![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 12:07 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור שכל כולו סגידה למאיה האלוהית?
-------------------- אני הגמד האוסומאגניב של מאיה האוסומאגניבה עוד יותר {FREAK OUT} ![]() מאיה אהובתי את האור של חיי אני אסגוד לה לנצח וגם אתם אחרת תימלקו דיון||סרט על חייה של מאיה מ''פ||100 סיבות לאהוב את מאיה דיון||מאיה כספר מד''פ דיון||השיר שגרין דיי יקדישו לה שיר למאיה אהובתי תשרשרו איתי על מאיה אהבתי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 12:27 PM
|
||||||
![]() מוגל |
רוצה שרשור על הסגידות שת קורט ושל מאיה יחד?? -------------------- הגמד.ה הסוגד.ת של קורט 2016 שלום משתמשים יקרים שאינם קורט! האם פגשתם את דוברת המשתמשים האוסמוגניבה והסגידה של הפורטל? ![]() ![]() ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 25 2016, 16:21 PM
|
||
![]() מוגל |
הייהייהיי אני לא אריב אתכם על מי סגיד יותר כי לכל אחד יש דעה אחרת (אני חושבת שעמית 3>), אבל אם מישהו רוצה לשרשר איתי על המדהימות של עמית ושל הענק שלו בשרשור מדהים ומהמם ועוצר חושים, שישלח ה"פ D:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2016, 10:43 AM
|
||||||
![]() מוגל |
יאללה! יש סיכוי שתפתח.י? אני מהפלאפון ![]() -------------------- אני הגמד האוסומאגניב של מאיה האוסומאגניבה עוד יותר {FREAK OUT} ![]() מאיה אהובתי את האור של חיי אני אסגוד לה לנצח וגם אתם אחרת תימלקו דיון||סרט על חייה של מאיה מ''פ||100 סיבות לאהוב את מאיה דיון||מאיה כספר מד''פ דיון||השיר שגרין דיי יקדישו לה שיר למאיה אהובתי תשרשרו איתי על מאיה אהבתי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 28 2016, 09:52 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר?
משרשרת בעיקר סלאשים/פאמלסלאשים אבל גם הטרו הולך. פאנדומים או מקורי מקורי, זורמת להכל^^ דירוג PG13 לפחות, לא אכפת לי גם דירוגים יותר גבוהים כל עוד זה שירשור עם עלילה ולא רק פור%נו מעדיפה אנשים בלי המון שגיאות כתיב ופיסוק, ואנשים שלא נוטשים באמצע. כל המעוניין. שייצור קשר בפרטי/יצטט^^ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2016, 17:03 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור HIMYM = איך פגשתי את אמא
(How I Met Your Mother) משרשר שלא ינטוש, לא ממש משנה לי איזה רעיון אבל שלא יפריד את לילי ומארשל, עדיפות לטרייסי/טד ולסווארקלס (בארני/רובין) כמה שיותר מהר -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2016, 15:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן מישהו רוצה שרשור ?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2016, 12:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר על ה״פ, פרסי ג׳קסון או משהו כזה?
רצוי G G. -------------------- 15 ♠ נינג'ה ♥ קוסם ♦ חצוי ♣ מאמן פוקימונים
![]() J משרשר מוכשר Q סופר מתחיל K תולעת ספרים מוסמך משהו שכתבתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2016, 23:07 PM
|
||||
רלוונטי מאוד -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2016, 22:15 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור מקורי עם דירוג גבוה. מוזמנים לשלוח ה"פים :)
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2016, 13:05 PM
|
||||
![]() הים הוא האינסוף, שופט החוטאים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאגו, אני סתם -------------------- ![]() סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני) אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי. להתראות 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2016, 13:08 PM
|
||||||
למרות שיש לנו כבר אחד, אני ממש אשמח לשרשר איתך עוד:> ואתה קסם מהלך ושום מפלצת -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|||||
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 13:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מחפשת שרשור עדיפות למשחקי הרעב, מפוצלים, אפשר גם ה"פ ופ"ג, וכל אלה בעדיפות למומצא. אני מוכנה לשרשר גם מומצא לגמרי, ואם יש לכם רעיונות אחרים מוזמנים לשלוח לי ה"פ ^^ -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 18:22 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש.ת שירשור שימות ביום שבת בערב ואולי יחזור לחיים בשבוע הבא\בסופי שבוע
עדיפות לדירוג גבוה, בין אם רומאנס (ואז דירוג גבוה) או אלימות עם דירוג גבוה. משהו מעניין. לאו דווקא מקורי - יכול להיות גם הרעיון הכי נדוש בעולם כל עוד אתם באמת מתכוונים לשרשר אותו. פנוי.ה לכל רעיון, מחפש בעיקר שירשור על בן אדם שמנסה להתאבד ומישהו עוצר אותו ברגע האחרון ואז שניהם. או מישהו שמנסה להתאבד והשותף לחדר שלו בבי"ח. או סתם סמאט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 09:08 AM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש ממש רוצה שרשור תיאטרון - לא אכפת לי אם אלה יהיו שני שחקנים/שתי שחקניות שמתחרים/ות על אותו תפקיד, או פשוט שני שחקנים/שתי שחקניות/שחקנית ושחקן שמשחקים ביחד.
בסופו של דבר מתאהבים כנראה אבל לא ממש מתחשק לי שהרומאנס יתפוס חלק ענקי בסיפור. אני רוצה שיהיה דגש גם על התיאטרון והכל. שיהיה פלאף מוזר נחמד כזה שיגרום לי לחייך XD מוזמנים לשלוח לי ה"פ או להגיב באשכול. -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |