![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2019, 06:41 AM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה לשרשר? על... עד עצם היום הזה, והמועמדת, דמדומים ואני פתוחה לעוד :) מי שרוצה לשלוח ה''פ ☻ עדיף מישהו שכותב עם סימני פיסוק ובלי שגיאות כתיב תעשו דמויות מגוונות עם חסרונות, יתרונות וכו' ☺ -------------------- נועה
שמונה עשרה מתה על עלובי החיים מתה על לונה לאבגוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2019, 15:30 PM
|
||
![]() מוגל |
היי :)
מישהו רוצה לשרשר? עדיפות למועמדת אבל כמובן שאני פתוחה :) דירוג- R באלימות וכולי מי שרוצה לשלוח ה''פ -------------------- היי אנשים יפים :) מה קורה? את האמת שנכנסת לחתימה שטותית לגמרי שנועדה לבזבז את זמנך. למרות שאתה יודע שלא תשיג כלום את הממשיך לקרוא אותה. אנא עצור פה לטובת זמנך. מדוע לא עצרת? חבל לבזבז זמן! ראית, אתה ממשיך... כן, כן אתה מסוקרן לדעת מה יש בסוף. אבל אם תקפוץ לסוף אתה מפחד שתפספס משהו, למרות שאתה מההתחלה ידעת שבסוף לא יהיה כלום, אך אתה ממשיך ומגלה ש... אין פה כלום :) רגע, רגע, רגע! איך אפשר בלי קצת דמבלדור?! ''שטויות במיץ עגבניות'' ציטוט:אלבוס פריסוול וולפריק בריאן דמבלדור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2019, 15:34 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר? על מה שבא לכם ♥ -------------------- ''אם ברצונך ללמוד להכיר אדם, שים לב איך הוא מתייחס לזוטרים ממנו, לא לשווים לו.'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2019, 14:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
אם משהו מעוניין בשרשור על משהו מקורי , משהו בסגנון שכולל מלאכים ושדים אשמח אם תשלחו לי הודעה בפרטי הדרוג לא משנה לי -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2019, 15:24 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מחפשת מישהוא לשרשור שהוא בעיקר שרשור מצבים, פחות קונפליקט גדול ובעיה, אלה דברים יותר קטנים כמו מתי אני אתנשק עם הקראש או כמה כאפות לתת לרון:)
פאנדומים: אני ממש רוצה של וואן דיירקשין, רצוי לארי אבל לא חייב:) ואם לא אז גם הארי פוטר (כל שיפ שלא כולל את דראקו) פרסי ג'קסון, המועמדת, פרינדס (חברים), פול האוס (?) ואמ בטח יש עוד אז אתם מוזמנים לשאול:) דירוג: מעדיפה R אבל אפשר גם PG13 תשלחו ה''פ:) -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2019, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת! מחפשת! מחפשת!
אני אוהבת שירשורים מושקעים, כאלו עם עלילה בנויה, דמויות משנה, והמון התפתחויות. אני לא רוצה שירשור רק בשביל שיהיה לי מה לעשות כשמשעמם, אלא שירשור שממש אשקיע בבניה ובעלילה שלו, כמו סיפור. - שירשור מושקע - כל תגובה להיות 4 שורות לפחות, מעדיפה יותר - דמויות מקוריות (oc's) - שותף.ה לא נוטש.ת. -במידה ויש רומאנס אני מעדיפה שיהיה מרכיב משני ולא מהות העלילה. - דירוג מניחה שיחסית גבוה ליתר ביטחון. אבל שוב - לא מעוניינת בשרשור שמטרתו העיקרית היא רומן או אינטימיות אלא אם מדובר במשהו ממש מיוחד. אז אם גם אתם.ן אוהביםות סגנון כזה, בבקשה תשלחו לי ה.פ~ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|
|
פורסם ב: Jul 28 2019, 01:00 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כרגיל, מחפשת שרשור מושקע, פתוחה לנושאים.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2019, 07:25 AM
|
||
צונזר
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 18:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה לשרשר לא משנה על מה (עד אלימות מפורטת מאוד)
-------------------- אין כמו גריפנדור בעולם ג'וניסנייפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר עם מישהו
לא משנה הנושא אבל שלא יהיו המון שגיאות כתיב, שיכתוב תגובות ארוכות מדי פעם ושינסה ליצור דמויות מקוריות מוזמנים לשלוח ינשוף אם אתם רוצים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 21:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
חשבתי שאנסה את מזלי גם כאן מחפשת מישהו לשרשר אתו בעיקרון הייתי רוצה על אווטאר (כשף האוויר האחרון) או משהו בסגנון? אבל גם על הארי פוטר זה בסדר או על מארוול או על שי-רה או על אדוונצ'ר טיים פתוחה לעוד הצעות וכדומה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2019, 23:39 PM
|
||||
עדיין רלוונטי! -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2020, 13:35 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חברים מחפש שרשור על שום דבר, תפנו בפרטי עם אתם רוצים.
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2020, 16:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שרשרתי המון זמן אז מאוד אשמח לשותפ.ה :)
אשמח למשהו מקורי עם עולם מפורט אבל גם שרשור על הארי פוטר או מיתולוגיה כלשהי עם OCs הולך אשמח לשותפ.ה מתמיד.ה שלא יעזוב\תעזוב באמצע ולתגובות ארוכות של כמה משפטים ודמויות מפורטות קחו בחשבון שבסופי שבוע אני לא יכול להיות פעיל לרוב אבל בשאר השבוע אשתדל להיות פעיל -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2020, 06:07 AM
|
||
![]() מוגל |
שנים לא הייתי כאן, אבל שרשורים הם כמו לרכב על אופניים.
ואני בכלל לא אוהבת אופניים חה. אז כן, אם המקום רלוונטי כשהיה בעבר המפואר של ... טוב היה עבר מעניין. מחפשת שרשור מושקע , דירוג גבוה, עדיפות למקורי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |