![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2016, 11:07 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני ג'יני, בת 11 מחפשת משרשר\ת בפאנדום ליידי באג המופלאה או אווטאר (גם האגדה של קורה זה סבבה) שלא נוטש\ת, אין לי בעיה עם שגיאות כתיב, אבל שלא יהיו הרבה, עד PG13 חזק.
דברים שבא לי לשרשר אליהם: קטנויר+ליידיבאג- המופלאה מקורה- האגדה של קורה קטרה+אנג- אווטאר צוקו-קטארה- אווטאר שרשור ליידי באג מומצא- אפשר לעשות שרשור על עונה שתיים שספויילר*גם לקלואי ואליה יש מופלאים*סוף ספויילר 5 מומצא, אבל שהעלילה לא תהיה מסובכת מיד כי אני שוכחת... תדברו איתי ה"פ על השרשור וזה:) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2016, 21:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר\ת שלא ינטשו וישרשרו איתי על רעיון מגניב עם שוטרים.
משרשרת עד R ללא שגיאות כתיב ללא נטישה שי\תכתוב מעניין וזהו. -------------------- call me ONYX טבעונית. 14% מהעולם כאלה. תתחילו להבין מה יש לכם באוכל. "Footie coach says, when you're going through hell, keep going." ![]() דתייה || לילו וסטיץ', שישה גיבורים, הדרקון הראשון שלי || חייה בעולם שלי || 14.5 || superhero || איום משולש || ירוק שלומות ג'ינג'! אני הפריצה הראשונה בחתימה שלך, כיף לי! אז, כמו כל פריצה, צריך גם את המחמאות: את מצחיקה, את נהדרת, את כותבת נהדר וככל הנראה את גם מעולה בשרשורים! בסופו של דבר את אדם נהדר, אך עדיין מפריע לי שלא הרסתי את תמימותך, אבל חוץ מזה, אדם נהדר! בכל מקרה, כמצוות הפריצות, עליי לתת תמונה של סרטון כלשהו, אז הפעם אתן את זה, כי אני אוהב להיות מילולי, אבל כיוון שאני חייב תמונה שמתאימה לקשרינו, אתן לך את זה, תחי ארטיס פאול! שלומות, אייס ריצ'! אני לא כזה טוב בפריצות, את יודעת אבל לפרופיל שלך אני חייב לפרוץ רק רציתי ללחוש בשקט שאת מדהימה ומצחיקה ושתמשיכי את השרשור שלנו כי זה מתחיל להיות יותר ויותר הזוי תמשיכי להיות כזאת, זה סוג של אמרה קיטשית ששמעתי איפשהו *מסתלק בשקט*ועכשיו אחמוק לי בחזרה אל מאורתי האנונימי הידוע אניונג מותק(: טוב אז נתחיל מכמה נקודות חשובות את דודה שלי, את הדודה הכי טובה שיש לי, אני אוהבת אותךךךךך וכןכן הסיסמה שלי היא תמיד אותה הסיסמה אז עכשיו סגנום הוא לא היחיד שיודע אותה. אנחנו מתכתבות כבר משהו כמו שנה ולא דיברנו באייקון ו ו ו וו אוף נו מפגש הבא נדבר יותר, טוב מותק? באהבה רבה רבה רבה, סנדי שכנראה הרסה לך את החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2016, 14:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על פנימיה קסומה\ פנימיה לגיבורי על.
אני משרשרת pg13 אבל אני מוכנה גם לשרשר בדירוג R. ואני אשמח משרשר\ת שלא י\תנטוש ושלא רק אני יקדם את העלילה. שלחו לי ה"פ. -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2016, 01:40 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי רעיון שאני ממש רוצה להפוך לשרשור
אוקיי אז אספר ממש בקצרה זה עוסק בעיקר בנסיכה ( בערך בת 14) והחבר הכי טוב שלה ( בערך בן 15) ועל החיים שלהם , על ההרפתקאות והניגודים שלהם, ( דרך אגב, הנער מאוהב בה למרות שהיא מאורסת למלך [המלך בן 27]) דרך אגב יהיהיו הרבה קטעים בכנסיה כי הנער נוצרי קתולי ( הסיפור מתרחש בגרמניה במאה ה17) -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2016, 03:13 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעוניין בשירשורים..
נא לפנות בפרטי, תודה.. -------------------- I Am Livestrong
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2016, 00:54 AM
|
||
היי אני יובל, בת 11 מחפשת משרשר\ת בפאנדום ליידי באג המופלאה או אווטאר (גם האגדה של קורה זה סבבה) שלא נוטש\ת, אין לי בעיה עם שגיאות כתיב, אבל שלא יהיו הרבה, עד PG13 חזק.
דברים שבא לי לשרשר אליהם: קטנויר+ליידיבאג- המופלאה מקורה- האגדה של קורה קטרה+אנג- אווטאר צוקו-קטארה- אווטאר שרשור ליידי באג מומצא- אפשר לעשות שרשור על עונה שתיים שספויילר*גם לקלואי ואליה יש מופלאים*סוף ספויילר 5 מומצא, אבל שהעלילה לא תהיה מסובכת מיד כי אני שוכחת... תדברו איתי ה"פ על השרשור וזה:) -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2016, 01:03 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש\ה משרשר\ת אני נוי ואני בת 11 ואני מחפשת מישהו\י לשרשר איתו\ה. עוד כמה פרטים... אני משרשרת עד PG חזק ואני פעילה במיוחד. מחפשת מישהו... *שלא נוטש! *מקדם את העלילה *בלי שגיאות כתיב! (שגיאות הקלדה זה בסדר, זה קורה לכולם) *פעיל במיוחד! פאנדומים הארי פוטר פרסי ג׳קסון ארץ האגדות ליידי באג- המופלאה לעוד פאנדומים פנו בה״פ פאנדומים שמתחשק לי כרגע הארי פוטר פרסי ג׳קסון ארץ האגדות *אפשר גם שירשור מומצא, זה גם סבבה. -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2016, 18:50 PM
|
||
אז אני אשקיע כי כולם השקיעו...
דרוש\ה משרשר\ת! למרות שיש לי 4... טוב אני יובל אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ג'יני ואני בת 11, ויש לי 4 שרשורים, אבל אני לא מסתפקת... משרשרת עד pg13 חזק:) דרישות - ללא נטישה. -קידום עלילה. - בלי שגיאות כתיב (שגיאות הקלדה לא יותר מידי). - פעיל במיוחד! פאנדומים ה"פ ( ![]() המופלאה ליידי באג אווטאר האגדה של קורה עוד בינשוף^^ שיפים קטנויר+ליידיבאג- המופלאה מקורה- האגדה של קורה קטרה+אנג- אווטאר צוקו-קטארה- אווטאר וויליאם+ אליזבת- שודדי הקאריבים דרמיוני- ה"פ רון+ פדמה- ה"פ דברים שבא לשרשר עליהם כרגע: מומצא ליידי באג- אפשר על עונה 2^^ דרמיוני- ה"פ מקורה- האגדה של קורה המופלאה מומצא, לא רומאנס:) אין לי בעיות עם פאמסלאש\סלאש, קיצר פנו אליי בה"פ וזה ![]() -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2016, 00:52 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשרים!
בעיקרון אין לי ממש פאנדומים משותפים עם הרוב, כי רוב הפאנדומים שלי הם מוזיקה יפנית וסדרות יפניות. אבל התחלתי לראות שרלוק ואני אשמח לשרשר על זה. ואני אשמח לשרר על קינגסמן אם מישהו ראה. וגם המעון לילדים משונים של מיס פרגרין הולך. בכל מקרה אשמח גם לשרשר על דברים ממוצאים, כמו שוטרים, פושעים, כוחות קסם, נערים בפנימיה... וכל מה שעולה על רוחכם! ואין לי הגבלה לדירוג, כל דבר הולך. מוזמנים לפנות בה"פ :) -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2016, 22:43 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העי, מתחשק לי לשרשר לאחרונה. משרשרת אפילו עד 18pp רק שתהיה עלילה טובה. משלב גבוה בבקשה, בלי שגיאות כתיב. ומישהו שאני מכירה, אולי שכבר שרשר איתי, ומוכן לעמוד בשיפים המוזרים שלי. עדיפות לסוורוס הרמיוני / פרד הרמיוני / דראקו הרמיוני / כל שיפ טוב והגיוני עם הרמיוני בפאנדום הארי פוטר, כמובן שאני תמיד אוהבת לכתוב את הרמיוני. בפאנדום דוקטור הו אשמח לדוקטורוז טוב ואפל או לקפטן ג'ק ודונה כי זה יכול להיות ספייסי. פחות בעניין של סלאש ופאמסלאש, אני לא טובה בלשרשר את זה.
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2016, 18:14 PM
|
||
טוב, אז כעיקרון בא לי ג'ייסון\ניקו מפרסי ג'קסון, אדריאן\מרינט מליידיבאג, הרמיוני\דראקו, ג'יני\דראקו, הארקו ובכללי שיפים עם דראקו, אבל אני די זורמת. כל עוד אני מכירה את הסדרה ואת הדמויות ומחבבת את השיפ, אשמח לשרשר עליו.
בנוסף, ממש בא לי סקורפיוס\אלבוס סוורוס. עלילה, דירוג וכל שאר הירקות אפשר לקבוע בה"פ - אתם מוזמנים לשלוח. אני מזהירה מראש, אני שכחנית סדרתית - ולכן לרוב אני אשכח מהשרשור עד שיעבור חודש. אם אתם רואים שמצב כזה קורה, שלחו לי ה"פ ותזכירו לי בבקשה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 18:52 PM
|
||
טוב היי, אני מעוניינת לשרשר על פחות או יותר כל דבר שיראה לי מעניין, אבל בעדיפות על פ"ג/ה"פ מומצא. אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה אם אתם רוצים לשרשר עליהם או על פאנדומים אחרים.
-------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2016, 13:59 PM
|
||||
עדיין תקף. מישהו מעוניין? -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2016, 21:38 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי רעיון שאני ממש רוצה להפוך לשרשור
אוקיי אז אספר ממש בקצרה זה עוסק בעיקר בנסיכה ( בערך בת 14) והחבר הכי טוב שלה ( בערך בן 15) ועל החיים שלהם , על ההרפתקאות והניגודים שלהם, ( דרך אגב, הנער מאוהב בה למרות שהיא מאורסת למלך [המלך בן 27]) דרך אגב יהיהיו הרבה קטעים בכנסיה כי הנער נוצרי קתולי ( הסיפור מתרחש בגרמניה במאה ה17) אני גם פתוחה לכל רעיון אחר מתקופת הקונדסאים ועד שרשור מומצא לחלוטין אין לי שום בעיה עם דרוג -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2016, 00:54 AM
|
||
היי :) אשמח לשרשר, מעדיפה מומצא לחלוטין אבל אפשר גם פנדומים דוגמת הארי פוטר(עם עדיפות לקונדסאים), בני הנפילים, פרסי ג'קסון
דירוג - מעל PG13 כמובן שהשרשור יהיה מושקע עם תגובות ארוכות, בלי שגיאות כתיב ובעיות עם סימני פיסוק. המעוניינים- לשלוח ה"פ D: -------------------- ![]() ![]() ![]() Oli || 18 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |