![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2016, 22:28 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יש 6 משרשרים, אבל הכי טוב זה 20! מישהו מעוניין? -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2016, 20:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מישהו רוצה שרשור? פתוחה ברעיונות ממומצא עד קיים אשמח ל: הארי פוטר, תקופת הקונדסאים, לוקי ותור, סייפדרמן דדפול, אנימה,בית הספר לטוב ולרע דרוג: לא משנה לי אבל עדיף pg13 ומעלה -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 13:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת!
יש לי כמה רעיונות מומצאים ממש מגניבים, על שוטרים וסוכנים חשאיים (בנפרד) ואני אשמח לשרשר עם מישהו שחסר לו אקשן בחיים (כמוני), ושכותב עם סימני פיסוק באופן שלא מצריך בדחיפות בטא. התנאים הם: בלי שגיאות כתיב מקדם/ת עלילה שת/יתלהב כמוני עד pg13 חזק אשמח שיפנו אלי בה"פ (למעוניינים שבינכם) מהרו! יש לי רק שני רעיונות מומצאים ומגניבים! -------------------- call me ONYX טבעונית. 14% מהעולם כאלה. תתחילו להבין מה יש לכם באוכל. "Footie coach says, when you're going through hell, keep going." ![]() דתייה || לילו וסטיץ', שישה גיבורים, הדרקון הראשון שלי || חייה בעולם שלי || 14.5 || superhero || איום משולש || ירוק שלומות ג'ינג'! אני הפריצה הראשונה בחתימה שלך, כיף לי! אז, כמו כל פריצה, צריך גם את המחמאות: את מצחיקה, את נהדרת, את כותבת נהדר וככל הנראה את גם מעולה בשרשורים! בסופו של דבר את אדם נהדר, אך עדיין מפריע לי שלא הרסתי את תמימותך, אבל חוץ מזה, אדם נהדר! בכל מקרה, כמצוות הפריצות, עליי לתת תמונה של סרטון כלשהו, אז הפעם אתן את זה, כי אני אוהב להיות מילולי, אבל כיוון שאני חייב תמונה שמתאימה לקשרינו, אתן לך את זה, תחי ארטיס פאול! שלומות, אייס ריצ'! אני לא כזה טוב בפריצות, את יודעת אבל לפרופיל שלך אני חייב לפרוץ רק רציתי ללחוש בשקט שאת מדהימה ומצחיקה ושתמשיכי את השרשור שלנו כי זה מתחיל להיות יותר ויותר הזוי תמשיכי להיות כזאת, זה סוג של אמרה קיטשית ששמעתי איפשהו *מסתלק בשקט*ועכשיו אחמוק לי בחזרה אל מאורתי האנונימי הידוע אניונג מותק(: טוב אז נתחיל מכמה נקודות חשובות את דודה שלי, את הדודה הכי טובה שיש לי, אני אוהבת אותךךךךך וכןכן הסיסמה שלי היא תמיד אותה הסיסמה אז עכשיו סגנום הוא לא היחיד שיודע אותה. אנחנו מתכתבות כבר משהו כמו שנה ולא דיברנו באייקון ו ו ו וו אוף נו מפגש הבא נדבר יותר, טוב מותק? באהבה רבה רבה רבה, סנדי שכנראה הרסה לך את החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 19:11 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מי רוצה שרשור
ואם מפריע לו זה שיש לי שגיאות אז שפשוט לא ישלח הוא הנושאים ההם: הארי פוטר פרסי ג'קסון הסיפור שאני נגמר שרשור מומצא על יריבות בין ילדים אווטאר ועוד בה"פ -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2016, 15:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד רלוונטי, מישהו מעוניין? אני ממש צריכה שרשור. -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2016, 21:24 PM
|
||
אני ממש במוד לשרשור Mystic Messenger
לא אכפת לי עם יותר קאנוני או UA. אני פשוט ממש במוד למיסטיק בואו אליי אמן~ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|
|
פורסם ב: Nov 27 2016, 18:28 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו מעוניין בשרשור המושפע מ״ חיות פלא ואכין אפשר למצואן?״
-------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
פורסם ב: Nov 28 2016, 16:23 PM
|
||||||
עובדת עכשיו על עוד שרשור ליידיבאג מומצא:) נוספה האפשרות לשירשור דאנס מומס, פרטים בה"פ^^ -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 6 2016, 18:34 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור מקורי, פנטזיה ימי הביניים. אתם יכולים להציע פאנדומים שמתאימים להגדרה הזו, לראות אם אני מכירה את העולם ולשחק בתוכו, או שפשוט נשחק בעולם קלאסי רגיל של בני אדם-אלפים-גמדים, או שנמציא משהו.
אני מעדיפה שזה לא יהיה רומאנס, אם אפשר, ורוצה מישהו שיתמקד על יצירת דמות מעניינת ופיתוח שלה, של העולם סביבה ושל האינטרקציות שלה עם אנשים. לפעמים אני מגיבה ממש מהר ולפעמים ממש לאט, אין באמצע. בלי שגיעות קתיו בבכשה עריכה: ואל תצפו לדמויות סיסג'נדריות סטרייטיות הטרונורמטיביות כי זה לא יקרה -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2016, 22:53 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, אשמח לשרשור. אפשר לדון בפרטי על הנושאים וכל השאר.
|
|
פורסם ב: Dec 8 2016, 23:44 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מחפשת משרשר\ת. לא משנה הדירוג, אבל עדיפות לכמה שיותר גבוה. אני מעדיפה מומצא, יש לי רעיון על נערים להט"בים ומרגלים \ סוכנים חשאים. גם שוטרים זה אחלה. לגבי פאנדומים, אין לי ממש הרבה שמשותפים עם הרוב, אבל אפשר לחפש משהו בפרטי.
מוזמנים לשלוח ה"פ ^^ -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2016, 17:34 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מעוניין? נערך עם פאנדומים ורעיונות נוספים לשרשורים -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2016, 17:07 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. תגובות של יותר משלוש-ארבע שורות, עדיף כמה שיותר מושקע.
בא לי שיהיה בו רומנאס, יש לי כמה רעיונות ואשמח לדון על זה בהודעות פרטיות :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2016, 00:43 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכולם,
שירשור? מישהו? מישהי? מעדיף מעל דירוג R, ובבקשה לא לשלול ישר, או לבוא עם דעות קודמות (הכוונה היא ללא לבוא עם דעות קודמות למי שלא הבינ.ה) תדברו איתי בה"פ, אנשים. -------------------- I Am Livestrong
|
|
פורסם ב: Dec 24 2016, 14:11 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהוא רוצה שרשור? הדברים:
מומצא. ה"פ פ"ג אווטאר. ואם יש לכם רעיונות תשלחו ינשוף. -------------------- הוזלי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |