![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2016, 19:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור, כמעט על כל נושא\נושא מומצא, עד דירוג R. אשמח אם לא רק אני אקדם את העלילה :) אם מישהו מעוניין, תשלחו ה"פ :)
-------------------- ![]() | אליסה | 15 | --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2016, 19:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אשמח לשרשור. מה שעולה לי בראש זו משהו סטייל P&P,כלומר pride and prejudice.
גם הוגוורטס זה מגניב כי לאחרונה התחשק לי לשרשר עליו. והכל מגניב, למעשה. פשוט לא עולים לי כרגע. אם יש רעיונות בעולם, אשמח ^-^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2016, 17:22 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי לכם^^
בואו פשוט ניגש לעניין, אני מחפשת שרשור בפאנדום של המשחק של אנדר/ גורילז עד דירוג R. גם כל פאנדום אחר הולך, אבל יש עדיפות למשחק של אנדר ולגורילז. תשלחו לי הפ אם בא לכם^^ -------------------- מסיימת שרשור ופורשת. אם אתם רוצים ליצור איתי קשר, נסו למצוא את המשתמש החדש שלי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2016, 01:22 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, לא אכפת לי ממש ידרוג כל עוד זה עם עלילה.
זורמת כמעט עם כל נושא, שלחו אליי ה"פ D: -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2016, 00:11 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי ארתור\מרלין טוב.
זורם לי AU. יש לי כמה רעיונת בנושא, אבל אני ממש זורמת בזה. עד R כזה מיניות. לא אכפת לי באלימות. אם מישהו רוצה לשרשר, שישלח ה"פ (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2016, 19:07 PM
|
||
בא לי שרשור. כלשהו. מומצא או לא - לא ממש אכפת לי, רק שזה יהיה מישהו שכוב בלי שגיאות כתיב ושיקדם את העלילה. הדירוג עד R חלש במיניות, חזק באלימות.
פאנדומים: פרסי ג'קסון, משחקי הרעב, הארי פוטר, דמדומים, בני לוריאן, בני הנפילים, בית הספר לטוב ולרע, וואנס אפון אטיים, המועמדת, מפוצלים, נפילת הממלכות, תיכון ו... אני בבלק אאוט מוחלט כרגע, אז אם בא לכם לשרשר צרו איתי קשר בה"פ ואני אוכל להציע פאנדומים נוספים או משהו~ -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2016, 08:20 AM
|
||
אוקע אז אני רוצה שרשור
לא אכפת לי פאנדומים כל עוד קראתי/ראיתי לא דירוג גבוה עד PG13 כזה שלחו הפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2016, 17:50 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור פנימייה\פנימייה קסומה\ פנימייה לכוחות על [כל דבר בסגנון] עם מישהו שכותב טוב, לא דורשת תגובות ממש ארוכות או מושקעות אבל שלא יהיו שגיאות כתיב ופיסוק, ולא לנטוש. להגיב בתדירות גבוהה.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2016, 00:20 AM
|
||
הצעת השירשור מכילה תכני NC17 - מזהירה מראש, ההצעה בלבן למנוע טריגר
אני במצב רוח לשירשורים של נושאים טריגריים וטעונים, כמו זנ.ות, סמים וכולי שימו לב NC18 למינהם - השירשור מתכוון לעסוק בחיים והמצב הנוראי של העסקים הללו, הוא לא נועד לשום תוכן מיני או סיפוק כלשהו. אל תחשבו על זה אפילו -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2016, 22:19 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בפילס הארטמון (הארטלי/סיסקו מהפלאש וכל זה) בימים האחרונים אז אני מניח ששרשור הארטמון יהיה נחמד. זה יכול להיות AU או canon divergence או כל דבר אחר ברצינות אני פשוט צריך שרשור הארטמון. שלחו לי הודעה או משהו.
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2016, 23:05 PM
|
||
בא לי שרשור על מולאן. הסרט, לא הגרסה של וואנס או משהו.
אם למישהו בא שרשור על לי\מולאן, הוא מוזמן לשלוח ה"פ. אם למישהו מתחשק גם אנני\פיניק ממשחקי הרעב, אני אשמח (: נקבע דירוגים בה"פ. אני די זורמת התחשב בעלילה~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2016, 16:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת בשרשור, לא משנה איזה נושא כל עוד אני מכירה אותו. עדיף מישהו שמגיב בתדירות גבוהה ולא ינטוש. הדירוג הכי גבוה R. :) אם מישהו מעוניין, תשלחו ה"פ. ^^
-------------------- ![]() | אליסה | 15 | --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2016, 16:59 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני די בטוח שאני היחיד שרואה פה סקרים אבל בגלל הפרק האחרון וטאמבלר אני בפילס אמרי (אמה/אודרי) אז אמ שרשור עליהן יכול להיות נחמד אדק
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2016, 09:58 AM
|
||
מזמין שרשור מומצא, על עולם שבו הרובוטים משתלטים על האנושות, כשאנחנו מנסים להחזיר לבני האדם את עצמם. או על עולם עם צפיפות אוכלוסין והגבלת ילודה, כשאחד המשרשרים נולד בצורה לא חוקית. או כל דבר אחר שיהיה מספיק חופשי (יענו, אין לי בעיה עם פאנדום - אבל שייתן רק את המסגרת של העולם שנמצאים בו, ולא את הדמויות או העלילה).
בלי שגיאות כתיב נוראות, מישהו/י שרוצה להגיע למספרי עמודים גבוהים, מישהו/י עם זרימה ורעיונות לפיתוח (ב"ה יש לי לא מעט, אבל ששנינו נניע את העלילה). שלחו ה"פ -------------------- אלידע ♦ 23 ♦ חייל קרבי משוחרר ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון" ♦ ישל"צניק, בזמנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2016, 17:02 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשור מומצא
מישהו שאין לו שגיאות כתיב או פיסוק אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל לא בטוח שתתאימו לי ניסיתי לשרשר עם הרבה, לא עם כולם זורם לי אז ננסה -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |