![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 17:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשורים מומצאים. עדיף מומוצאים. אני לא אוהבת לשרשר על פאנדומים. יש לי הרבה רעיונות ואם אתם רוצים לדעת אז תפנו אליי בה"פ אבל גם אתם יכולים להציע לי רעיונות.
אשמח גם לשרשור קמרן (קמילה ולורן) ואם יש פה מישהו שמכיר ורוצה לשרשר על זה אז זה יהיה נחמד :) שלחו ה"פ -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2017, 16:40 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשים
אז יש לי רעיון נחמד לשרשור שרשור שמתחיל בסיפור על אגדה עתיקה על אביר שניצח אלפי לוחמים תוך מספר דקות והציל את ההמלכה שלו, העלילה של השרשור תיהיה מאוד רומנטית, יחסים בין הנסיך ( הדמות שאני רוצה לשחק) ובין הדמות השניה ( יש כמה אופצ׳יות) היא יכולה להיות : הארוסה שלו/משרתת שהוא התאהב בה/חברת ילדות/אשמח אפילו אם זה יהיה נסיך נוסף. כעיקרון זה יעסוק בחיי האהבה של הדמויות בהתחלה, ( כמובן שיש גם רשע, וסכנות, אבל את זה אני מעדיפה לסכם בפרטי) עד דרוג R -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 24 2017, 18:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מי בא איתי שרשור אבל עם עלילה ותסבוכות ומליון דמויות שמשפיעות על התהליך ועם רקע ותוכניות מפורטות?
סתם אני מפחידה אתכם אבל פשוט, שלא יהיה רומאנס בתור עלילה מרכזית.רומאנס זה לא עלילה אז בואו וזה נסכם את העלילה בפרטי -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2017, 15:07 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מסתבר שסוג של חזרתי לפה, וכיוון שזו הייתה חצי שנה, אני באמת צריכה שרשורים חדשים? מישהו? אי-שרדות, באפי, דאנגנרופה (אני ממש רוצה, אם מישהו מכיר), הארי פוטר, ומומצאים למינהם.
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 31 2017, 12:39 PM
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשורים על נפילת הממלכות (הספר הראשון בלבד!), פ"ג ומומצאים
מי שרוצה שישלח לי ינשוף (: -------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 1 2017, 14:21 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
הלו, איי גאס. Well, אני ממש אשמח לשרשור - אנגלית או עברית, מה שבא לכם... בנוגע לפאנדומים: דמדומים*, נפילת הממלכות*, המועמדת, מפוצלים, בני לוריאן, בני הנפילים*, הארי פוטר*, פרסי ג'קסון (מסומנים בכוכבית * נמצאים בעדיפות, אבל אשמח לכולם)... מכירה עוד פאנדומים, אתם מוזמנים לפנות אלי בה"פ. עד R. לא אכפת לי גם שרשור מומצא, אם אתם מעדיפים, רק שיהיה מעניין. מישהו שלא נוטש ועדיפות למישהו בלי שגיאות כתיב ופיסוק (או לפחות לא יותר מדי) - זה חשוב לי. אז כמו שאמרתי פתוחה לכל הנושאים ואם בא לכם שרשור באנגלית - גם זה הולך (האמת שבא לי, אז אם מישהו דובר אנגלית - או לפחות יודע אנגלית ברמה סבירה+ - ורוצה, אני אשמח). פנו אלי בה"פ.
-------------------- ![]() Call me Cleo or Aurora or Alice --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 1 2017, 15:57 PM
|
||
|
אשמח לשרשר עם מישהו.
פתוחה לכל שירשור. דירוג: עד PG, לפעמים יותר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 7 2017, 22:51 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
היי, יש לי רעיון ממש טוב, מקורי ומעניין בעלילה שהמצאתי לשרשור בנושא הארי פוטר..
מחפשת מישהו שיכול לעשות כמה תפקידים של בנים ואני של בנות.. הדירוג הוא הכי גבוה כי יש פירוט של אלימות ושל אונס.. מי שמעוניין שישלח הפ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 1 2017, 13:49 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משרשרת על: אין לי בעיה לשרשר על דברים מקוריים, להקות [בעיקר רוק כבד/שקט/מטאל], כל הארי פוטר [מומלץ], הרעיון של פרסי ג'קסון [דוקטור הו/סופרנטורל/המאה] עם דמויות מקוריות [כי אני עדיין קוראת/רואה], על דברים של ג'ון גרין ועל בעיקרון הכל [מה שאני מכירה = הכל]^^
ז'אנר: מעדיפה רומאנס סלאש/פאמסלאש אבל גם הטרו זה אחלה^^ לא אכפת לי לשלב פנטזיה, מתח, אימה, הרפתקאות, בעיקרוןןןןןןן הכל. דירוג: כל הדירוגים, אלא אם כן זה ייעשה מוגזם מדי^^ משרשרת עם: אנשים בלי הרבה שגיאות כתיב ופיסוק, רק כי זה קצת מחרפן אותי, מומלץ 13+ אבל בעיקרון מתפשרת על די הכל >< לבקשות תשלחו ה"פ~ -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 3 2017, 01:51 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם. אני משרשרת בעיקר על מומצאים (אם יש לנו פאנדום משותך אז גם בכיף). כל דירוג. תשלחו ה"פ ^^
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 3 2017, 21:03 PM
|
||
|
מחפש משרשר/ת שלא ינטוש. על הפרטים לשירשור נדבר בפרטי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 15 2017, 20:49 PM
|
||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי אנשים מלא זמן לא שירשרתי ואני מאוד רוצה לחזור לזה. מחפשת אנישים שרוצים לשרשר על סדרות כמו טין ןןלף, עד עצם היום הזה ,יומני הערפד ,במקוריים ,מתים לרגע ,המדריך לרוצח .
אפשר גם לשרשר לפי ספרים כמו: הארי פוטר, ספריו של רובין הוב או כל ספר פנטזיה . אפשר גם לעשות מומצא , עם זה מוממצא מעדיפה עולם פנטזיה עשיר בימי הבניים אין לי בעייה עם אלימות פיזית -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 16 2017, 01:18 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על אלפים?
זורם עם הדרוג 😊 -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2017, 18:08 PM
|
||
|
חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
די זורם עם דירוג אבל מעדיף pg13 רק מזהיר אין לי שום רקע בשרשורים -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2017, 12:38 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי! שלחו ה.פ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|||
|
|
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |