אני לא אוהב.ת את הרעיונות שלך (disgust.gif), מה הפאנדומים שלך?
-יש לי הרבה מאוד פאנדומים, אז מה שכאן הוא על קצה הקרחון בלבד. אם יש פאנדום שאתם אוהבים ולא רשום כאן, אני ממליצה לשאול אותי על הפאנדום הספציפי הזה, כי יכול להיות ששכחתי לציין אותו-
❃ Glee
❃ הרץ במבוך
❃ The Big Bang Theory (רק אם יש רעיון טוב)
❃ שני ירחים (כנ"ל)
❃ פלא (כנ"ל XD)
❃ פ"ג
❃ ה"פ
❃ ספריה של ג'קלין ווילסון למיניהם (רק אם יש רעיון טוב)
❃ Friends (כנ"ל, ושלא יהיה סוטה כמו הסדרה XD)
❃ Team StarKid
❃ גרוויטי פולס (רק אם יש רעיון טוב)

הצעות ורעיונות מיוחדים למיניהם..?
טוב ששאלת! כאן תהיה הפינה שרק מעטים יוכלו לעמוד בקריטריונים שלה, אבל אם אחד מהרעיונות כאן ימומש הוא יהיה גבוה מאוד בסדר העדיפיות שלי אם לא הכי גבוה.
❦ 'הבלוג של החיים שלי' - ספר חמוד ביותר מאת ג'סיקה ברודי. חשבתי על רעיון שבו הוא היא הולכת לקולג' ומישהו מזהה אותה מהבלוג בדרך כלשהי. זה מאוד בסיסי, אבל אפשר לפתח את זה למשהו ממש מגניב.
❦ בהמשך ל'בלוג של החיים שלי' - מוזכרת שם סדרת ספרים די מגניבה שבה אפשר לבחור את ההרפתקאות. למען האמת, מאז שקראתי את הספר ניסיתי למצוא ספרים כאלה ללא הצלחה, עד שנתקלתי בסדרת ID לילדים ולנוער והתאהבתי. הספר האחרון בסדרה, 'מערת הזמן', ממש הדליק אותי, וחשבתי לפתח את הספר ולבנות עליו שרשור.
❦ ולהצעה המעניינת מכולן!
אחרי שירדנה העלתה את הנושא של שרשורים בשפה זרה (במקרה שלה, אנגלית), חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שזו דרך נהדרת לשפר שפה. ואז העליתי רעיון - ספרדית.
אני מניחה שיש כאן מעט מאוד שיודעים ספרדית, אז אני רק אתקן את ההגדרה - לדעת ספרדית ברמה שמתאימה לשרשור היא לא 'אסטה לה ויסטה' ו'אולה'. אני לא אומרת שהספרדית שלי מושלמת, אבל צריך לדבר במסגרת כלשהי/לקרוא ספר ולהבין את רובו/לראות סרט או סדרה ולהבין את הרוב.
שרשור כזה יהיה מספר אחת בסדר העדיפיות שלי ואגיב בו כמה שאני יכולה.
ורק כדי להבהיר - זה שהשרשור בספרידת לא אומר שהעלילה צריכה להיות סיפור אהבה בין רקדנית פלמנקו לבין מטאדור (לוחם שוורים). זה יכול להיות כל אחד מהרעיונות שלמעלה וגם רעיונות נוספים.

<div align=\"Center\">מי שמעוניינ.ת שת.יכתוב בתגובות באשכול/יכתוב לי על הפרופיל. מעדיפה שלא בהודעות פרטיות, התיבה שלי די מלאה.
D:
</div>

אשמח לשרשר איתך פ"ג. אני פתוחה לכל דירוג/מחנה/טווח גילאים/מין הדמויות/ז'אנרים/תקופת זמן, אין לי בעיה לקרוסאוברים בתנאי שזה פאנדום שאני מכירה.

--------------------
User Posted Image

סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני)
אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי.
להתראות 3>

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025