![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 15 2021, 14:09 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוכנה לשרשר על הארי פוטר, פרסי ג'קסון, גיבורי האולימפוס, המעון של מיס פרגרין לילדים משונים, זומבים, האנטר X האנטר, אקדמיית הגיבורים שלי וכיתת ההתנקשות.
עד דירוג R. אני מעדיפה לשרשר על שלושת האחרונים יותר, זה אם מישהו.י מכיר.ה אותם (דבר נדיר) ורוצה לשרשר על אחד מהם, אני אשמח. הודעה זו נערכה ע"י המלחמה ממשיכה ב Dec 6 2021, 01:21 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2021, 17:26 PM
|
||||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה על אקדמיית הגיבורים שלי -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2021, 21:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מחפשת לשרשר על כל נושא.
-------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2021, 21:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה על שומרת הערים האבודות, פ"ג, ה"פ, כאלו -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2021, 16:31 PM
|
||
אני יכולה לשרשר על שומרת הערים האבודות, ליב ומאדי, פרסי ג'קסון, בית ספר לטוב ולרע, הארי פוטר, יומני החנונית, אחד מאיתנו משקר, שליחות חשאית, דברי ימי רוזווד (מישהו פה קרא/ה את זה בכלל?! אם כן, אני צריכה דחוף לדבר איתו/ה...), הספרים של ליאת רוטנר (זאבים, קיץ אחד ביחד, עד האופק, וכו'...).
אזזזז.... מישהו? מישהי? משהו? -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2021, 15:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה על פג, הפ, שומרת הערים האבודות ובית הספר לטוב ולרע אפשר גם שילוב של שניים... -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2021, 22:18 PM
|
||
מישהי/מישהו רוצה לשרשר על הספר חרמש? קראתי רק את הראשון
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2021, 07:32 AM
|
||
אני יכולה, אם את רוצה. גם אני קראתי רק את הראשון.
-------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2021, 11:00 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לשרשר על שומרת הערים האבודות, ליב ומאדי, פרסי ג'קסון, בית ספר לטוב ולרע, הארי פוטר, יומני החנונית, דברי ימי רוזווד , שומרי ההיסטוריה, פאנדום מקורי כלשהו,ארץ האגדות,קייסי קופר,ג'ינקס,נעלי בלט,כל סדרת הנעליים בקיצור ויש עוד הרבה ספרים שקראתי וכרגע השניה אני לא זוכרת סוווווווווווווווווווו
דירוג: PG 13 אבל לפעמים אפשר טיפה יותר בקיצור, העיקר שתשלחו ינשוף -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 14:24 PM
|
||
צונזר
-------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2021, 15:59 PM
|
||||
יואו רוצה אחד מאיתנו משקר -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 21:19 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי במקרה? שמתי לב לזה רק עכשיו אופס למרות שזה היה... לפני איזה חצי שנה אולי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 00:32 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מחפשת לשרשר על תקופת הקונדסאים :)
[ בכל דירוג ] -------------------- דניאל אני פה בשביל השרשורים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2022, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעדכנת:
היי, קוראים לי קלישה, ואני מחפשת לשרשר עם מישהו שכותב/ת ברמה די טובה, ושלא נוטש/ת (כמובן). פתוחה לגבי כל הפאנדומים הבאים: רומח הדרקון (במיוחד!), בית הספר לטוב ולרע, המעון של מיס פרגרין לילדים משונים, הארי פוטר, פרסי ג'קסון, חרמש, ארץ האגדות, משחקי הרעב, מגנס צ'ייס, מאלאדר (אם מישהו מכיר!), המועמדת, קלע הכשף, כנפיים, המכון, מלכה אדומה, צל ועצם, מפוצלים, שבוע המכשפות, הטירה הנעה, חיי קסם, תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט, נוורמור, הפאנדום, תולדות הלבנה, מגיסטריום, מפוצלים, נפילת הממלכות (אבל לא קראתי הכול, מזהירה!), הניצוץ שבאפר, לחרוט את האות, ספר השקרים, חומריו האפלים, ועוד הרבה פאנדומים. או לחלופין, על עולם מקורי. דירוג: R מבחינת האלימות, אולי קצת יותר. אין לי בעיה עם נשיקות, אבל זה הגבול אצלי (Pg13). אורך: אני מדעיפה לשרשר עם מישהו.י שבאמת משקיע.ה, כלומר תגובות באורך של מינימום חמישה שורות, אבל אני גם סבבה עם שירשורים של שורה או אפילו פחות בהודעה - אז זו לא סיבה להירתע. מקורי: יש לי לא מעט רעיונות. תכף אעדכן כאן. נכון לכעת אני בעיקר מחפשת מישהו לשרשר איתו על אחד מהעולמות של "היה היה פעם" (לפרטים נוספים שילחו לי ינשוף/תקראו כמה מהקטעים שלי על היה פעם בסס"ש, הקישור בחתימה) או על פנטזיה אחרת. קצת פחות נוטה לדיסטופיה פנטזיסטית, אבל גם זה יכול להיות נחמד. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 10:50 AM
|
||||
יו רוצה קלע הכשף? אבל פעם ראשונה שלי -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |