![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 18:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר איתך :) -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:19 PM
|
||
יש לי בקשה ארוכה -אתם מוזמנים גם לבקש לשרשר בנושאים בה, אבל כרגע ממש בא לי ג'ונלוק, בAU בהוגוורטס.
אני משרשרת עד R + במיניות. לא אכפת לי באלימות. מי שמעוניין מוזמן לשלוח ה"פ~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:13 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור של ג'ונלוק הצעירים בהוגוורטס [שרלוק בסלית'רין\רייבנקלו וג'ון בהפלפאף\גריפינדור]
דרוג לא גבוהה מידי, PG13 או R עדין עריכה: ופתאום הבנתי שגם למי שמעליי היה אותו רעיון -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2016, 11:21 AM
|
||
![]() מוגל |
טוב אז.... אשמח לשרשור מומצא או הארי פוטר כל תקופה עד דירוג pg13.
מישהו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2016, 12:41 PM
|
||
![]() מוגל |
אשמח לשירשור על רמוסיריוס/ג׳ונלוק/קייפופ או כול רעיון שיש , דירוג pg13 ומעלה.
-------------------- נעמי תמיד בטריפ רע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 18:38 PM
|
||
מחפשת שרשורים
אין נושא מוגדר, מוכנה עד R+ אני אציק לכםן -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2016, 17:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אז אני חדשה ולא כתבתי שרשור...
אבל הסבירו לי מה זה ואני מבינה לחלוטין! אז אני מוכנה לשרשר הארי פוטר,מומצא,סדרת הספרים נעלים, וינטר בלו, להקות, בובספוג, תאטרון... עד דירוג pg13... -------------------- ![]() הארי פוטר/ משחקי הרעב/ נעליים/ משתתפת בפעילות המבקר האולטימטיבי! ובפעילות בלונים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2016, 17:48 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עם מישהו שיודע לכתוב בלי שגיאות כתיב ופיסוק.
הט/סלאש/פאמסלאש - זורמת עם הכל. עדיפות למומצא. הכי חשוב: שיהיה שרשור פעיל. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2016, 21:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הי (:
מתחשק לי לשרשר על הוגוורטס- שנה שביעית או שישית. שרשור איכותי, ברמה גבוהה, עם תגובות מושקעות וכל זה. כמובן שגם בשפה נכונה וכל זה. אני בתקופת בגרויות אז לא אוכל להגיב כל רגע, אבל אנסה להשתדל, ורמסה שהשרשור יהיה שווה את ההמתנה (: מוזמנים ליצור איתי קשר בה"פ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2016, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עם מישהו שיודע לכתוב בלי שגיאות כתיב ופיסוק.
הט/סלאש/פאמסלאש - אני כבר יזרום. משרשרת הארי פוטר, פרסי ג'קסון, משחקי הרעב, פרוזן, מומצא, תיכון לילה, יומני הנסיכה, הבחירה, סדרת הנעליים. בשרשורי רומאנס עד 13pg או R עדין מאוד, מבחינת אלימות : עד R. אני די יצירתית אבל מעדיפה משהו שגם יצירתי. ושלא ינטוש והיה זמין רוב הזמן... עריכה: העדפה לפרסי... (זה יכול להיות חצי מומצא) הודעה זו נערכה ע"י ג'יני פוטר1 ב May 8 2016, 22:39 PM -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2016, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז, היי
אני מחפשת שרשור לא משנה לי מה, פאמסלאש או סלאש או הכל, אני זורמת. שרשור שלא יינטש אחרי 5 דק' שלחו ה"פ -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2016, 13:20 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תמיד מוכנה לג'ונלוק בהוגוורטס :) -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||
|
פורסם ב: May 15 2016, 18:27 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי כמה רעיונות לשרשורים
איד ספיידרמן דדפול שתים ספיידרמן גוון שלוש ספיידרמן הארי אוסבון ( כשיפ) ארבע -ספיידרמן וטוני סטארק אפשר גם שרשור רומאו ( שיפ) על דיפל וביל וכמובן שרשור על כך שדיפר הופך לחניך של פורד פתוחה לרעיונות ויש לי מלא רעיונות -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2016, 15:45 PM
|
||
אני צריכה שרשור פרסי ג'קסון.
עדיפות לקרוסאובר עם הארי פוטר, אבל זה כבר תלוי בשותף שלי. עדיפות לאנשים שקראו את האורקאל הנסתר, ולו רק כדי שאוכל להשתמש בלסטר פפדופלוס כדמות רקע לשרשור, כי הוא אדיר. עדיפות לסולאנג'לו, לפחות ברקע. -------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
פורסם ב: May 23 2016, 12:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשר עם מישהו
לא ממש אכפת לי על מה, דמיוני זה אחלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |