![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2016, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרלוק/דוקטור
עד PG13 אפשר קרוסאובר שלחו ה"פ אם באלכם ואם ראיתם את המחזמר 'והסושי חינם' זה גם יהיה טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 1 2016, 14:54 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר?
משרשרת בעיקר סלאשים/פאמלסלאשים אבל גם הטרו הולך. פאנדומים או מקורי מקורי, זורמת להכל^^ דירוג PG13 לפחות, לא אכפת לי גם דירוגים יותר גבוהים כל עוד זה שירשור עם עלילה ולא רק פור%נו מעדיפה אנשים בלי המון שגיאות כתיב ופיסוק, ואנשים שלא נוטשים באמצע. כל המעוניין. שייצור קשר בפרטי/יצטט^^ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2016, 20:36 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה שרשור הולוק דחוף
עדיפות לשיפים: ג'ונלוק+דוקטורוז או ג'ונלוק+ דוקטור\ דונה ברוטיפי -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 8 2016, 10:28 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור, זורם להכל עם תנאי אחד: שיהיה מעניין. מוזמנים לשלוח הודעות פרטיות.
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 17 2016, 00:06 AM
|
||
בא לי שרשור ליידיגבאג
מרינט\אדריאן דירוג עד R מיניות ולא אכפת לי באלימות. אתם מוזמנים לשלוח ה"פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 22 2016, 08:09 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודעים מה? אני אנסה לא לנטוש הפעם
בא לי שרשור כלשהו, לא כל כך אכפת לי. עדיפות לשיפים בau מודרני או כל דבר מומצא שהוא. רשימת הפאנדומים שלי ארוכה בטירוף אז אני לא אכניס אותה לפה. אגב, אם בא לכם פאמסלאש/הט/סלאש זה בסדר, לא אכפת לי לשרשר בן ולא אכפת לי לשרשר בת ולא אכפת לי לשרשר קוויר וכו׳ וכו׳ אני משרשר.ת עד pg13 חזק באלימות (אולי אפילו r) ועד pg13 רגיל במיניות (אבל תעשו לי טובה, לא r) אז יש לי רק בקשה אחד ממי שיישרשר איתי - שהיהי מעניין ושיקדם את העלילה. אם השרשור מעניין לא נראה לי שאני אנטוש, אחרי הכל זה שרשור מעניין (די אני גאון) אבל אני באמת לא רוצה שרק אני אקדם את העלילה... ו... כן, זהו בינתיים. מוזמנים לשלוח לי ה׳׳פ! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2016, 22:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת בשרשור על משחקי הרעב, בדרך כלל בקשר לספר הראשון, אבל אם לא אז שלא יהיה קשור לעלילת הספרים האחרים
עד pg13 (משחקי הרעב, אלא מה?) ויש לי רק בקשה אחת- שלא רק אני אקדם את העלילה :) אז... תשלחו לי ה"פ! -------------------- שירי~משחקי הרעב~כותבת פאנפיקים~נירוונה וגראנג' בכללי~ג'וג'ו מויס~כמעט גיטריסטית~מה שאני רוצה זה צומי ושתקראו את מה שאני כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 27 2016, 23:24 PM
|
||
אני באובססית miracoulos ladybug קלה. (ובקלה אני מתכוונת קשה. מאוד.)
מישהו רוצה שרשור? עדיפות לאדריאן/מרינט, ליידיבאג/קאט נויר או כל קומבינציה בינהם. עדיפות להוגוורטס AU או לקרוסאוברים אחרים. שלחו לי ה"פ. -------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 28 2016, 23:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח מאוד לשרשור על ״בית הספר לטוב ולרע״ הוא סיפור פנטזיה ממש מתוק וממש אדיר( מי שלא קרא ממליצה בחום לקרוא, הוא מזכיר את הסגנון של הארי פוטר)
הספר +סרטון שממש שווה ליראות על הספר -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 5 2016, 18:55 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשים, חזרתי :)
אני אשמח לשרשר עם מישהו, כמעט כל נושא פתוח לרווחה. מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית ^^ -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 8 2016, 16:09 PM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי מעוניין בשרשור
לפרטים נא לשלוח הודעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 8 2016, 17:34 PM
|
||
|
Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזרום לכל שירשור, חוץ מסמאט
אשמח לפאנדום free! הארוקה/מאקוטו או נאגיסה/ריי עד R, אלימות לא משנה לי שלחו ה''פ (: -------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 8 2016, 20:48 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר על אילברמורני- הגרסה האמריקאית של הווגורטס. אני אשמח להיות תלמידה עולה מבריטניה, יש לי כבר רעיון לרקע. מישהו שקרא את כל הסיפור בפוטרמור.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 14 2016, 22:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו מעוניין בשרשור על ליידיבאג, אני אשמח אם תשלחו ה"פ :)
-------------------- ![]() | אליסה | 15 | --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 15 2016, 14:33 PM
|
||||
|
Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו ושירשור נזומי\שיון, פאנדום No.6 -------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |