![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2021, 19:21 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח על פ''ג :) -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2021, 10:10 AM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, ממש בא לי לכתוב שרשור שוב
הייתי כותבת מלא (מוזמנים לחפש פה Hila6400 בחיפוש החופשי) וקצת מתגעגעת לזה אוהבת ממש לכתוב כדראקו/סקורפיוס (הוא היה כל כך לא מבוסס כשכתבתי כסקורפיוס שהיינו קוראים לו רק סקורפיו.) אבל אם יש משהו מעניין, אשמח לנסות לחזור לזה מה הבעיה: אשמח לפרטנרי כתיבה מגיל 18+ כי אני בת 21 ואני לא ארגיש עם זה בנוח לא בהכרח כי זה יהיה תוכן בוגר, אלא מבחינות חוקיות. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2021, 17:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן חברה,
מי שרוצה שרשור - דברו איתי לא נעול על נושא מסויים וזורם על כל דירוג שתרצו. -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2021, 17:52 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
משרשרת הארי פוטר, פרסי ג׳קסון/גיבורי האולימפוס (!!), גלי, דברים מוזרים, מארוול, ריברדייל, חברים, אקדמיית המטריה אפשר גם פאנדומים אחרים אם אני מכירה גם דמויות מומצאות ומקורי דירוג עד pg3 או R חלש שלחו ה״פ :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2021, 18:23 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משרשר מה שאתם רוצים בכללי אבל ממש בא לי שרשור לוציפר או שרשור תנ"ך בכללי
איזה דירוג שתרצו תכלס (כאילו R כזה זה הכי טוב בפאנדומים האלה כי זה די חשוב בשניהם אבל אפשר גם G אם ממש מתאמצים להוציא את הכיף) ינשוף מי שרוצה :) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2021, 19:17 PM
|
||
היי חברה, אני עדיין לא שרשרתי עם אף אחד אז... אני אוהבת מאוד משחקי דמיון אז יהיה מאוד כיף אחד מומצא, אני אוהבת מאוד פנטזיה וקוסמים וכוחות על ודברים כאלה... אני גם אוהבת פרסי ג’קסון, שומרת הערים האבודות, הוגוורטס (לא דמויות מהספרים אלה מומצא) ועוד מלא דברים שאני לאזוכרת. אם מישהו יכול להסביר לי על שירשורים או לשלוח לי שרשור שישלח ינשוף
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2021, 22:23 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אבישג AKA רומי (גם אבירומי זה אחלה)
וואלה אני סבבה עפ כל דירוג ז'אנרים מועדפים זה מד"פ ואימה משרשרת בעיקר סולאנג'לו וזאב צעיר אם זה לא מומצא אם זה כן אז אני כותבת לפעמים עולמות אז אם בא לכם לשרשר עליהם אז אחלה ואם השרשור עוסק במערכת יחסים לסבית אז אני גם סבבה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2021, 14:50 PM
|
||
מישהו רוצה לשרשר איתי ראליה? (ריינה / תאליה )
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2021, 13:33 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר על משהוא מקורי
pg13 כזה מי שרוצה שישלח ינשוף -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2021, 14:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני ונטע - Cruella De Vil - מחפשות מישהו לשרשור משולש על הקונדסאים שישחק את ג'יימס, מישהו מעוניין?:)
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2021, 20:31 PM
|
||||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני:) -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 16:22 PM
|
||||
קוראת וכותבת, הארי פוטר כבר משחקת את ג'יימס, סליחה:( -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2021, 19:44 PM
|
||||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בסדר.. -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 15:29 PM
|
||
משרשרת על הארי פוטר, פרסי גקסון, משפחת קיין, מגנס צייס, פרוזן, בני לוריאן, גיבורי האולימפוס, גורלו של אפולו, בני הנפילים, בית הספר לטוב ולרע, שומרת הערים האבודות, מירקילוס, אוואטר, בני הנפילים ומומצא....
דירוג: במין pg13 באלימות R -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 16:28 PM
|
||
שלום לכם אנשים טובים!
אני לא חושבת שיש מישהו כזה, אבל מישהו מכיר המשחק? ורוצה לשרשר איתי? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |