![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 14 2020, 00:46 AM
|
||
![]() dont hug me im scared ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש מישהו לשרשר איתו על סטיבן יוניברס, להעביר את הזמן בין יציאת פרקים אחת לאחרת^^בגלל שזאת המטרה אז אני מעדיף שזה יהיה בזמן פיוטר אבל פתוח להצעות בנושא.
גם מבחנת דירוג אני גמיש, זה בכל זאת סטיבן אז אני מניח שPG אבל אם אתם בעניינים בכיף אפשר אפילו גם R. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2020, 17:05 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור על משפחת שווץ
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 14:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו :)
|
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 15:04 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שרוצה לשרשר על One Direction
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Apr 17 2020, 12:42 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן !
מחפשת שרשור, שהעלילה תזרום, משהו ריאליסטי . הבעיה הכי גדולה שכותבים פה רק משפט אחד כתגובה וזה גם במצבים טובים, יצא לי לראות מילה אחת. המון זמן לא כתבתי כאן ואני מחפשת משהו שיזרום, תגובות ארוכות, כתיבה גבוהה, דירוג גבוה יחסית -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 00:47 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני מחפשת מישהו לשרשר איתו על......... כל נושא כמעט:) ומקסימום אם אני לא יכיר- תמיד יש ויקיפדיה..../ הדירוג לא משנה... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2020, 14:53 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישהו רוצה לשרשר?
על: הארי פוטר, פרסי ג'קסון, מומצא, כל דבר אחר שאני מכירה וכמובן רוק וגראנג' דירוג: עד pg13 בעניינים מיניים, עד R באלימות -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2020, 22:35 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
הצעות וכדומה בפרטי. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 17:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפש לשרשר עד אלימות מפורטת לא חשוב על מה
-------------------- אין כמו גריפנדור בעולם ג'וניסנייפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2020, 13:07 PM
|
||
אהלן !
מחפשת שרשור, שהעלילה תזרום, משהו ריאליסטי . הבעיה הכי גדולה שכותבים פה רק משפט אחד כתגובה וזה גם במצבים טובים, יצא לי לראות מילה אחת. המון זמן לא כתבתי כאן ואני מחפשת משהו שיזרום, תגובות ארוכות, כתיבה גבוהה, דירוג גבוה יחסית -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 16:58 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משרשרת על כל מה שבאלכם כל עוד אני יודעת מה זה,
עד pg13 במיניות כמה שבאלכם באלימות -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 27 2020, 14:35 PM
|
||
אהלן !
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש לשרשר על הוויטצ'ר (יש סדרה בנטפליקס בשם המכשף לאלו שלא מכירים את המשחקים).
דירוג גבוה- R-nc17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 12:57 PM
|
||
מחפשת משרשר/ת טוב/ה,
יותר משני מילים, יותר ממשפט בתגובה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 14:23 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש רוצה. רק תביאי בחשבון שזה השרשור הראשון שלי, אני לא מנוסה בזה.... משרשרת עד pg13 -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |