![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 25 2017, 21:43 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ,
ראיין השרשוריסט הלאומי מחפש חברים לשרשור אז אני ראיין, אני מחפש אנשים שישרשרו איתי על דברים. כבר אתן את ה"תנאים" או "קריטריונים" שלי. נטשתי טונה שרשורים מעומס, אבל התחלתי עם אחד חדש ונזכרתי כמה זה היה לי כיף, לכן הנה הקריטריונים! עדיפויות(כולל פאנדומים גילאי משרשרים וכו'): מומצא, פנטזיה ואולי קצת מד"ב. אימה, מתח, אקשן וכו' אין לי בעיה. מעדיף מגיל 11+ פאנדומים: פג(יאי), הפ(יאי), ארץ האגדות, וואנס, מיס פרגרין ואם בא לכם רשיימה מלאה פשוט שלחו הפ שבא לכם לשרשר שאלו על פאנדום מסוים ואם אני לא מכיר את אערוך או שתבינו שלא ![]() חסרי שגיאות כתיב (בדרך כלל), עם מהירות תגובה, מעניינים. שימו לב שאני יכול לנטוש לקצת זמן בגלל עומס אבל אני לא רוצה לחטוף צעקות, כן? אז השרשור האחרון שלי הולך ממש ממש אדיר ואני מת עליו ואני מקווה שאם מישהו ירצה נוכל לעשות אותו גם מגניב(לא כמו האחרון שלי אבל מגניב!) מאוד :) אין לי בעיה עם עלילות וכו', אם לא אוהב אז אולי נתפשר. רק אם בא לכם לשרשר שלחו הפ :) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2017, 18:12 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו מעוניין בשרשור ליידי באג?
-------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2017, 20:44 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בא לי קיטשיות. שרשור מושקע עם קיטשיות. מי בעניין?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2017, 00:31 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, עם עלילה. עלילה אמיתית. רומאנס זה לא עלילה. לא אכפת לי שיהיה גם רומאנס, אבל שהעלילה תהיה המרכיב המרכזי.
אני צריכה שירשור כזה, מומלץ גם שיהיו בו טונות דמויות רקע. יש פה קהל יעד? אני מתפללת שכן, תשלחו לי ה"פ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|
|
פורסם ב: Oct 25 2017, 03:17 AM
|
||
![]() מוגל |
היי אני אמנם לא חדשה , פשוט שכחתי את המשתמש שלי. שהיה מ-2008 וקצת חבל לי. למרות שאולי בדיעבד זה טוב, כי עברתי על השרשורים הישנים שלי וקצת פאדיחות ...
בכל מקרה, אני אשמח לשרשר עם מישהו או עם מישהי בכדי להעביר את הזמן :)במידה ויש זמינות, ועניין, אשמח אם תשלחו לי הודעה, נדסקס על זה בפרטי . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2017, 18:40 PM
|
||
![]() Only know you love her when you let her go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
אני אשמח לשרשור, אין לי העדפות מסויימות רק שיהיה נושא שאני מכירה ושלא ינטשו -------------------- ☆שלי☆ משועממת☆מחפשת שירשורים באופן קבוע☆ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2017, 00:21 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעוניין בשרשור על המאה ה17 של צרפת ,( בעולם פנטזיה).
על נסיכה ומוסקטר. דרוג כנראה R +- , אשמח מאוד להודעות של מעוניינים. -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
פורסם ב: Oct 29 2017, 00:04 AM
|
||
![]() מוגל |
היי! קוראים לי פיטר ואני מחפש לשרשר עם מישהו\מישהי. מעדיף עלילה שמתרחשת בין זוג זכרים. בדרך כלל מעל R.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2017, 17:52 PM
|
||
![]() מוגל |
היי אני אמנם לא חדשה , פשוט שכחתי את המשתמש שלי. שהיה מ-2008 וקצת חבל לי. למרות שאולי בדיעבד זה טוב, כי עברתי על השרשורים הישנים שלי וקצת פאדיחות ...
בכל מקרה, אני אשמח לשרשר עם מישהו או עם מישהי בכדי להעביר את הזמן :)במידה ויש זמינות, ועניין, אשמח אם תשלחו לי הודעה, נדסקס על זה בפרטי . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2017, 08:02 AM
|
||
![]() Only know you love her when you let her go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני משועממת ורוצה לשרשר עם מישהו/י על משהו... באופן כללי לא ממש אכפת לי הנושא אבל אני מעדיפה מומצא. אם אתם שולחים לי ינשוף ואני לא עונה תשלחו חי הודעה בפרופיל כי כנראה שלא שמתי לב ששלחתם.... -------------------- ☆שלי☆ משועממת☆מחפשת שירשורים באופן קבוע☆ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2017, 01:20 AM
|
||
![]() מוגל |
אהלן, שמי אור. אני אמנם לא חדשה פה כמו שכתבתי כמה הודעות לפני .. אך אני מעוניינת בשרשור כדי להעביר את הזמן במשמרות למיניהן.
הדירוג שלי הוא R+, אוכל לעשות אותו גם יותר גבוה, אין לי בעיה להתבטא בכתיבה בצורה "גסה" יותר. לא כ"כ משנה לי על מה לשרשר, למרות שאני לא אוהבת שרשורים חד מיניים, זאת אומרת אותו המין לשני הפרטנרים. אני זורמת על רומאנס, הארי פוטר (לזכר הימים ההם), כמובן שממוצא ולא ע"פ הספרים. ימי הביניים, כנ"ל לשם זיכרון .. משהו על קונספט של פאנדום, וואן דיירקשן (?), גם יכול להיות. אפילו, מדע בדיוני. (לקחת רעיונות מסדרות טלוויזיה ולהפוך אותן לשרשור אחד). אשמח אם יש פניות רלוונטיות :). מוזמנים לגשת אליי בפרטי. -------------------- Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2017, 15:11 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היי זו שוב אני ובא לי שרשור מושקע ורציני לא אכפת לי על הארי פוטר או פאנדומים אחרים (היה לי רעיון מאוד טוב לדוקטור הו) או אם בכלל יהיה מומצא דירוג R, שיהיה שם איזה עניין פסיכולוגי מעניין עם הדמויות. עדיף מישהו בגילי ושישקיע ויהיה רציני. יש סיכוי שאנטוש בטעות כי י"ב והמון עומס אז פשוט תזכירו לי להגיב בשרשור. עדיף מישהו שאני מכירה כדי שנתזכר אחד את השני בווצאפ. וזהו :)
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2017, 20:34 PM
|
||
יש לי רעיון ממש חמוד נוסף
על שני נערים שהיו פעם החברים הכי טובים היסודי ( אבל אחד מהם עובר לחטיבה אחרת ובגלל זה הקשר ניתק) הנער השני צועק עליו שהוא לא רוצה לראות אותו יותר אף פעם , וכועס עליו כי הוא עובר. אחר כך בתיכון הם שוב נפגשים, הנער שעזב כל כך יפיפה שהבנות מתכננות אל הנער שנשאר שידבר איתו וישאל אותו אם יש לו חברה, ( הרי הם היו הכי קרוב שיש ביסודי) אבל בעצם מתגלה שהנער שעזב היה מאוהב בו כל השנים ונחוש בדעתו להשיג אותו דרוג:R+- הערה: אני פתוח לעוד רעיונות -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
|
|
פורסם ב: Nov 4 2017, 17:35 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר
טוב, כול עוד השרשור מעניין אין מצב שאנטוש, עדיף בלי פאנדום, מעדיפה מומצא. אבל בכללי על הכול~ פשוט תשלחו לי ה"פ או משהוD: (אני עלולה לנטוש) *זה לא מושקע בשיט, אני מהטלפון -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2017, 02:23 AM
|
||
![]() מוגל |
אני צמאה לשרשור חדש .
יש לי כל כך הרבה רעיונות לכתיבה שלהם. מי שרוצה מוזמן/ת לשלוח הודעה לפרטי ונדסקס. -------------------- Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |