![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 26 2017, 20:02 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ קיי אז
לא אכפת לי אם זה פאנדום כלשהו שאני מכירה או מומצא, העיקר שיהיה מישהו שמתחבר הרבה לפורום ושמשרשר מעניין. לא אכפת לי משגיאות כל עוז זה קריא, ושיהיה רומאנס - לא משנה אם כעלילה מרכזית או בצד. מישהו? -------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2017, 09:50 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מחפש מישהו שישרשר איתי על הארי פוטר
אפשר לעשות על זה שוולדמורט חוזר ואפשר לעעשות דמויות מומצאות מישמעוניין שידבר איתי בפרטי -------------------- https://srv214.gif.co.il/images/891546_.jpg "אל תרחם על החיים,הארי.רחם על המתים,ומעל הכל,על אלו שחיים בלי אהבה." (אלבוס דמבלדור) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2017, 13:31 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה לשרשר איתי?
לא איכפת לי על מה רק שיהיה משהו שאני מכירה. -------------------- היי אני עלמה וזה השיר האהוב עלי: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2017, 22:00 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, מעוניינת בשרשור על 'זאב צעיר', עדיף רומאנס. :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2017, 02:00 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח מאוד לשרשור, על כל נושא , אני זורם עם כל דרוג, ויש לי הרבה רעיונות
יש לי העדפה לפנטזיה -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2017, 15:01 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת להבהיר
כולם בערך מעדיפים דירוג R וזה די מונע ממני לשרשר מישהו רוצה איתי שירשור בכל פאנדום שאני מכירה\מומצא, אלימות גבוהה (ז"א אין לי בעיה אם פירוט אלימות וסדיזם כלל), אבל רומנטיקה בדירוג PG13 מעדיפה רומאנס כנושא מרכזי או צדדי, בן אדם שיגיב עד מקסימום שלוש ימים כי אני מתחרפנת כשאין לי משהו לעשות -------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2017, 00:42 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה בואו לפני שאני אוכל את עצמי משעמום -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|||
|
פורסם ב: Sep 1 2017, 17:18 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני מעדיפה בעיקר על הארי פוטר (כל התקופות, קונדסאים, הספרים והדור הבא) או יצירתי. פאנדומים בכללי: פרסי ג'קסון, ארץ האגדות, ויש עוד שאני לא ממש זוכרתXD
דירוג : בשרשורי רומאנס(עדיפות בדרך כלל) עד R בדרך כלל, רצוי מישהו שיהיה יצירתי:) הממ אז שלחו ה"פ אם בא לכם... -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2017, 00:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש:
שרשור על בוקו נו הירו אקדמי שיפ ראשי: טודורוקי X מידוריה דרוג: זורם -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
פורסם ב: Sep 3 2017, 17:58 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהילה רוצה שרשור החלטתי שאם אעצב את זה יפה אולי אנשים ירצו לשרשר איתי. • אז ככה, אם אתם רוצים לדעת מה הסגנונות שלי, אתם יכולים ללחוץ כאן או כאן וגם כאן, למרות שזה בתכל'ס רק בהתחלה. • אומנם כבר הצלחתי לעבור את עמוד מאה (הידד!) אבל עדיין, אם השרשור לא מספיק יעניין אותי אני עלולה לנטוש. אם לא בא לכם על זה, אין לכם כוח להתחיל סתם שרשור, אני כנראה לא הכתובת. • יש חוק אחד ברור מאוד - מומצא. לא הארי פוטר, לא פרסי ג'קסון, לא דנידין. אני לא מסתדרת עם פאנדומים, מומצא בלבד. • אני ממש זקוקה לקיטש, אז זה הדרישות שלי לשרשור הקרוב: רומאנס, כשהשרשור מתחיל כשהזוג כבר ביחד. כמובן שצריכה להיות עלילה, אבל אני רוצה זוג דביק וחמוד ומהמם. עדיפות לסלאש או פאמסלאש, אבל אני יכולה גם להסתדר עם עוד הט אחד. • תהיו פעילים, יש לי כבר את שלו לנדנד לה להגיב כל פעם. כדאי לכם לשרשר איתי! להמלצות חייגו - 05... טוב, עזבו, לא בטוחה שנסי ונועה יגרמו לכם לשרשר איתי. עדיף להשאיר את זה ככה. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2017, 18:31 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר/ת ★ נושא: עדיף מומצא, אם יש לכם רעיון זה מעולה. צריך להיות רומאנס אבל לא חובה משהו ראשי, עדיף (פאמ)סלאש אבל גם הט זה בסדר, לא שופטת. אקשן, אלימות, בית ספר - אני זורמת עם הכל. ★ פאנדום: עדיף שלא. אם כבר אז משהו בסגנון דוקטור הו או ה"פ. אפשר ואפילו רצוי, אם כבר על פאנדום - אז רק את העולם. נניח בדוקטור הו אז יש דוקטור אחר לחלוטין ומלווה שונה. ★ גיל: עדיף משרשרים מעל גיל שלוש-עשרה, אבל אם אני מכירה אתכם זה אמור להיות בסדר. ★ מחפשת אנשים: חסרי שגיאות כתיב (בדרך כלל), עם כימיה, מעניינים. שימו לב שאני עלולה לנטוש אז לא מישהו שיערוף לי את הראש, הכי חשוב שגם תהיו מחוברים מדי פעם, לא פעם בשבוע. ★ דירוג: בעיקרון כמה שיותר גבוה, יותר טוב (פחות להתעסק בזה כל כך ברומאנס), אבל זורמת עם הכל. (חוץ מPG/G, זה בדרך כלל מגביל אפילו להחזיק ידיים). כדי שיהיה יותר קל?
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 3 2017, 23:05 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היי, אני מכורה לשרשורים ועוד לא יצא לי לשרשר פה באתר. אני חייבת מישהו/יודע לשרשר איתו. אני רוצה שרשור עם הרבה אלימות ורומאנס, זורמת עם כל עלילה או פאנדום, העיקר שיהיה מעניין ושאני אהיה הבת.
-------------------- JUDE it's my name
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2017, 19:06 PM
|
||
אוקיי, אז זה בית ספר של גיבורי על , יש 4 כיתות שבכיתה A יש את הגיבורים החזקים והטובים ביותר עם הפוטנצ׳אל הכי גבוהה זה עולם בו ל20% מהאוכלוסיה יש כוחות על , 80% האחרים זקוקים להגנה ( מתוך ה20% רק 10% באמת עם כוחות שיכולים להשפיע, מתוך ה10% האלו יש גם כאלה שמעדיפים להיות נבלים) מישהו זורם? *זורם מבחינת הדרוג עדיפות לרומאנס הומוסקסואלי -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
פורסם ב: Sep 20 2017, 21:37 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני מניחה שגם אני אגיב
אז היי, אני אמה את השרשור הראשון שניסיתי אהבתי מאוד, עד שלצערי לא יכולתי להמשיך אותו מכל מיני סיבות, אך לא הייתי נוטשת אילולא מה שקרה. את השרשור השני שלי, עבר חמישה עמודים אבל אז ננטש לא מצידי. השרשור השלישי והאחרון שלי, שנפתח ממש לאחרונה - אני עדיין לא יודעת מה מו מי, אבל בפעם האחרונה שבדקתי, אני המשכתי את השרשור. אלו שרשורים אני מעדיפה? בעיקר מומצא. תבינו, אין לי בעיה עם פאנדומים, אז כך שאם אתם רוצים פאנדום כלשהו אין לי בעיה, אבל בעיקרון אני מעדיפה אם בוחרים על פאנדום, להישאר עם אותן הדמויות, העולם והעיקרון הכללי אבל לשנות בעצם את כל העלילה. בשרשור אני מעדיפה משטרה, אירוע רצח או אירועים טרגים בכלל וזה. דירוג? לא איכפת לי, העיקר לא גבוה מדי. הסיכוי שאני אנטוש? מאוד מאוד נמוך, ואם כן זה בגלל שאני לא אוהב את תהליך העלילה או הכתיבה של האחר. אני אשמח לשרשר עם כאלה שלא נוטשים ובאים מדי יום לבדוק את השרשורים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2017, 21:04 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז זה היה קצר(מאוד).
מחפשת משרשר/ת אני אורטל, ומתחשק לי לשרשר. *עדיפות לממוצא עם נושא *אין לי בעיה עם פאנדום, תלוי איזה ושזה היה באותו העולם של הפאנדום רק דמויות ועלילה שונה. *דירוג, לא אכפת לי כול עוד לא גובה מידי. *מישהו שמחובר לרוב, ויגיב כמעט כול יום אז.. לא חפרתי כי אני שונאת לעשות את זה. פשוט שלחו ה"פ:) סו.. ביי -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |