![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2015, 14:27 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז... אני מחפשת משרשר.ת. כל מה שאני מבקשת זה מישהו.י שיודע.ת להתנסח בצורה נורמלית, בלי שגיאות כתיב, ושמוכן.ה להתמודד עם הנטישה שלי, כי אני באמת נוטשת - ומוכן.ה גם להציק לי כשצריך.
הרץ במבוך (ניומאס!!!!!!!!), הארי פוטר, שבע הממלכות, אנגלספורס (המעגל וכל אלה [לינסה!!!!!!!!!!!]), ועוד ועוד פאנדומים שאין לי כוח להזכיר, רק תגידו. בסוף נמצא משהו. אם רומאנס אני מעדיפה הט/פאמסלאש, פשוט כי קשה לי לשרשר דמות של בן. סורי נוט סורי. זהו, אם מישהו מעוניין תיבת ההודעות שלי מחכה לכם. דרך אגב, שכחתי: באלימות אין לי ממש דירוג, רק בלי תיאורים מחרידים וכדומה. במיניות עד R חלש מאוד. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2015, 11:24 AM
|
||
![]() מוגל |
היי!
טוב אז אני מחפשת מישהו שישרשר איתי או משהו על ביג טיים ראש (סורי, אובססיה) או יש לי רעיון משהו שקשור לרוחות וכאלה אז מי שמעוניין שיפנה אלייD: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2015, 15:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין מחפש שרשור על מחזור כישור הזמן, מי שרוצה לפנות אלי בפרטי
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2015, 21:58 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלבנטי... מעדיף שלא פאנדומים. שיהיה מומצא. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2015, 17:30 PM
|
||
רוצה לשרשר על בית ספר למחוננים או משהו בסגנון?
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2015, 18:46 PM
|
||||
![]() I Won't Give In ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר איתך על ביג טיים ראש אם את רוצה<: -------------------- ליאן // SP // ATL // P!ATD // A7X ועוד מלא3> ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2015, 17:40 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת משרשר.ת לשרשור ניומאס, AU/אחרי מבחני הכוויה. עד דירוג R במיניות, באלימות עד NC17 חלש.
בלי שגיאות כתיב ועם פיסוק נורמלי, בבקשה. ובלי לנטוש מהר מדי. אם אני נוטשת, בבקשה תזכירו לי להגיב. זהו. תיבת הה"פ שלי מחכה לכם (: -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2015, 22:36 PM
|
||||||
והנה חזרתי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 24 2015, 23:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוניקס ואני מחפשת משהו/י לשרשר איתו על כול נושא שקראתי/ראיתי. במיוחד על הפלאש/ פרסי ג'קסון/ אחר... דרוג שלא עובר את ה R.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2015, 18:05 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור
שיהיה יותר כמו סיפור שכותבים שניים ביחד שכל תגובה לא תהיה שורה אלא 7-8 שורות ושתהיה עלילה ולא רק שני דמויות אם מישהו הבין אותי + רוצה לשרשר איתי + כותב טוב וזורם = שישלח לי ה''פ בפרטי (: -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2015, 13:52 PM
|
||||||||
אני גם אשמח לשבע הממלכות - ראפין ובאן! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 31 2015, 15:29 PM
|
||
יהיה דם. יהיה מתח. יהיה מסתורין. יהיה רומאנס. למה אני מטרידה אתכם עם הכותרת המוזרה הזו בדיוק? לאחרונה גיליתי שיש לי מספיק זמן פנוי בשביל שרשור אחד (אני חוזרת - שרשור אחד) שאני אנסה להגיב בו בקביעות מספיק רבה (לא כל יום, אבל הודעות ארוכות וניסיון להגיב לעתים קרובות). ובגלל שאני לא בטוחה שיש לי מספיק זמן לכמה שרשורים, אני ממש רוצה למצוא משרשר "אידיאלי" (וזה בכוונה בסוגריים) שאני ממש אהנה לשרשר איתו. אז קודם כל - המשרשר. המשרשר האידיאלי בעיניי הוא מישהו ש: א': יודע איך לכתוב. אני לא מדברת על יכולת על טבעית לבנות עלילה מורכבת ומעניינת, אני מדברת על כתיבה תכנית - בלי שגיאות כתיב, פיסוק מעולה, תחביר מצוין וחוקי ביטוא נוקשים אחרים. בדרך כלל אין לי בעיה להתפשר, אבל הפעם אני באמת מחפשת מישהו עם כתיבה טובה. ב': מישהו שכן מסוגל להניע את העלילה. אני בעצמי לא ממש מוכשרת ביצירת טוויסטים, בפיתו חהעלילה ובהנעה שלה קדימה, אבל שותף שכן מסוגל לעשות את זה מניע אותי גם להשתתף יותר, וגם מזיז את השרשור בעצמו. ועכשיו - השרשור. להגיד את האמת? אני פתוחה לרעיונות. אם למישהו יהיה רעיון מגניב, אפילו אם טיפה בנאלי, ואני ארצה לשרשר אותו - בכיף. ובכל זאת, אם אין לכם רצון עז לחשוב על רעיון או שאין לכם רעיון בראש, יש שני רעיונות שכן מאוד בא לי: 1. לפני כמה זמן עלה לי רעיון לשרשור פשע-חקירה-משטרתי וכזה, שיכיל רומאנס-פאמסלאשי/הט (כי אין מה לעשות, אני מכורה לרומאנס) בין חוקר/ת משטרה ופרופסור/ית לספרות באוניברסיטת אוקספורד. עכשיו אני אתן לכם את התקציר המוזר של הרעיון הזה: כשהסקוטלנד יארד מוצאת את גופותיהם של שלושה נערים שנעדרו שלושה שבועות, כל לונדון נסערת; שלושת הנערים המסכנים הללו נמצאו בחווה נטושה בפרברי לונדון, כששיערם נגזז בסכין קצבים שנמצאה בחווה, עיניהם עוורו ועל גופם מודבק פתק לבן שעליו נכתבו בדיו כחולה מילות השיר שלושה עכברים עיוורים. הסקוטלנד יארד חסרי האונים כבר לא יודעים מה לעשות - גל הרציחות המסתורי, שכולו מתקשר לטקסטים ספרותיים מוכרים, מסעיר את לונדון ומחריד את כל מטה המשטרה. זה בעיקרון מה שיש לי כרגע - משם מצוותים חוקר/ת משטרה על התיק, שמחליט/ה שכצעד ראשון ראוי להתייעץ עם מומחה לספרות ובלה בלה בלה רומאנס בלה בלה בלה פשע בלה בלה בלה. מי שמעוניין בהסבר יותר מפורט ונורמלי יותר מוזמן לפנות אליי. 2. הרעיון השני הרבה יותר פשוט - פאמסלאש עמוק בין שתי שחקניות/ציירות בסטודיו לציור (משהו בסגנון השרשור המקסים של מנגו ומייבי - לחיץ). אז זהו. אל תשכחו, מי שמעוניין - לפרטיייייייי! (תעמידו פנים שזה על משקל "לפרופיללללל") -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2015, 17:38 PM
|
||||||||
אשמח לשרשור ^^ דבר איתי אם אתה רוצה Walt Disney- זה נשמע רעיונות מעולים :) אשמח לשרשר איתך ^^ אעאעאעאעא רומאנסס -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 1 2015, 17:40 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר לPG13 - R
PLL \ מומצא שלא ינטוש!! עם אפשרות לפאמסלאש (אמיסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2015, 19:14 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת משרשר.ת שלא ת.ינטוש ושלא תהיה לו.ה בעיה עם זה שבחיים לא שרשרתי
פאנדומים מועדפים- גורילז בעדיפות ראשונה, לב של דיו, אגדה, תיכון, מומצא, ה״פ, פ״ג, גרין דיי, קווין, ביטלס, נפילה, ג׳ינקס, פיות, אנימות... דירוג- R בהכל מעדיפה OC(: -------------------- מסיימת שרשור ופורשת. אם אתם רוצים ליצור איתי קשר, נסו למצוא את המשתמש החדש שלי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |