האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אשכול בקשת שירשורים - מחודש
פורסם ב: Aug 17 2015, 19:35 PM
צטט הודעה

הים הוא האינסוף, שופט החוטאים

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 16161
מגדר:male
משתמש מספר: 51772
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (נימפת הים @ Jul 8 2015, 12:46 PM)
אשמח לשרשור פ"ג (וכן, מבחינתי גיבורי האולימפוס הוא גם פ"ג)
לא אכפת לי מה הדירוג. לא אכפת לי לאיזה ז'אנר ניקח את זה. לא אכפת לי תקופה שבה זה יקרה. לא אכפת לי באיזה מחנה. לא אכפת לי טווח גילאים. לא אכפת לי איזה מין יהיה כל אחד.
אבל לא תגובות של פחות משלוש מילים, שימוש בסימני פיסוק (לא חובה מאה אחוז בדיוקם, אבל שיהיו)
בקיצור, אני חושבת שאני די נוחה לכל מי שרוצה פ"ג. אבל לאחרונה התמכרתי קשות ואני פשוט חייבת.
אה, ואם עושים קרוסאובר עם ה"פ, אני מוכנה להיות מהוגוורטס, אבל רק שתדעו שאין מצב שאני אהיה מגריפינדור (בלי להעליב גריפינדורים, כן? זה לא שאני שונאת את הבית, זה שאני פשוט לא מבינה אותו!)

עדיין בתוקף.
לאחרונה אני בקטע די חזק על לשפפ את אנבת', ומצאתי לה שיפים - שלדעתי - די מוצלחים אנבתאליה (אנבת' + תאליה) וריינבת' (ריינה + אנבת'). אני אשמח לשרשור על אחד משני השיפים האלה (או פ"ג בכללי)

--------------------
User Posted Image

סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני)
אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי.
להתראות 3>

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 18 2015, 10:11 AM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

QUOTE (נימפת הים @ Aug 17 2015, 08:07 PM)
QUOTE (נימפת הים @ Jul 8 2015, 12:46 PM)
אשמח לשרשור פ"ג (וכן, מבחינתי גיבורי האולימפוס הוא גם פ"ג)
לא אכפת לי מה הדירוג. לא אכפת לי לאיזה ז'אנר ניקח את זה. לא אכפת לי תקופה שבה זה יקרה. לא אכפת לי באיזה מחנה. לא אכפת לי טווח גילאים. לא אכפת לי איזה מין יהיה כל אחד.
אבל לא תגובות של פחות משלוש מילים, שימוש בסימני פיסוק (לא חובה מאה אחוז בדיוקם, אבל שיהיו)
בקיצור, אני חושבת שאני די נוחה לכל מי שרוצה פ"ג. אבל לאחרונה התמכרתי קשות ואני פשוט חייבת.
אה, ואם עושים קרוסאובר עם ה"פ, אני מוכנה להיות מהוגוורטס, אבל רק שתדעו שאין מצב שאני אהיה מגריפינדור (בלי להעליב גריפינדורים, כן? זה לא שאני שונאת את הבית, זה שאני פשוט לא מבינה אותו!)

עדיין בתוקף.
לאחרונה אני בקטע די חזק על לשפפ את אנבת', ומצאתי לה שיפים - שלדעתי - די מוצלחים אנבתאליה (אנבת' + תאליה) וריינבת' (ריינה + אנבת'). אני אשמח לשרשור על אחד משני השיפים האלה (או פ"ג בכללי)

טוב אני אשמח למשהו רק של ה"פ אם את רוצה.

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
פורסם ב: Aug 18 2015, 17:11 PM
צטט הודעה

Double O Seven

פרטי משתמש
חרמשים: 1139
מגדר:
משתמש מספר: 50037

QUOTE (Darren Criss @ Jul 26 2015, 08:23 PM)

כן, כן, שמעתם נכון. אני חוזרת לשוק השרשורים, ויש לי כמה הצעות מעניינות בשבילכם.
קודם כל, נתחיל בזה שאני לא מחדשת שרשורים שהיו לפני שחזתרי מהפרישה, אלא במקרים מיוחדים. אם אתם חושבים שהשרשור שהיה לי אתכם היה ממש מגניב, תכתבו כאן/על הפרופיל שלי (מעדיפה שלא בינשופים) ואולי נחדש אותו. למרות תקופת הנטישה הקטנה שלי בפורום, שרשורים שנפתחו מהראשון ביולי 2015 והלאה ימשיכו להתקדם.

[SIZE=5]ואם אני מחפש.ת שרשור ואני מעוניינ.ת לשרשר איתך, מה התנאים/בקשות?

☃ נתחיל ברמה הפשוטה ביותר - אני רוצה שותפ.ה ללא שגיאות ניסוח, דקדוק או כתיב. אין לי בעיה עם שגיאות הקלדה, גם לי מתפלקות לפעמים טייפוס, אבל טעויות רציניות לא יתקבלו.
☃ אני מאוד שכחנית, בנוסף לכך שהשבוע הזה עמוס לי מאוד, ובכללי - אני לא מבלה את כל הזמן שלי בפורטל ואני די סנילית. יש לי נטייה לשכוח את השרשורים שלי, לכן אם אתם רואים שהשרשור בעמוד השני או השלישי, אל תתביישו להזכיר לי בנו"ד כשאני מחוברת או בפרופיל, עם הקישור לשרשור.
☃ כנ"ל לגביכם :) אם יש לי שרשור מגניב (ואני מקווה שיהיה לי שרשור מגניב) ואני רואה שהשותפ.ה שלי נוטש.ת אותו, אני בדרך-כלל אשלח הודעה או אנדנד בנו"ד. הכל בא ממקום טוב, ואני מקווה שלא תהיה לכם בעיה עם זה XD
☃ אני מאוד משתדלת לא לעשות את זה, אבל במידה ואני אראה שהשרשור תקוע, מאוס, ולא כיף לי להמשיך אותו יותר - אשלח לכם הודעה עם ההסבר. במידה ויש לכם רעיונות להמשך, אני אראה אם הם מוצאים חן בעיניי. במידה ולא, השרשור ינטש, לצערי.
☃ כמו כן, אשמח מאוד אם השותפ.ה ת.ישקיע בטופס ובתגובות. בדרך-כלל אני מהאנשים האלה שכותבים י"ב על חצי מהטופס, אבל יש לי מצב רוח להשקעה הפעם XD

במידה ואני עומד.ת בתנאים, יש לך רעיונות כלשהם?
-חלק מהרעיונות שאכלול אלה רעיונות שכבר העליתי פעם אחת לשרשורים שכנראה הופסקו בעמוד 3 אבל אלה רעיונות עם פוטנציאל-
♪ שרשור פ"ג מומצא על קליפסו וגיבור רנדומלי שנקלע לאי שלה, ומשם העלילה תזרום.
♪ שרשור קצר הזוי שחשבתי עליו פעם עם שלו, לא יודעת אם היא זוכרת; שרשור בצלצלים, פשוטו כמשמעו.
♪ מקטגוריית השרשורים ההזויים - פריט מזון כלשהו, לא משנה מה (עדיפות למשהו 'חמוד' כמו שוקולד או במבה), מאנישים אותו ומשם הוא יוצא להרפתקאה.
♪ שרשור ה"פ מומצא שכולל מדשאה סודית בהוגוורטס שלא גילו מאז תקופת היווסדה. סגנון חדר הסודות, אבל לא ממש.
♪ קרוסאובר גלי והרץ במבוך - ניומאס או מינתרזה בגלי קלאב. מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלי (בגלל שזה רעיון אדיר happy.gif).
♪ שרשור גלי בתקופת העונה הרביעית. המצב הוא כזה - סאם ובריטני יוצאים, בליין וקורט לא. קורט בניאדה. רייצ'ל עדיין לא מקבלת את ההצעה לסרט, בליין לא מתאהב בסאם, טינה לא מתאהבת בבליין, רייצ'ל לא יוצאת עם ברודי. קצת מעוותים את העלילה. אשמח לשרשור בשתי העלילות - בגלי קלאב ה'חדש' או בניאדה.
♪ בהמשך לגלי, יש לי רעיון קצת פסיכי של AU שאשמח לממש; ברט, אבא של קורט, מת מהסרטן/מהבעיות בלב. משם נזרום.

ואם אני לא אוהב.ת את הרעיונות שלך (disgust.gif), מה הפאנדומים שלך?
-יש לי הרבה מאוד פאנדומים, אז מה שכאן הוא על קצה הקרחון בלבד. אם יש פאנדום שאתם אוהבים ולא רשום כאן, אני ממליצה לשאול אותי על הפאנדום הספציפי הזה, כי יכול להיות ששכחתי לציין אותו-
❃ Glee
❃ הרץ במבוך
❃ The Big Bang Theory (רק אם יש רעיון טוב)
❃ שני ירחים (כנ"ל)
❃ פלא (כנ"ל XD)
❃ פ"ג
❃ ה"פ
❃ ספריה של ג'קלין ווילסון למיניהם (רק אם יש רעיון טוב)
❃ Friends (כנ"ל, ושלא יהיה סוטה כמו הסדרה XD)
❃ Team StarKid
❃ גרוויטי פולס (רק אם יש רעיון טוב)

הצעות ורעיונות מיוחדים למיניהם..?
טוב ששאלת! כאן תהיה הפינה שרק מעטים יוכלו לעמוד בקריטריונים שלה, אבל אם אחד מהרעיונות כאן ימומש הוא יהיה גבוה מאוד בסדר העדיפיות שלי אם לא הכי גבוה.
❦ 'הבלוג של החיים שלי' - ספר חמוד ביותר מאת ג'סיקה ברודי. חשבתי על רעיון שבו הוא היא הולכת לקולג' ומישהו מזהה אותה מהבלוג בדרך כלשהי. זה מאוד בסיסי, אבל אפשר לפתח את זה למשהו ממש מגניב.
❦ בהמשך ל'בלוג של החיים שלי' - מוזכרת שם סדרת ספרים די מגניבה שבה אפשר לבחור את ההרפתקאות. למען האמת, מאז שקראתי את הספר ניסיתי למצוא ספרים כאלה ללא הצלחה, עד שנתקלתי בסדרת ID לילדים ולנוער והתאהבתי. הספר האחרון בסדרה, 'מערת הזמן', ממש הדליק אותי, וחשבתי לפתח את הספר ולבנות עליו שרשור.
❦ ולהצעה המעניינת מכולן!
אחרי שירדנה העלתה את הנושא של שרשורים בשפה זרה (במקרה שלה, אנגלית), חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שזו דרך נהדרת לשפר שפה. ואז העליתי רעיון - ספרדית.
אני מניחה שיש כאן מעט מאוד שיודעים ספרדית, אז אני רק אתקן את ההגדרה - לדעת ספרדית ברמה שמתאימה לשרשור היא לא 'אסטה לה ויסטה' ו'אולה'. אני לא אומרת שהספרדית שלי מושלמת, אבל צריך לדבר במסגרת כלשהי/לקרוא ספר ולהבין את רובו/לראות סרט או סדרה ולהבין את הרוב.
שרשור כזה יהיה מספר אחת בסדר העדיפיות שלי ואגיב בו כמה שאני יכולה.
ורק כדי להבהיר - זה שהשרשור בספרידת לא אומר שהעלילה צריכה להיות סיפור אהבה בין רקדנית פלמנקו לבין מטאדור (לוחם שוורים). זה יכול להיות כל אחד מהרעיונות שלמעלה וגם רעיונות נוספים.

מי שמעוניינ.ת שת.יכתוב בתגובות באשכול/יכתוב לי על הפרופיל. מעדיפה שלא בהודעות פרטיות, התיבה שלי די מלאה.
D:

עדיין בתוקף!
תוסיפו לרשימה גם שרשור סטארקיד, משפפת לואי ריכפז, דארדית' וברדית' (עדיפות לברדית' כי זה OTP אבל גם דארדית' הולך).
בדרך-כלל אני כותבת תגובות בינוניות מינוס בשרשורים עם טופס של 30 מילים בלחץ, אבל יש לי מצב רוח לאיזה שרשור מושקע, עם תגובות ארוכות ומפורטות וטופס שיכול היה להתאים בלחץ גם למ"ת כושל.
ללא שגיאות כתיב, ללא שגיאות דקדוקיות, עם סימני פיסוק במקומות המתאימים!
המעוניין שיגיב באשכול/על הפרופיל/יש לח לי ה"פ. שימו לב - יש מצב שהתיבה שלי תהיה מלאה.

--------------------
הילה

User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 18 2015, 17:15 PM
צטט הודעה

I Met A Man With A Dog

פרטי משתמש
חרמשים: 138
מגדר:
משתמש מספר: 42788

QUOTE (Darren Criss @ Aug 18 2015, 05:43 PM)
QUOTE (Darren Criss @ Jul 26 2015, 08:23 PM)

כן, כן, שמעתם נכון. אני חוזרת לשוק השרשורים, ויש לי כמה הצעות מעניינות בשבילכם.
קודם כל, נתחיל בזה שאני לא מחדשת שרשורים שהיו לפני שחזתרי מהפרישה, אלא במקרים מיוחדים. אם אתם חושבים שהשרשור שהיה לי אתכם היה ממש מגניב, תכתבו כאן/על הפרופיל שלי (מעדיפה שלא בינשופים) ואולי נחדש אותו. למרות תקופת הנטישה הקטנה שלי בפורום, שרשורים שנפתחו מהראשון ביולי 2015 והלאה ימשיכו להתקדם.

[SIZE=5]ואם אני מחפש.ת שרשור ואני מעוניינ.ת לשרשר איתך, מה התנאים/בקשות?

☃ נתחיל ברמה הפשוטה ביותר - אני רוצה שותפ.ה ללא שגיאות ניסוח, דקדוק או כתיב. אין לי בעיה עם שגיאות הקלדה, גם לי מתפלקות לפעמים טייפוס, אבל טעויות רציניות לא יתקבלו.
☃ אני מאוד שכחנית, בנוסף לכך שהשבוע הזה עמוס לי מאוד, ובכללי - אני לא מבלה את כל הזמן שלי בפורטל ואני די סנילית. יש לי נטייה לשכוח את השרשורים שלי, לכן אם אתם רואים שהשרשור בעמוד השני או השלישי, אל תתביישו להזכיר לי בנו"ד כשאני מחוברת או בפרופיל, עם הקישור לשרשור.
☃ כנ"ל לגביכם :) אם יש לי שרשור מגניב (ואני מקווה שיהיה לי שרשור מגניב) ואני רואה שהשותפ.ה שלי נוטש.ת אותו, אני בדרך-כלל אשלח הודעה או אנדנד בנו"ד. הכל בא ממקום טוב, ואני מקווה שלא תהיה לכם בעיה עם זה XD
☃ אני מאוד משתדלת לא לעשות את זה, אבל במידה ואני אראה שהשרשור תקוע, מאוס, ולא כיף לי להמשיך אותו יותר - אשלח לכם הודעה עם ההסבר. במידה ויש לכם רעיונות להמשך, אני אראה אם הם מוצאים חן בעיניי. במידה ולא, השרשור ינטש, לצערי.
☃ כמו כן, אשמח מאוד אם השותפ.ה ת.ישקיע בטופס ובתגובות. בדרך-כלל אני מהאנשים האלה שכותבים י"ב על חצי מהטופס, אבל יש לי מצב רוח להשקעה הפעם XD

במידה ואני עומד.ת בתנאים, יש לך רעיונות כלשהם?
-חלק מהרעיונות שאכלול אלה רעיונות שכבר העליתי פעם אחת לשרשורים שכנראה הופסקו בעמוד 3 אבל אלה רעיונות עם פוטנציאל-
♪ שרשור פ"ג מומצא על קליפסו וגיבור רנדומלי שנקלע לאי שלה, ומשם העלילה תזרום.
♪ שרשור קצר הזוי שחשבתי עליו פעם עם שלו, לא יודעת אם היא זוכרת; שרשור בצלצלים, פשוטו כמשמעו.
♪ מקטגוריית השרשורים ההזויים - פריט מזון כלשהו, לא משנה מה (עדיפות למשהו 'חמוד' כמו שוקולד או במבה), מאנישים אותו ומשם הוא יוצא להרפתקאה.
♪ שרשור ה"פ מומצא שכולל מדשאה סודית בהוגוורטס שלא גילו מאז תקופת היווסדה. סגנון חדר הסודות, אבל לא ממש.
♪ קרוסאובר גלי והרץ במבוך - ניומאס או מינתרזה בגלי קלאב. מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלי (בגלל שזה רעיון אדיר happy.gif).
♪ שרשור גלי בתקופת העונה הרביעית. המצב הוא כזה - סאם ובריטני יוצאים, בליין וקורט לא. קורט בניאדה. רייצ'ל עדיין לא מקבלת את ההצעה לסרט, בליין לא מתאהב בסאם, טינה לא מתאהבת בבליין, רייצ'ל לא יוצאת עם ברודי. קצת מעוותים את העלילה. אשמח לשרשור בשתי העלילות - בגלי קלאב ה'חדש' או בניאדה.
♪ בהמשך לגלי, יש לי רעיון קצת פסיכי של AU שאשמח לממש; ברט, אבא של קורט, מת מהסרטן/מהבעיות בלב. משם נזרום.

ואם אני לא אוהב.ת את הרעיונות שלך (disgust.gif), מה הפאנדומים שלך?
-יש לי הרבה מאוד פאנדומים, אז מה שכאן הוא על קצה הקרחון בלבד. אם יש פאנדום שאתם אוהבים ולא רשום כאן, אני ממליצה לשאול אותי על הפאנדום הספציפי הזה, כי יכול להיות ששכחתי לציין אותו-
❃ Glee
❃ הרץ במבוך
❃ The Big Bang Theory (רק אם יש רעיון טוב)
❃ שני ירחים (כנ"ל)
❃ פלא (כנ"ל XD)
❃ פ"ג
❃ ה"פ
❃ ספריה של ג'קלין ווילסון למיניהם (רק אם יש רעיון טוב)
❃ Friends (כנ"ל, ושלא יהיה סוטה כמו הסדרה XD)
❃ Team StarKid
❃ גרוויטי פולס (רק אם יש רעיון טוב)

הצעות ורעיונות מיוחדים למיניהם..?
טוב ששאלת! כאן תהיה הפינה שרק מעטים יוכלו לעמוד בקריטריונים שלה, אבל אם אחד מהרעיונות כאן ימומש הוא יהיה גבוה מאוד בסדר העדיפיות שלי אם לא הכי גבוה.
❦ 'הבלוג של החיים שלי' - ספר חמוד ביותר מאת ג'סיקה ברודי. חשבתי על רעיון שבו הוא היא הולכת לקולג' ומישהו מזהה אותה מהבלוג בדרך כלשהי. זה מאוד בסיסי, אבל אפשר לפתח את זה למשהו ממש מגניב.
❦ בהמשך ל'בלוג של החיים שלי' - מוזכרת שם סדרת ספרים די מגניבה שבה אפשר לבחור את ההרפתקאות. למען האמת, מאז שקראתי את הספר ניסיתי למצוא ספרים כאלה ללא הצלחה, עד שנתקלתי בסדרת ID לילדים ולנוער והתאהבתי. הספר האחרון בסדרה, 'מערת הזמן', ממש הדליק אותי, וחשבתי לפתח את הספר ולבנות עליו שרשור.
❦ ולהצעה המעניינת מכולן!
אחרי שירדנה העלתה את הנושא של שרשורים בשפה זרה (במקרה שלה, אנגלית), חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שזו דרך נהדרת לשפר שפה. ואז העליתי רעיון - ספרדית.
אני מניחה שיש כאן מעט מאוד שיודעים ספרדית, אז אני רק אתקן את ההגדרה - לדעת ספרדית ברמה שמתאימה לשרשור היא לא 'אסטה לה ויסטה' ו'אולה'. אני לא אומרת שהספרדית שלי מושלמת, אבל צריך לדבר במסגרת כלשהי/לקרוא ספר ולהבין את רובו/לראות סרט או סדרה ולהבין את הרוב.
שרשור כזה יהיה מספר אחת בסדר העדיפיות שלי ואגיב בו כמה שאני יכולה.
ורק כדי להבהיר - זה שהשרשור בספרידת לא אומר שהעלילה צריכה להיות סיפור אהבה בין רקדנית פלמנקו לבין מטאדור (לוחם שוורים). זה יכול להיות כל אחד מהרעיונות שלמעלה וגם רעיונות נוספים.

מי שמעוניינ.ת שת.יכתוב בתגובות באשכול/יכתוב לי על הפרופיל. מעדיפה שלא בהודעות פרטיות, התיבה שלי די מלאה.
D:

עדיין בתוקף!
תוסיפו לרשימה גם שרשור סטארקיד, משפפת לואי ריכפז, דארדית' וברדית' (עדיפות לברדית' כי זה OTP אבל גם דארדית' הולך).
בדרך-כלל אני כותבת תגובות בינוניות מינוס בשרשורים עם טופס של 30 מילים בלחץ, אבל יש לי מצב רוח לאיזה שרשור מושקע, עם תגובות ארוכות ומפורטות וטופס שיכול היה להתאים בלחץ גם למ"ת כושל.
ללא שגיאות כתיב, ללא שגיאות דקדוקיות, עם סימני פיסוק במקומות המתאימים!
המעוניין שיגיב באשכול/על הפרופיל/יש לח לי ה"פ. שימו לב - יש מצב שהתיבה שלי תהיה מלאה.

אשמח לשרשור הלקפיסו.גיובר, למרות שיש לי טוויסט מעניין: קליפסו+ גיבורה= פאמסלאש.

--------------------
בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי

User Posted Image
אני משתמש בזכר ונקבה במעורבב ולכן מתארת את עצמי במספר שמות תואר ברצף, חלקם ככה וחלקם כה
אם הדקדוקיות של זה לא נוחה לך אתה יכול להשתמש בפניות רציפות לאורך משפט אחד אבל חשוב לי שלא רק נקבה כי זה גורם לי להרגיש לפעמים לא בנוח

---------
פורסם ב: Aug 18 2015, 21:08 PM
צטט הודעה

Are You, Are you, Coming to the tree?

פרטי משתמש
חרמשים: 1654
מגדר:male
משתמש מספר: 43113

QUOTE (Thomas Brodie Sangster @ Aug 9 2015, 01:10 PM)
<div align="Center">אני מחפשת משרשרים!</div>

שלום לכל המשרשרים שמבניכם! השם הוא ליה, אפונונים, אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ניוט.
החלטתי שאני רוצה עוד שרשורים, וכמה שיותר - יותר טוב. למה? ...כי רציתי. יש לי כבר רעיונות, אבל אם אתם רוצים להציע משהו שאתם חושבים שאוהב - אל תפחדו. אני לא נושך חזק. עכשיו, אם היה לנו פעם שרשור והוא ננטש, או שאני אנטוש את החדש (אני ממש מצטערת, אגב. אני שוכח המון דברים) - אל תדאגו. תנדנדו לי כמה שבא לכם.

את נראית נחמדה מספיק בשביל לשרשר איתנו. יש לך דברים שאתה צריך לברר קודם?
* קודם כל, שגיאות כתיב רציניות ממש ממש גורמות לי לרצות לסיים את השרשור. אם זה קורה לפעמים - לא נורא. גם לי זה קורה, שאני שוכחת איך כותבים מילה מסוימת, ומתקנים אותי, והכל בסדר. אבל אם יש לכם שגיאות כתיב רוב הזמן.. אני מצטער, אבל השרשור עלול להינטש. אם קורה ויש לכם שגיאה - אני מקווה שתהיו מוכנים שאני אתקן אתכם.
* אם קורה ואני שוכחת מהשרשור, אל תדאגו לנדנד לי להגיב בו בהודעות פרטיות או בנו"ד. או לשלוח מישהו אחר שמשרשר איתי לעשות את זה, גם זה עובד. עכשיו, אם אתם שוכחים להגיב בשרשור - תדעו שאני כנראה אנדנד לכם להגיב בו. זה בא ממקום טוב, אז אני מקווה שלא תרצו להרוג אותי :>
* אני ממש מצטער אם זה קורה, ואני לא אוהבת לעשות דברים כאלה, אבל - אם השרשור ייתקע ויתחיל לתסכל אותי, אני עלולה לנטוש אותו. מוזמנים לשאול אותי בפרטי תמיד.

אוקיי, הבנו. יש לך רעיונות?
יש סיכוי שכבר יש לי שרשור ברעיון הזה, אבל זה רק בגלל שאני אוהב.ת אותו.
* רעיון הנפשות התאומות - קראתי בטמבלר רעיון ממש מגניב, שבו יש עולם. כן, עולם. לא משנה באיזה תקופה, כי זה עולם אחר לגמרי. מה כל כך מיוחד לגבי העולם הזה? טוב, הנה הקטע - האנשים שם לא מזדקנים. בערך. אחרי גיל 18, הם פשוט מפסיקים להזדקן עד שהם פוגשים את הנפש התאומה (הרומנטית) שלהם. לדעתי זה רעיון ממש מגניב גם סתם ככה, אבל הנה הדבר האדיר באמת - אחת הדמויות רצחה את כל הנפשות התאומות שלה עד עכשיו, כדי שתוכל לחיות לנצח. עד שהם פגשו את הדמות השנייה, הנפש התאומה הכי צעירה שלהם. אותה הם פשוט לא מסוגלים לרצוח. השרשור יכול להתקדם מכאן, כי זה באמת רעיון שאני אוהב והוא יהיה בין הראשונים בסדר העדיפויות שלי. אפשר ליצור פה דמויות או לעשות קרוסאובר עם פאנדומים אחרים.
* קרוסאוברים! זה ממש פשוט אבל מאוד מגניב לדעתי. בין הקרוסאוברים האהובים עליי:
ניומאס בהוגוורטס\במשחקי הרעב\מחנה החצויים\האקדמיה לערפדים\בעולם של מכשפה וקוסם. אותו דבר למינתרזה.
* מכשפה וקוסם! כל דבר של מכשפה וקוסם (חוץ מויסטי\ויט. סירייסלי. אם יש כאלה שמשפפים אותם זה מפחיד בעיניי כי איך. ונתקלתי בכאלה) עובד! אני מאוד אוהבת את הספר הזה, והחלטתי שהפעם אני אהיה נאמנה לתרגום בעברית ואחכה, כי, וול, אהבתי את התרגום. ואת הכריכה. כריכה מעולה.
* דמויות מומצאות בתיכון. זה עלול להיות פשוט מדי, אבל פשוט זה גם טוב לפעמים. זה יכול להיות סופר-קיטשי או ממש לא קיטשי, לא אכפת לי סה"כ.
* הרץ במבוך. נו קדימה, לא חשבתם שאני אפספס את זה, נכון? יכול להיות בתקופת כל ספר (חוץ מהשלישי. אני לא אוהבת את השלישי *סניףסניף* הוא מרושע אליי) או קרוסאובר כלשהו. אני משפפת ניומאס ומינתרזה (ניוט\תומאס ומינהו\תרזה, למי שלא יודע) אבל מבחינתי גם שיפים הזויים יחסית (שלא פוגעים לי בOTP) יעבדו, כמו: אריס\ברנדה, סוניה\הארייט ועוד.

יש לך עוד רעיונות?
קראתי המון ספרים בחיי ואני נמצא בדי הרבה פאנדומים. אם אין כאן את מה שאתם רוצים, תשאלו אותי.
* הרץ במבוך
* מכשפה וקוסם
* משחקי הרעב
* ה"פ (דה)
* פ"ג'
* מפוצלים
* שרלוק (רק אם יש רעיון טוב)
* ד"ה
* האקדמיה לערפדים

אנחנו מרגישים מזליסטים. יש לך רעיונות ממש מגניבים?
ברור שיש לי נו מה. נו מה. נו מה!! פה זה בעיקר רעיונות מיוחדים שיהיו ממש גבוה בסדר העדיפויות שלי, כי לדעתי לא כולם מסוגלים לעשות אותם ככ טוב כי אני בררנית מאוד.
* היינו שקרנים. נקודה. עכשיו, אני לא מצפה שנעשה בדיוק את הדמויות (כי.. כי.. *סניףסניף*) אבל דמויות מומצאות בסגנון הזה יהיה ממש ממש מגניב! בלי הסוף. הסוף לא קיים מבחינתי.
* פאנגירל. אם יש פה אנשים שקראו את פאנגירל ורוצים לעשות את זה\את הרעיון הזה\קרוסאובר של דמויות בעולם הזה אני אסכים וחצי. ברצינות. אני מאוד אוהבת את הרעיון הזה, וזה יכול להיות ממש ממש מגניב D:
* שרשור באנגלית. כל דבר, אבל שרשור באנגלית. עכשיו, מצדי אל תדעו את האנגלית באופן מושלם, אבל לפחות את הרוב. אני תמיד אשמח לענות לכם על שאלה ולתרגם\לתקן אתכם אם יש לכם טעות :>

לא הפחדתי אתכם? תשלחו לי הודעה פרטית. אני בן אדם נחמד סה"כ. סביר להניח שאם תענו לי פה אני לא אראה, אבל מוזמנים לנסות את המזל שלכם.

עדיין בתוקף!
אני ממש רוצה שרשור מושקע עם מישהו, שיפ כלשהו מרשימת ה-OTP שלי אבל במוסד לחולי נפש (שהם לא משוגעים. אפשר להיכנס לקום כזה מכל דבר קטן.)
בעקרון קרדיט על כך לנועושקה\נועה (Worse Than Death) כי למרות שרציתי כזה שרשור היא הזכירה לי לגביו :>

--------------------
מייקל

אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם

---------
פורסם ב: Aug 18 2015, 21:11 PM
צטט הודעה

שושואיסט

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 100009
מגדר:female
משתמש מספר: 51980

ניוטי, רוצה לשלוח לי ה"פ בקשר לבית משוגעים? ^^

--------------------

הייתי פה, הייתי שם, תודה D:
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 21 2015, 12:26 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 649
משתמש מספר: 48748

חיפוש שרשורים!

הבכן, שלום, אני טל, והגעתי למסקנה שהגיע הזמן שגם אני אפרסם פה בקשה לשרשורhappy.gif

רעיונות שקורצים לי במיוחד;
  • פלמאש של OFC בהארי פוטר
  • סולאנג'לו
  • פרסי ג'קסון- אולי תאליה וOFC?
  • משחקי הרעב- משהו נחמד על קטניס ופיטה?
  • ~רמוסיריוס חמוד תמיד בא בטוב~
  • רעד- ול ואיזבל.

ההבכן, חוץ מיזה, יש פאנדומים?

ברורhappy.gif
  • הארי פוטר
  • פרסי ג'קסון
  • משחי הרעב
  • 39 רמזים.
  • מוצלים
  • רעד - רק קול ואיזבל
  • הערפילאים
  • הפירמיידה האדומה.
  • המשחק של אנדר
  • דוקטור הו
  • שרלוק
  • מרוצי העקרב.

הבכן, יש עוד?

יש עוד המון, אבל ממ ין לי כוח לכתוב, למי שיש פאנדם שהוא מעוניין בו, שישלח ה"פhappy.gif

עד איזה דירוג?

בעיקרון, אני משרשרת עד R

ואיך ליצור קשר?

אנשים, אני אדם שלא ישים לב, ולא יכנס לפה הרבה- תשלחו בבקשה ה"פ ואני אשמח לשרשר איתכם!

--------------------

---------
פורסם ב: Aug 22 2015, 12:51 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 1054
מגדר:
משתמש מספר: 53766

אני אשמח לשרשור על וואן פיס או על הרץ במבוך או טין וולף או כל מני דברים אחרים ^^
וואן פיס - אני אשמח להיות לופי, אבל הוא ASEXUAL אז זה יכול להיות פשוט מסע הרפתקאות נחמד או משהו שנחליט
הרץ במבוך - מינהו/תרזה בעיקר, אבל אני יכולה להתפשר לעוד שיפים (כמו ניוט/תומאס). אבל לא שיפים אחרים שכוללים את מינהו או תרזה!
טין וולף - לידיה ואליסון או סטיילס ואליסון או בלי שיפים בכלל.
סקינס - לא אכפת לי איזה שיפים או עלילה.
להקה - שרשור על להקה מומצאת כלשהי. זה נשמע לי ממש נחמד (:
פרשיית רצח/בלשות - כמו בספרים של אגתה כריסטי, זה פשוט ממש נחמד.
שרשור אימה כלשהו - יכול להיות מבוסס על סרט או סדרת אימה או כל דבר אחר לפי מה שתרצו.
או כמובן שרשור הארי פוטר או רעיון מומצא אחר או פאנדום אחר שאני בו ופשוט שכחתי לכתוב ^^
הדירוג לא כל-כך משנה לי, אבל הוא תלוי מאוד בנושא - למשל בנושא אימה זה דורש את זה שהשרשור יהיה R+++ מבחינת אלימות.
אני יותר מאשמח לשרשור פמסלאש או סלאש או אחד עם דמויות מגוונות מכל מיני בחינות (:
אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה, אבל תקחו בחשבון שאני לא נכנסת כל יום וכל הזמן.

--------------------
אמה~לנה דל ריי~הרץ במבוך~וואן פיס~טין וולף~כנראה שהייתי פה פעם~עוד כמה דברים נחמדים

User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 24 2015, 14:54 PM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

אני רוצה שרשור הטליה
לא אכפת לי מי, מה, מו וכדומה
פשוט שרשור הטליה כדי להרגיע את הפילס שלי
תודה

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
פורסם ב: Aug 26 2015, 13:43 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 48592
משתמש מספר: 47946

זו ציפור? זה מטוס? לא! זו סופר מיה לשרשור!

אז כן, סוף־סוף שעמם לי מספיק ונמאס לי לכתוב "מי רוצה שרשור..." בנו"ד, וההודעה הזו נכתבה!
להגיד את האמת? אני לא השותפה האידיאלית לשרשורים. אם יימאס לי מהשרשור, אני אנטוש אותו. אני לא זוכרת להגיב הרבה בשרשורים, וכשאני כן מגיבה, זה לא בשעות נורמליות.
אבל עכשיו יש לי כוח. אני רוצה שרשור אחד או שניים סופר מושקעים - הודעות ארוכות, טפסים באורך טופס־מ"תים (פלוס מינוס) ומשרשרים שמוכנים להשקיע.
אז כן, יש סיכוי שאני אנטוש, אבל אם שנינו נתלהב מהשרשור - אני מוכנה להשקיע.

הממ... כן, יש סיכוי שנסכים. יש דרישות מסוימות? מדשהו שאנחנו צריכים לדעת?
§ נתחיל ברמה הכי הגיונית ופשוטה שיש - אני רוצה כתיבה טובה. לא, אני לא מתכוונת שהשותף.ה חייב.ת להיות השייקספיר של דורנו, אבל אני כן רוצה שותף.ה ללא שגיאות תחביר, כתיב או דקדוק. אני רוצה שותף.ה שיש לו פיסוק טוב, חלוקה נורמלית לפסקאות ויכולת לכתוב יותר משורה וחצי. אני לא מתכוונת שתכתבו לי 180 שורות, אבל שלוש שורות נראה לי מינימום מספק למדי.
§ אני לא רוצה שינדנדו לי. אני יודעת שלפעמים זה מעצבן שאני לא מגיבה, אבל מיליון הודעות מורידות לי את החשק להגיב למתחת לאפס. אני אגיב כשיהיה לי זמן, ואם אני אוהב את השרשור - יהיה לי.
§ אני עמוסה ממש, ובעיקר בחודש הקרוב. אחר כך אני נהיית הרבה פחות עמוסה, אבל עד סוף ספטמבר אין לי זמן להתחבר ולהגיב. אני רוצה שתכבדו את זה ולא תציקו לי, כי לאחר מכן יהיה לי זמן לכל הפניות והשרשורים.
§ אין לי בעיה עם פאמסלאש ואין לי בעיה עם הט, אבל אני לא משרשרת סלאש. זה לא בגלל שיש לי בעיה עם סלאש, פשוט הרבה יותר קשה לי להתחבר אליו. אז שרשור פאמסלאש והט ימצאו חן בעיני, ושרשור סלאש פחות יעשה לי את זה.
§ אני לא אוהבת קאנון - פשוט קשה לי להתמודד עם דמויות קאנוניות, ככה שרוב הרעיונות יהיו עם דמויות מקוריות בלבד או מקוריות וקאנוניות ביחד, ואני תמיד אעדיף להיות המדות המקורית.
§ כמו כן, אני ממש אשמח אם השותף.ה ישקיע ממש בטופס. מתחשק לי טופס-מת"ים ותגובות ארוכות, לפחות בשרשור אחד או שניים שיהיו ממש מושקעים.

אוקיי, נראה לנו סביר... יש לך רעיונות?
ברור!
§ המאה: הט או פאמסלאש - ארצי.ת/אחד.ת מהמאה. בעיקרון אין לי ממש רעיונות - אני פתוחה להכל. הרעיון הבסיסי היה שמישהו.י מהמאה פוגש.ת ארצי.ת, הם מתאהבים אחרי שאחד מהם נחטף לחקירות (משהו בסגנון אוקטביה/לינקולן כזה). אני מעדיפה שהשרשור יהיה באזור העונה הראשונה, אבל אם בא לכם על מישהו.י מהמאה שלא חוטפים אותו.ה להר וות'ר והוא.יא לא מת.ה פוגש.ת ארצי.ת אקראי.ת, אני אשמח.
§ בונז: אני לא רוצה שרשור עם הדמויות המקוריות (העובדה שאני רק בעונה השנייה ושונאת ספוילרים תעיד על זה) אבל אני אשמח לשרשור בסגנון. משהו עם מדען/ית חסרת יכולות חברתיות וחוקר.ת/שוטר.ת/סוכן.ת שבדרך כלל ממציא.ה תיאוריות מופרכות ולא תמיד מאמין.ה רק בדברים מוכחים וכדומה.
§ שרשור משולש (או לא משולש) – פ"ג': באולימפוס יש בעיות. ולא באולימפוס החביב והנחמד במנהטן, אלא בהר אולימפוס, ביוון, שרחוק טיפה הרבה יותר מדי מבניין האמפייר סטייט ומהמחנה.
בעיקרון ברעיון הזה שום דבר לא מתוכנן, חוץ מהעובדה שהוא יהיה טיפה תלוש מהזמנים, אבל אני ממש אשמח אם כולם יהיו ילדים של אלים זוטרים – נראה לי ממש מגניב לפתח את היכולת שלהם ולרקום להם כל מיני עלילות מגניבות (אע, זה נשמע חנוני XD). בעיקרון אפילו המסע לא מתוכנן, אז רעיונות לפיתוח – בשמחה.
§ מפתחות: מבוסס על רעיון שהיה לי לסיפור ארוך ולאחר מכן למ"ת שלא ממש התפתח; עמוק בתוך כל אחד מכם, עמוק כל־כך שאתם אפילו לא יודעים שהחלק הזה קיים בתוכם, יש לכם כוח - הכוח לפתוח את הדלתות הנעולות בחדר העגול שבקצה המסדרון החשוך ולעבור אל העולמות שמעבר לדלת, עולמות מופלאים ומרתקים.
העולמות האלו הם עולמות שחלקם דומים לשלכם וחלקם שונים לחלוטין, אבל בדבר אחד אף אחד מהם לא זהה - ההיסטוריה. העולמות שמאחורי הדלתות הנעולות הם עולמות שנוצרו כאשר אירוע היסטורי גדול התרחש, כזה שהיה גדול ומשפיע מספיק כדי לפצל את המימד בו אנחנו חיים לשניים - המימד בו אנחנו חיים, ומימד בו התוצאה שאנחנו יודעים עליה לא התרחשה.
יותר מזה - במימדים האחרים התרחשה התוצאה ההפוכה; באחד נפוליאון לא מת, באחר היטלר השמיד את העם היהודי לחלוטין, בעולם נוסף רומא לא קרסה... יכול להיות שבאחד המימדים הדינזאורים לא נכחדו!
זה ההסבר שהיה אמור להיוצ במ"ת - מי שרוצה לשמוע יותר בשביל השרשור אני אסביר לו בשמחה בפרטי.
§ פיות? אמיתי: הרעיון הזה מבוסס על שרשור שכבר היה לי ולא ממש התפתח - מישהו רואה פיות שעיניהן ושיערן צבעוניים. אחרי שהוא מגלה את זה למישהו, הוא נכנס לבית חולים פסיכיאטרי. אחרי חמש שנים בבית החולים הזה, פיה מגיעה ומסבירה לו שהוא בן לשושולת פיות, ומביאה אותו לעולם הפיות. משם אין עלילה, אז הפיתוח יהיה משותף.
§ וכמה רעיונות כלליים הרבה יותר - אני אוהבת שרשורים עם דמויות מקוריות בפאנדומים אהובים. אני אמות על שרשור מתח שכולל איזה רצח מגניב וחוקרים ובלשים ומשטרה. כל דבר שיענה על אחד מאלה ויהיה מספיק מפותח כרעיון יתקבל בכיף!
להגיד את האמת? לא מוצא חן בעיניי. באיזה פאנדומים את? אולי אנחנו נחשוב על רעיון.
אני לא הולכת לרשום לכם רשימה של פאנדומים - ההודעות שלי, החתימות שלי, הפרופיל שלי והשאלות שלכם מבהירים די טוב באילו פאנדומים אני. לא בטוחים אם אני בפאנדום כזה או אחר? תשאלו. אני אשמח לענות.

הפחדתי אתכם? לא הפחדתי אתכם? עדיין מתחשק לכם שרשור? תשלחו לי הודעה בפרטי (לא פה, אני לא אראה את זה) ואני אשמח לפתח איתכם את הרעיון.

--------------------
לא פעילה.
User Posted ImageUser Posted Image
- Timeless -

---------
פורסם ב: Aug 27 2015, 18:19 PM
צטט הודעה

מכשף בקסמהדרין

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 3622
משתמש מספר: 49706

אשמח לשרשור מתחת לבועה (אבל למי שראה את עונה 3 עד הפרק העדכני ביותר כדי שלא אספיילר לו) בכל דירוג.

--------------------
נועם // 21 // לפעמים מתחברת
User Posted Image

"אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר."

---------
פורסם ב: Aug 30 2015, 12:53 PM
צטט הודעה

חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר

פרטי משתמש
חרמשים: 17595
משתמש מספר: 34167

אוקיי, אז בעקבות שרשור שלי ושל סטנלי ממש התאהבתי מהרעיון הזה - אני ממש אשמח לשרשור שבו אנחנו לוקחים פאנדום ומשרשרים אותו, רק שכל הדמויות הן גיבורות על של מארוול וDC. כלומר, כל דמות בפאנדום מוחלפת בגיבור על/ נבל על שמותאם לה לפי האישיות.
נשמע לכם מגניב? תשלחו לי ה"פ!
(נ.ב.: שרשורים בכללי יהיה נהדר)

--------------------

ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה

---------
פורסם ב: Sep 3 2015, 22:46 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 649
משתמש מספר: 48748

QUOTE (Daughter Of Hades @ Aug 21 2015, 12:58 PM)
חיפוש שרשורים!

הבכן, שלום, אני טל, והגעתי למסקנה שהגיע הזמן שגם אני אפרסם פה בקשה לשרשורhappy.gif

רעיונות שקורצים לי במיוחד;
  • פלמאש של OFC בהארי פוטר
  • סולאנג'לו
  • פרסי ג'קסון- אולי תאליה וOFC?
  • משחקי הרעב- משהו נחמד על קטניס ופיטה?
  • ~רמוסיריוס חמוד תמיד בא בטוב~
  • רעד- ול ואיזבל.

ההבכן, חוץ מיזה, יש פאנדומים?

ברורhappy.gif
  • הארי פוטר
  • פרסי ג'קסון
  • משחי הרעב
  • 39 רמזים.
  • מוצלים
  • רעד - רק קול ואיזבל
  • הערפילאים
  • הפירמיידה האדומה.
  • המשחק של אנדר
  • דוקטור הו
  • שרלוק
  • מרוצי העקרב.

הבכן, יש עוד?

יש עוד המון, אבל ממ ין לי כוח לכתוב, למי שיש פאנדם שהוא מעוניין בו, שישלח ה"פhappy.gif

עד איזה דירוג?

בעיקרון, אני משרשרת עד R

ואיך ליצור קשר?

אנשים, אני אדם שלא ישים לב, ולא יכנס לפה הרבה- תשלחו בבקשה ה"פ ואני אשמח לשרשר איתכם!

עדיין פתוח

--------------------

---------
פורסם ב: Sep 12 2015, 12:39 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 28733
משתמש מספר: 17022

נכנסתי לever after high. שרשור, מישהו? אפילו טוב יותר- דמויות של פאנדום כלשהו בתור החבורה המרכזית, או הדמויות הראשיות בהוגוורטס.
או שרשור היורשים. גם עובד.

--------------------
נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים

---------
פורסם ב: Sep 13 2015, 10:23 AM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402

אני צריך שרשור נוון כדי להרגיע את הפילס שלי וכמה שיותר מהר כי אני זועם על נמה. שלחו לי הודעה או משהו.

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025