![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 16:52 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אני רוצה לשרשר על סדרות שאני רואה או שרשור עתידני .
אפשר גם שרשור מומצא -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 17:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מחפשת שרשור, לא ממש משנה מה הנושא. מישהו שלא ינטוש, דירוג מקסימלי R. שלחו ה"פ. :)
-------------------- ![]() | אליסה | 15 | --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 6 2016, 01:03 AM
|
||
|
מוגל |
היי משהו משהי שרשור,
לגבי נושה נחליט בפרטי אבל אני רוצה משהוא או משהי שהיו פעילים ולא ינטשו את השרשור, מעדיף שרשורים מעל R טוב עם יש אדם שמעוניין שיפנה אלי בפרטי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 8 2016, 18:08 PM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שמעוניין לשרשר על משהו בנושא פ"ג או קרוסאוברים שמכילים פ"ג\ה"פ\תיכון לילה\מפוצלים\בני לוריאן\בני הנפילים\גרגור ואולי דברים נוספים, מוזמנים לשאול^^
עד דירוג R חלש, מישהו שיקדם את העלילה ולא ינטוש. מי שמועניין שישלח ה"פ~ -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 12 2016, 16:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש מישהו שמעוניין לשרשר (:
הנושא והדירוג לא חשובים לי, כל עוד נמצא משהו ששנינו נרצה. מי שיש לו רעיון נחמד כזה מקורי, או בנאלי, או כל רעיון נחמד - דברו איתי (: -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 18 2016, 08:05 AM
|
||
מחפשת מישהו או מישהי לשירשור. מישהו שלא ינטוש. אפשר הארי פוטר, פרסי ג'קסון, המועמדת (וגם העילית והאחת), ועוד פאנדומים שכרגע אני לאזוכרת. תישלחו לי ינשוף!!!
-------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2016, 20:07 PM
|
||
|
מחפשת שרשור על פאנדום כלשהו, עד R, שלא ינטוש
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 22 2016, 00:10 AM
|
||||||
|
טרול ![]() ![]() |
עדיין! ממש! כדאי לכם! יש לי חשק לשרשור ויהיה כיף! (אבל רק עם משרשר עם ניסיון וכתיבה נכונה. רצוי שרשור מושקע). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Oct 1 2016, 18:11 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש אדם לשרשר איתו.
לא ממש משנה לי הנושא. הדירוג גם לא. שידע לכתוב נורמלי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 5 2016, 13:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יש לי רעיון ממש מגניב שאפשר לעשות אתו אמיתי או מד"ב, והרעיון כולו בנוי אז מי שרוצה שישלח לי ה"פ.
משרשרת עד R ורק עם אנשים שלא נוטשים. אז.... זהו. -------------------- call me ONYX טבעונית. 14% מהעולם כאלה. תתחילו להבין מה יש לכם באוכל. "Footie coach says, when you're going through hell, keep going." ![]() דתייה || לילו וסטיץ', שישה גיבורים, הדרקון הראשון שלי || חייה בעולם שלי || 14.5 || superhero || איום משולש || ירוק שלומות ג'ינג'! אני הפריצה הראשונה בחתימה שלך, כיף לי! אז, כמו כל פריצה, צריך גם את המחמאות: את מצחיקה, את נהדרת, את כותבת נהדר וככל הנראה את גם מעולה בשרשורים! בסופו של דבר את אדם נהדר, אך עדיין מפריע לי שלא הרסתי את תמימותך, אבל חוץ מזה, אדם נהדר! בכל מקרה, כמצוות הפריצות, עליי לתת תמונה של סרטון כלשהו, אז הפעם אתן את זה, כי אני אוהב להיות מילולי, אבל כיוון שאני חייב תמונה שמתאימה לקשרינו, אתן לך את זה, תחי ארטיס פאול! שלומות, אייס ריצ'! אני לא כזה טוב בפריצות, את יודעת אבל לפרופיל שלך אני חייב לפרוץ רק רציתי ללחוש בשקט שאת מדהימה ומצחיקה ושתמשיכי את השרשור שלנו כי זה מתחיל להיות יותר ויותר הזוי תמשיכי להיות כזאת, זה סוג של אמרה קיטשית ששמעתי איפשהו *מסתלק בשקט*ועכשיו אחמוק לי בחזרה אל מאורתי האנונימי הידוע אניונג מותק(: טוב אז נתחיל מכמה נקודות חשובות את דודה שלי, את הדודה הכי טובה שיש לי, אני אוהבת אותךךךךך וכןכן הסיסמה שלי היא תמיד אותה הסיסמה אז עכשיו סגנום הוא לא היחיד שיודע אותה. אנחנו מתכתבות כבר משהו כמו שנה ולא דיברנו באייקון ו ו ו וו אוף נו מפגש הבא נדבר יותר, טוב מותק? באהבה רבה רבה רבה, סנדי שכנראה הרסה לך את החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 5 2016, 20:22 PM
|
||
היי. כרגע אני רוצה בעיקר שרשורים על שיפים מסויימים: ג'ק\יאנטו, אש\בריגמן, מרת'ור, ג'יה\אלייזה, אלק\מגנוס, אדרינט, איזבל\סיימון, אלונזו\בוני, קורט\בליין ומשהו מסרפינה - פחות משנה לי איזה שיפ.
בקשר לדירוג, עלילה וכל שאר הירקות - נקבע הכל בה"פ. אז, אם למישהו מתחשק גם אחד מהשיפים האלו, שישלח ינשוף~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 7 2016, 01:10 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד בה"פ
פאנדומים:חופשי ויצירתי(ממציאים לבד דמויות) דירוג: PG עלילה:אם אתם רוצים תשלחו ה"פ אני צריכה בעניין של חבר וחברה אז מישהו שמסכים להיות בן -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 17:19 PM
|
||
|
דרוש\ה משרשר\ת היי, קוראים לי מאיה, אני כמעט בת 11 (ובבקשה אל תתנו לגיל להפריע לכם) ואני מעוניינת בשרשור. דרישות ● בלי שגיאות כתיב (שגיאות הקלדה זה בסדר, רק שלא יהיו יותר מדי) ● עדיף בלי שגיאות פיסוק, ואם יש אז כמה שפחות ● רצון - גם אתם צריכים לרצות לשרשר, מן הסתם ● נדנודים, כי לפעמים אני שוכחת מהשרשור, אז אם אתם רוצים להמשיך אותו - עדיף שתנדנדו לי, למרות שאם הוא יהיה מעניין יכול להיות שאפילו לא יהיה צורך בזה ● בלי לנטוש ● קידום העלילה פאנדומים ● הארי פוטר ● פרסי ג'קסון (כולל גיבורי האולימפוס וגורלו של אפולו) ● המופלאה ● משחקי הרעב ● המועמדת ● גרגור ● תיכון לילה ● מפוצלים ● בני הנפילים ● דמדומים ● בני לוריאן ● מלחמת הכוכבים ● וואנס לפאנדומים נוספים - תשאלו אותי בה"פ ז'אנרים ● רומאנס ● אנגסט ● פנטזיה ● מדע בדיוני ואני רוצה לציין שגם לא פלאף דירוגים ● PG ● pg13 ● R חלש מבחינת מיניות ● R חזק מבחינת אלימות שיפים ● ת'יינה (תאליה\ריינה) - פרסי ג'קסון ● סולאנג'לו (וויל\ניקו) - פרסי ג'קסון ● אדוארד\בלה - דמדומים ● ג'ייס\קליירי - בני הנפילים ● מגנוס\אלק - בני הנפילים ● קפטן סוואן - וואנס ● סוואן קווין - וואנס ● טריס\כריסטינה - מפוצלים ● אידליין\הנרי - היורשת ● אידליין\קייל - היורשת ● ארן\קמיל - היורשת דברים שבא לי לשרשר עליהם כרגע ● שרשור ת'יינה (תאליה\ריינה, פ"ג) ● שרשור סולאנג'לו (וויל\ניקו, פ"ג) ● שרשור אליס (דמדומים)\OMC * ● שרשור אליס (דמדומים)\OFC ● שרשור קרוסאובר פ"ג + ה"פ ● שרשור קרוסאובר דמדומים + פ"ג\ה"פ ● שרשור קרוסאובר בני הנפילים + ה"פ ● שרשור המועמדת מומצא * ● שרשור אידליין (היורשת)\OMC * ● שרשור אידליין\ארן (היורשת) ** ● שרשור וואנס מומצא ● שרשור פ"ג מומצא ● שרשור מומצא בכללי * נמצא בעדיפות ** נמצא בעדיפות, אבל במידה ואתם מעוניינים בזה שימו לב שזו אהבה רומנטית בין אחים הערות ● אין לי בעיה גם לשרשר פאמסלאש\סלאש, ואפשר גם רומאנס רגיל (או לא רומאנס בכללי לול) ● תקף לתמיד ● אם אתם מעוניינים בשרשור, עדיף שתפנו אלי בה"פ, אבל אפשר גם פה באשכול בציטוט ההודעה הזו ^^ -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 10:47 AM
|
||
|
Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי. מחפשת משרשר/ת נחמד/ה שלא נוטש/ת ואין לו/ה שגיאות כתיב
דירוג ממש לא משנה לי... על נושא אפשר לדון בה"פ(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 18 2016, 01:37 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני במוד חדש לשרשור של Mystic Messenger
מעדיפה סבן/יוסונג או MC/סבן אני פשוט במוד חזק ממש לעניין. אפשר לסגור בפרטי אם כולל העלילה המקורית, אחריה או UA אני פשוט ממש מכורה למשחק הזה בזמן האחרון קיצר כל מי שמכיר.ה ורוצה שישלח לי ה"פ סבסונג לנצח~ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |