![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2016, 18:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
אז היי אני מחפש שרשור של לייף איז סטריינג' R-או PG13 ה"P או משו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2016, 13:35 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, אז...
אני מחפשת שרשור מומצא על שיחה בווצאפ בין שתי חברות שסוג של רבו בווצאפ... אם מישהו רוצה אני אסביר למה אני מתכוונת... מישהו? תשלחו הודעה פרטית או תרשמו כאן... -------------------- היי, אז אני לונה ואני מודה שאני קצת מעופפת לפעמים...
מקווה שתקבלו אותי גם ככה :) אני חושבת שכל אדם צריך להיות מי שהוא באמת, אל תתנו לאף אחד לשנות אתכם! אם אתם צריכים עזרה, בכל דבר, אשמח לעזור לכם בהודעה פרטית :) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2016, 22:55 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד תקף ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2016, 17:01 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד תקף ^^ -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2016, 13:24 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, אז ממש באלי שרשור על סרטי דיסני או מומצא בדירוג G.
מישהו? תשלחו הודעה פרטית, או כאן, איך שבא לכם... אני אשמח לשרשר עם כל אחד :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 16:17 PM
|
||
![]() הים הוא האינסוף, שופט החוטאים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי וזה
אז בא לי לשרשר עם מישהו, אבל לפני אני מזהירה: אני נוטשת, לא משנה כמה השרשור חשוב לי, אני פשוט שוכחת ממנו. אז אם אתם רוצים לשרשר איתי אתם חייבים להיות מוכנים להזכיר לי להגיב כל פעם שאתם רואים שאני מתעקבת בלהגיב, ואל תהססו לחפור. ואחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת בואו נמשיך באופן חיובי. * אני מוכנה לשרשר בכל דירוג, לא אכפת לי כמה אלימות או מיניות, רק תודיעו לי מראש. כנ"ל לגבי ז'אנרים, מה שאתם חושבים בתנאי שאני יודעת מראש. * אם קראתי/ראיתי/וואטאבר את הפאנדום ולא שנאתי אותו עד מוות (ולרוב אני לא שונאת דברים) אז אני יותר מאשמח לשרשר איתכם בו, גם אם הוא לא מהפייבוריט שלי. ואם אתם לא יודעים אם אני מכירה או לא אז תשאלו, מקסימום אני אגיד לא. * אני ממש אוהבת מומצא, ודוגלת בשיטת "כמה שיותר הזוי יותר טוב" ובשיטת "מציאותי זה אדיר" (וכן, אני מודעת לסטירה). אז אם בא לכם מומצא תזרקו רעיון, וגם אם הוא הזוי וגם אם לא - אני כנראה אתלהב. * לא אכפת לי לשרשר פאמסלאש/סלאש, ובאותה מידה לא אכפת לי לשרשר הט או אפילו ג'ן. תרגישו חופשי להציע מה שבא לכם. חוץ מזה, שגיאות פיסוק חמורות, שגיאות באותיות אית"נ ("אני יכין" במקום "אני אכין" וכו') ושיגאות כתיב חמורות - לא באות בחשבון לא אכפת לי משגיאות הקלדה או שגיאות פיסוק קלות, אבל לא יותר. ואחרי החפירה הזאת, אם אתם עדיין מעוניינים לשרשר איתי, אין לכם שגיאות כתיבה נוראיות ואין לכם בעיה לחפור לי - שלחו ה"פ, אני לא נושכת. -------------------- ![]() סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני) אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי. להתראות 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 19:39 PM
|
||
![]() מוגל |
אני נואש לשרשור שכולל בתוכו ליפז
-------------------- ליפז את החיים שלי את העיניים שלי את האוזניים שלי הו תני לי את אהבתך ואסגוד לך לנצח ![]() דיון || השיר האהוב על ליפז דיון || השיער של ליפז פעילות || מכשיר ליפזי פעילות || ליפז רולינג תחרות || שירי הלל לליפז פואמה לירית מרגשת || הגמד של ליפז תשרשרו איתי דיון || הפאנדום שהכי מתאים לליפז להיות בו משפחת המאהבים של ליפז אתגר || עצבו את ליפז בקשת ניהול || פורום ליפז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 19:41 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני מסכיםה אבל רק אם גם אוריה המדהימה נכללת בו! -------------------- אני הגמד.ה הפרחוני.ת של אוריה ואתם לא D;< ![]() אוריה תלתלי זהב שלי כתר חמניות שלי שמש יפהפייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 19:42 PM
|
||||||
![]() מוגל |
תפתח לנו! -------------------- ליפז את החיים שלי את העיניים שלי את האוזניים שלי הו תני לי את אהבתך ואסגוד לך לנצח ![]() דיון || השיר האהוב על ליפז דיון || השיער של ליפז פעילות || מכשיר ליפזי פעילות || ליפז רולינג תחרות || שירי הלל לליפז פואמה לירית מרגשת || הגמד של ליפז תשרשרו איתי דיון || הפאנדום שהכי מתאים לליפז להיות בו משפחת המאהבים של ליפז אתגר || עצבו את ליפז בקשת ניהול || פורום ליפז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 19:43 PM
|
||||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר איתי על מדהימותה של קורט?
אתם יכולים לשלב סגידים אחרים -------------------- הגמד.ה הסוגד.ת של קורט 2016 שלום משתמשים יקרים שאינם קורט! האם פגשתם את דוברת המשתמשים האוסמוגניבה והסגידה של הפורטל? ![]() ![]() ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 20:06 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שזה הנו״ד בטעות... אשכול לא נכון. סליחה.
הודעה זו נערכה ע"י Courage ב Mar 24 2016, 20:07 PM -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 23:08 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר על עלה מייפל המדהים????
-------------------- ![]() אני הגמד של עלה מייפל ואני סוגד לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 08:24 AM
|
||
![]() מוגל |
תשרשרו איתי על רוני המדהימה והחכמה! שירשור שכמובן תהיה כלולה בו רוני הסגידה והמלכה... -------------------- הגמד השמיימי של רוני 2016 האם אתם מכירים את רוני? המנהלת המדהימה של פורום מטומ"מ? כי אם לא, אז תבלעו את עצמכם. ![]() מסדר הרוני היי שם! אני הגמד השמיימי של רוני. כידוע לכולנו (ואם לא ידוע לכם אז תבלעו את עצמכם), רוני היא מלכת הסגידות, והיא המנהלת המדהימה של פורום מטומ"מ. אני גאה להיות הגמד שלה, ואני עומד לפנק אותה <3 דיון||רוני בתור מכשיר | דיון||רוני כפאנפיק | שיר לרוני | בקשת שירשור | דיון||רוני הציירת | דיון||רוני מנהלת הפורום | משחק פורום||תכונות טובות של רוני באותיות הא' - ב' | המשפחה השמיימית של רוני | רוני את מדהימה! | מתכון||רוני מיוחדת | הרשמה||מסדר הרוני | דיון||רוניפון | דיון||רוני בלתי נראית רוני הכי מדהימה בעולם! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 08:57 AM
|
||
![]() מוגל |
הבנתי... אתם רוצים שרשור על ממלכה בה כולם האזרחים ומיכלגולאס המלךה!
-------------------- הגמד.ה השיצי.ת של מיכלגולאס 2016 ![]() כי מיכלגולאס היא.הוא הבנאדם הכי סגיד על פני האדמה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 09:03 AM
|
||||
![]() מוגל |
אני רוצה, אבל רק אם עלה מייפל המדהים יהיה בו! -------------------- ![]() אני הגמד של עלה מייפל ואני סוגד לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |