האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אשכול בקשת שירשורים - מחודש
פורסם ב: Aug 3 2015, 11:59 AM
צטט הודעה

חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 17595
מגדר:female
משתמש מספר: 34167
חפצי המשתמש: צפה

שרשור
שיהיה טוב וזורם ומעניין ועם רומאנס כלשהו
עדיפות רצינית למוסקטרים וכל דבר עם ערפדים ודוקטור הו
אנא לחצו על שם המשתמש שלי > שלח הודעה לפניות

--------------------

ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 3 2015, 18:26 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 28733
משתמש מספר: 17022

אני רוצה שרשור על אי-שרדות.
יש מעט מאוד שיפים שאני לא אוהבת (אוון/איזי וסקיי/דייב בעיקר, מהקאנונים.)
ואני תמיד שמחה לרעיונות- AU לאחת העונות, או AU תיכון, או AU עם סדרה אחרת. הווגורטס AU או AU מחנה החצויים, למשל.

--------------------
נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים

---------
פורסם ב: Aug 4 2015, 18:23 PM
צטט הודעה

עייפות זה דבר מעייף

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2335
משתמש מספר: 45344

מי רוצה לשרשר איתי
על יומני הערפד , המקוריים , היה היה פעם ואפשר גם שרשור מומצא

--------------------

סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים

---------
פורסם ב: Aug 6 2015, 21:14 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 16607
מגדר:
משתמש מספר: 52106

משרשרת על כל דבר שאני מכירה, אלימות- NC17, תוכן מיני וכ"ב, R
שלחו לי ה"פ

--------------------
User Posted Image
יסמינ~וואנסרית~קוראת ספרים מוזרים שאף אחד לא מכיר~התגלמות מייבל בעולם האנושי
שיחתי עם פיליפ (ג'ייקוש לשעבר)

*פריצהפריצהפריצה דופקת כניסה*
תאומתיייי אני כל כך אוהבת אותך
ואת מדהימה ומושלמת וחברה אדירה
והתאומה הכי מושלמת בכל הפאקינג עולם!!
כניראה שאת יודעת מי זאת סו ביי
*דופקת יציאה*

---------
פורסם ב: Aug 8 2015, 01:47 AM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

אני לא יודע למה אבל אני ממש צריך (צריך זה לא אבל עדיין) שרשור פיילב [פיטר/קיילבאואיךשלאכותביםאתזהבעברית ממפוצלים והסאגה וזה]
או שרשור מומצא או משהו כזה עם דמות א-מינית/פמסלאש/סלאש
כמובן שאני גם אשמח לשרשור על פאנדומים וכל זה, אבל בינתיים אני מעדיף מומצא או משהו כזה
שלחו לי הודעה או משהו

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
פורסם ב: Aug 9 2015, 11:38 AM
צטט הודעה

Are You, Are you, Coming to the tree?

פרטי משתמש
חרמשים: 1654
מגדר:male
משתמש מספר: 43113

<div align="Center">אני מחפשת משרשרים!</div>

שלום לכל המשרשרים שמבניכם! השם הוא ליה, אפונונים, אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ניוט.
החלטתי שאני רוצה עוד שרשורים, וכמה שיותר - יותר טוב. למה? ...כי רציתי. יש לי כבר רעיונות, אבל אם אתם רוצים להציע משהו שאתם חושבים שאוהב - אל תפחדו. אני לא נושך חזק. עכשיו, אם היה לנו פעם שרשור והוא ננטש, או שאני אנטוש את החדש (אני ממש מצטערת, אגב. אני שוכח המון דברים) - אל תדאגו. תנדנדו לי כמה שבא לכם.

את נראית נחמדה מספיק בשביל לשרשר איתנו. יש לך דברים שאתה צריך לברר קודם?
* קודם כל, שגיאות כתיב רציניות ממש ממש גורמות לי לרצות לסיים את השרשור. אם זה קורה לפעמים - לא נורא. גם לי זה קורה, שאני שוכחת איך כותבים מילה מסוימת, ומתקנים אותי, והכל בסדר. אבל אם יש לכם שגיאות כתיב רוב הזמן.. אני מצטער, אבל השרשור עלול להינטש. אם קורה ויש לכם שגיאה - אני מקווה שתהיו מוכנים שאני אתקן אתכם.
* אם קורה ואני שוכחת מהשרשור, אל תדאגו לנדנד לי להגיב בו בהודעות פרטיות או בנו"ד. או לשלוח מישהו אחר שמשרשר איתי לעשות את זה, גם זה עובד. עכשיו, אם אתם שוכחים להגיב בשרשור - תדעו שאני כנראה אנדנד לכם להגיב בו. זה בא ממקום טוב, אז אני מקווה שלא תרצו להרוג אותי :>
* אני ממש מצטער אם זה קורה, ואני לא אוהבת לעשות דברים כאלה, אבל - אם השרשור ייתקע ויתחיל לתסכל אותי, אני עלולה לנטוש אותו. מוזמנים לשאול אותי בפרטי תמיד.

אוקיי, הבנו. יש לך רעיונות?
יש סיכוי שכבר יש לי שרשור ברעיון הזה, אבל זה רק בגלל שאני אוהב.ת אותו.
* רעיון הנפשות התאומות - קראתי בטמבלר רעיון ממש מגניב, שבו יש עולם. כן, עולם. לא משנה באיזה תקופה, כי זה עולם אחר לגמרי. מה כל כך מיוחד לגבי העולם הזה? טוב, הנה הקטע - האנשים שם לא מזדקנים. בערך. אחרי גיל 18, הם פשוט מפסיקים להזדקן עד שהם פוגשים את הנפש התאומה (הרומנטית) שלהם. לדעתי זה רעיון ממש מגניב גם סתם ככה, אבל הנה הדבר האדיר באמת - אחת הדמויות רצחה את כל הנפשות התאומות שלה עד עכשיו, כדי שתוכל לחיות לנצח. עד שהם פגשו את הדמות השנייה, הנפש התאומה הכי צעירה שלהם. אותה הם פשוט לא מסוגלים לרצוח. השרשור יכול להתקדם מכאן, כי זה באמת רעיון שאני אוהב והוא יהיה בין הראשונים בסדר העדיפויות שלי. אפשר ליצור פה דמויות או לעשות קרוסאובר עם פאנדומים אחרים.
* קרוסאוברים! זה ממש פשוט אבל מאוד מגניב לדעתי. בין הקרוסאוברים האהובים עליי:
ניומאס בהוגוורטס\במשחקי הרעב\מחנה החצויים\האקדמיה לערפדים\בעולם של מכשפה וקוסם. אותו דבר למינתרזה.
* מכשפה וקוסם! כל דבר של מכשפה וקוסם (חוץ מויסטי\ויט. סירייסלי. אם יש כאלה שמשפפים אותם זה מפחיד בעיניי כי איך. ונתקלתי בכאלה) עובד! אני מאוד אוהבת את הספר הזה, והחלטתי שהפעם אני אהיה נאמנה לתרגום בעברית ואחכה, כי, וול, אהבתי את התרגום. ואת הכריכה. כריכה מעולה.
* דמויות מומצאות בתיכון. זה עלול להיות פשוט מדי, אבל פשוט זה גם טוב לפעמים. זה יכול להיות סופר-קיטשי או ממש לא קיטשי, לא אכפת לי סה"כ.
* הרץ במבוך. נו קדימה, לא חשבתם שאני אפספס את זה, נכון? יכול להיות בתקופת כל ספר (חוץ מהשלישי. אני לא אוהבת את השלישי *סניףסניף* הוא מרושע אליי) או קרוסאובר כלשהו. אני משפפת ניומאס ומינתרזה (ניוט\תומאס ומינהו\תרזה, למי שלא יודע) אבל מבחינתי גם שיפים הזויים יחסית (שלא פוגעים לי בOTP) יעבדו, כמו: אריס\ברנדה, סוניה\הארייט ועוד.

יש לך עוד רעיונות?
קראתי המון ספרים בחיי ואני נמצא בדי הרבה פאנדומים. אם אין כאן את מה שאתם רוצים, תשאלו אותי.
* הרץ במבוך
* מכשפה וקוסם
* משחקי הרעב
* ה"פ (דה)
* פ"ג'
* מפוצלים
* שרלוק (רק אם יש רעיון טוב)
* ד"ה
* האקדמיה לערפדים

אנחנו מרגישים מזליסטים. יש לך רעיונות ממש מגניבים?
ברור שיש לי נו מה. נו מה. נו מה!! פה זה בעיקר רעיונות מיוחדים שיהיו ממש גבוה בסדר העדיפויות שלי, כי לדעתי לא כולם מסוגלים לעשות אותם ככ טוב כי אני בררנית מאוד.
* היינו שקרנים. נקודה. עכשיו, אני לא מצפה שנעשה בדיוק את הדמויות (כי.. כי.. *סניףסניף*) אבל דמויות מומצאות בסגנון הזה יהיה ממש ממש מגניב! בלי הסוף. הסוף לא קיים מבחינתי.
* פאנגירל. אם יש פה אנשים שקראו את פאנגירל ורוצים לעשות את זה\את הרעיון הזה\קרוסאובר של דמויות בעולם הזה אני אסכים וחצי. ברצינות. אני מאוד אוהבת את הרעיון הזה, וזה יכול להיות ממש ממש מגניב D:
* שרשור באנגלית. כל דבר, אבל שרשור באנגלית. עכשיו, מצדי אל תדעו את האנגלית באופן מושלם, אבל לפחות את הרוב. אני תמיד אשמח לענות לכם על שאלה ולתרגם\לתקן אתכם אם יש לכם טעות :>

לא הפחדתי אתכם? תשלחו לי הודעה פרטית. אני בן אדם נחמד סה"כ. סביר להניח שאם תענו לי פה אני לא אראה, אבל מוזמנים לנסות את המזל שלכם.

--------------------
מייקל

אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם

---------
פורסם ב: Aug 9 2015, 13:12 PM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

QUOTE (Thomas Brodie Sangster @ Aug 9 2015, 12:10 PM)
<div align="Center">אני מחפשת משרשרים!</div>

שלום לכל המשרשרים שמבניכם! השם הוא ליה, אפונונים, אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ניוט.
החלטתי שאני רוצה עוד שרשורים, וכמה שיותר - יותר טוב. למה? ...כי רציתי. יש לי כבר רעיונות, אבל אם אתם רוצים להציע משהו שאתם חושבים שאוהב - אל תפחדו. אני לא נושך חזק. עכשיו, אם היה לנו פעם שרשור והוא ננטש, או שאני אנטוש את החדש (אני ממש מצטערת, אגב. אני שוכח המון דברים) - אל תדאגו. תנדנדו לי כמה שבא לכם.

את נראית נחמדה מספיק בשביל לשרשר איתנו. יש לך דברים שאתה צריך לברר קודם?
* קודם כל, שגיאות כתיב רציניות ממש ממש גורמות לי לרצות לסיים את השרשור. אם זה קורה לפעמים - לא נורא. גם לי זה קורה, שאני שוכחת איך כותבים מילה מסוימת, ומתקנים אותי, והכל בסדר. אבל אם יש לכם שגיאות כתיב רוב הזמן.. אני מצטער, אבל השרשור עלול להינטש. אם קורה ויש לכם שגיאה - אני מקווה שתהיו מוכנים שאני אתקן אתכם.
* אם קורה ואני שוכחת מהשרשור, אל תדאגו לנדנד לי להגיב בו בהודעות פרטיות או בנו"ד. או לשלוח מישהו אחר שמשרשר איתי לעשות את זה, גם זה עובד. עכשיו, אם אתם שוכחים להגיב בשרשור - תדעו שאני כנראה אנדנד לכם להגיב בו. זה בא ממקום טוב, אז אני מקווה שלא תרצו להרוג אותי :>
* אני ממש מצטער אם זה קורה, ואני לא אוהבת לעשות דברים כאלה, אבל - אם השרשור ייתקע ויתחיל לתסכל אותי, אני עלולה לנטוש אותו. מוזמנים לשאול אותי בפרטי תמיד.

אוקיי, הבנו. יש לך רעיונות?
יש סיכוי שכבר יש לי שרשור ברעיון הזה, אבל זה רק בגלל שאני אוהב.ת אותו.
* רעיון הנפשות התאומות - קראתי בטמבלר רעיון ממש מגניב, שבו יש עולם. כן, עולם. לא משנה באיזה תקופה, כי זה עולם אחר לגמרי. מה כל כך מיוחד לגבי העולם הזה? טוב, הנה הקטע - האנשים שם לא מזדקנים. בערך. אחרי גיל 18, הם פשוט מפסיקים להזדקן עד שהם פוגשים את הנפש התאומה (הרומנטית) שלהם. לדעתי זה רעיון ממש מגניב גם סתם ככה, אבל הנה הדבר האדיר באמת - אחת הדמויות רצחה את כל הנפשות התאומות שלה עד עכשיו, כדי שתוכל לחיות לנצח. עד שהם פגשו את הדמות השנייה, הנפש התאומה הכי צעירה שלהם. אותה הם פשוט לא מסוגלים לרצוח. השרשור יכול להתקדם מכאן, כי זה באמת רעיון שאני אוהב והוא יהיה בין הראשונים בסדר העדיפויות שלי. אפשר ליצור פה דמויות או לעשות קרוסאובר עם פאנדומים אחרים.
* קרוסאוברים! זה ממש פשוט אבל מאוד מגניב לדעתי. בין הקרוסאוברים האהובים עליי:
ניומאס בהוגוורטס\במשחקי הרעב\מחנה החצויים\האקדמיה לערפדים\בעולם של מכשפה וקוסם. אותו דבר למינתרזה.
* מכשפה וקוסם! כל דבר של מכשפה וקוסם (חוץ מויסטי\ויט. סירייסלי. אם יש כאלה שמשפפים אותם זה מפחיד בעיניי כי איך. ונתקלתי בכאלה) עובד! אני מאוד אוהבת את הספר הזה, והחלטתי שהפעם אני אהיה נאמנה לתרגום בעברית ואחכה, כי, וול, אהבתי את התרגום. ואת הכריכה. כריכה מעולה.
* דמויות מומצאות בתיכון. זה עלול להיות פשוט מדי, אבל פשוט זה גם טוב לפעמים. זה יכול להיות סופר-קיטשי או ממש לא קיטשי, לא אכפת לי סה"כ.
* הרץ במבוך. נו קדימה, לא חשבתם שאני אפספס את זה, נכון? יכול להיות בתקופת כל ספר (חוץ מהשלישי. אני לא אוהבת את השלישי *סניףסניף* הוא מרושע אליי) או קרוסאובר כלשהו. אני משפפת ניומאס ומינתרזה (ניוט\תומאס ומינהו\תרזה, למי שלא יודע) אבל מבחינתי גם שיפים הזויים יחסית (שלא פוגעים לי בOTP) יעבדו, כמו: אריס\ברנדה, סוניה\הארייט ועוד.

יש לך עוד רעיונות?
קראתי המון ספרים בחיי ואני נמצא בדי הרבה פאנדומים. אם אין כאן את מה שאתם רוצים, תשאלו אותי.
* הרץ במבוך
* מכשפה וקוסם
* משחקי הרעב
* ה"פ (דה)
* פ"ג'
* מפוצלים
* שרלוק (רק אם יש רעיון טוב)
* ד"ה
* האקדמיה לערפדים

אנחנו מרגישים מזליסטים. יש לך רעיונות ממש מגניבים?
ברור שיש לי נו מה. נו מה. נו מה!! פה זה בעיקר רעיונות מיוחדים שיהיו ממש גבוה בסדר העדיפויות שלי, כי לדעתי לא כולם מסוגלים לעשות אותם ככ טוב כי אני בררנית מאוד.
* היינו שקרנים. נקודה. עכשיו, אני לא מצפה שנעשה בדיוק את הדמויות (כי.. כי.. *סניףסניף*) אבל דמויות מומצאות בסגנון הזה יהיה ממש ממש מגניב! בלי הסוף. הסוף לא קיים מבחינתי.
* פאנגירל. אם יש פה אנשים שקראו את פאנגירל ורוצים לעשות את זה\את הרעיון הזה\קרוסאובר של דמויות בעולם הזה אני אסכים וחצי. ברצינות. אני מאוד אוהבת את הרעיון הזה, וזה יכול להיות ממש ממש מגניב D:
* שרשור באנגלית. כל דבר, אבל שרשור באנגלית. עכשיו, מצדי אל תדעו את האנגלית באופן מושלם, אבל לפחות את הרוב. אני תמיד אשמח לענות לכם על שאלה ולתרגם\לתקן אתכם אם יש לכם טעות :>

לא הפחדתי אתכם? תשלחו לי הודעה פרטית. אני בן אדם נחמד סה"כ. סביר להניח שאם תענו לי פה אני לא אראה, אבל מוזמנים לנסות את המזל שלכם.

רעיון הנפשות התאומות נשמע מעניין. אני אשמח להיות הצעירה.

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
פורסם ב: Aug 11 2015, 12:05 PM
צטט הודעה

Go Vegan

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 5417
מגדר:
משתמש מספר: 46783

QUOTE (YOLO @ Jul 12 2015, 01:43 PM)
[
בקשה מחודשת

פאנדומים

•שר הטבעות/ההוביט.שרשור אלפים חמוד יילך ממש בטוב.

•גרוויטי פולס-גם אם יש בכם רצון לשרשר שירשור הזוי כמו סוס וסטאן,אשמח.לא קאנוני.

•הארי פוטר-דרארי יכול ללכת בטוב,ג'יני והארי וכל מה שעולה על רוחכם.

•על טבעי Supernatural-אשמח לשרשר דסטיאל,גם סאבריאל זה אחלה.ואם יש לכם רעיונות לעוד שיפים אשמח.

הרץ במבוך-ניומאסניומאסניומאס

•צל לילה-לא קאנוני בעיקר.

•שסועה-מורפיאוס ואלי יילך טוב.

•מומצא-מומצאים הם הכי אהובים עליי.

•ערפדים/אנשי זאב-ללא פאנדום,סוג של מומצא.

•יאוי.

•אפוקליפסת הזומבים.

דרישות לשוניות

זה חלק די חשוב בשבילי.
אני לא יכולה עם שפה נמוכה,ושיהיה שימוש סביר בסימני פיסוק.
כתיבה נכונה של הטיות פעלים.[דוגמא:אני יעשה{צורה לא נכונה}אני אעשה.{צורה נכונה}]
תחביר סביר.

דירוג-עד R+

שיפים

אין לי בעיה עם סלאשים,אוטיפי שלכם/שלי יילך בטוב,איססטים יהיו סבבה גם כן.

ז'אנרים

פנטזיה,מד''ב,רומאנס ואנגסט.

מי שחושב שיהיה לו נחמד לשרשר איתי,ינשפו אותי במהירות.

אנשים זה עדיין בתוקף.

--------------------
“Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Then world behind and home ahead,
We'll wander back and home to bed.
Mist and twilight, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!”
- J. R. R. Tolkien

---------
פורסם ב: Aug 11 2015, 12:51 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1
מגדר:
משתמש מספר: 53042

לcleman tina ולי יש רעיון לשרשור, משהו לגבי הארי פוטר ישראלי, ומחפשים שותף שלישי. זה לא בדיוק הארי פוטר, אם אתם רוצים הסבר תשלחו לי הודעה.
-גולדה

---------
פורסם ב: Aug 11 2015, 19:50 PM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

פשוט שרשור על ספנסון (ספנסר/מייסון, GLEE) או פיילב (פיטר/קיילב, מפוצלים-מורדים) או משהו כזה, מישהו/מישהי+?

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
פורסם ב: Aug 12 2015, 22:47 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 231
משתמש מספר: 53662

מירוצה. שירשור אובדני?^^
דירוג אני לא מבינה בזה

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 12 2015, 23:29 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 24499
משתמש מספר: 51172

דרושה משרשרת! (:
בעלת רמת כתיבה גבוהה. (נאמר בלשון נקבה אך... וכו'.)
אני פתוחה לרעיונות, הרעיונות שעולים לי לראש כרגע הם (משהו על) אלה המכושפת, גאווה ודעה קדומה (או משהו בסגנון) (עיבוד מודרני אולי) ושיימלס. אבל אני פתוחה להצעות ולחשיבה.
אני רוצה שרשור מושקע (מאוד. http://hportal.co.il/index.php?showtopic=106897 משהו כזה, ותודה לאלמוג המקסימה (: אבל אל תבהלו, אפשר גם קצת פחות מושקע וארוך) עם משרשרת שמגיבה די הרבה, ויודעת לשרשר ולקדם את השרשור. (כבר היו לי שרשורים שבהם אני פחות או יותר הייתי השהמי"ת, והפרטנר רק הגיב בקצרה למצבים שאני נתתי. ואני לא שתלטנית, אז זה לא בגללי ^^)
אל תפחדו מאורך והשקעה, זה זורם ובאמת משתלם. אין מה להשוות בין שרשור מושקע לשרשור של תגובות קצרות.
מוזמנים ליצור קשר בה"פ.

---------
פורסם ב: Aug 13 2015, 22:38 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

טוב יאללה בא לי לשרשר
אני רוצה שרשור כלשהו
לא משנה לי ככ איזה
עדיפות לפ"ג'
ולאנג'קסון (ניקו/פרסי)
תשלחו ה"פ
דירוג R ככה

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 14 2015, 12:03 PM
צטט הודעה

חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר

פרטי משתמש
חרמשים: 17595
משתמש מספר: 34167

ניוט אני רוצה פאנגירל ונפשות תאומות וכמובן שאשמח לעוד AU עם ניומאס <:
למרות שאנחנו צריכות AU נוסף של מינתרזה
ושרשור ד"ה!!! אין לנו כזה עדיין!!!!

--------------------

ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה

---------
פורסם ב: Aug 17 2015, 19:13 PM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

אני אשמח לשרשר שירשור הארי פוטר
שנה ראש-נה עד חמישית
דמויות מומצאות

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025