![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 16:28 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח :) איזה שיפ? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2022, 16:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל פאנדום
עד pg13 תשאלו אותי לגבי הפאנדום שאתם רוצים ונראה אם אני מכיר אם אני מכיר, נפתח שרשור אפשר גם מקורי -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 12:54 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2022, 10:57 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני אוהבת לשרשר על הכל בערך.
מעדיפה דירוג כמה שיותר נמוך (ובלי טריגרים) וזה חייב להיות עם שיפ. (טוב, לא ממש חייב, אבל ממש עדיף) לגמרי אין לי בעיה עם סלאש ופמסלאש (ואני משרשרת בעיקר סלאש ופמסלאש) אוהבת לשרשר על תקופת הקונדסאים (במיוחד על וולפסטאר 3>) ועל עוד כל מני פאנדומים קטנים שאף אחד.ת לא משרשר.ת עליהם ;) נ.ב- אם מישהו.י רוצה לשרשר על פלא זה יהיה נהדר -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2022, 12:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבירומי וקליתי אם אחת מכן רוצה ><
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 11:26 AM
|
||
אני אשמח.
על מה? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 15:27 PM
|
||
מממ
מקיף מילאנו? ראיתי בסוף -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 15:28 PM
|
||
אההההההה מקיף מילאנו😍
טוב, את שאר הפרטים נקבע בה"פ נ.ב- אני חייבת להיות גור 3> -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2022, 23:13 PM
|
||
זורם לי ממש שרשור על הסוכנת קרטר, משחקי הרעב - אנני\פיניק או אפי\היימיטץ, הקונדסאים, מרלין למי שמכיר ושר הטבעות
בכל דירוג פתוחה להצעות על רעיונות אחרים שלחו לי הודעה בפרטי אם מעניין מישהו 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2022, 05:20 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
We know how it goes
מושבתת ומחפשת הפגת שעמום דירוג כל עוד לא ילדותי זה אחלה הפ לאחרונה came back to be a drug וכמובן שאנסה תגובות ארוכות שנים שלא כתבתי אז be gentle --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2022, 21:22 PM
|
||
תשרשרו איתי טוב כזה
אממ תכתבו לי בנוד או בפרטי משרשרת עד כל דירוג וזה אבל עדיפות לpg13 - r -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2022, 16:04 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי היי אני נעמי D:
אני משרשרת עד דירוג R כזה? תכלס אין לי בעיה עם שום דירוג אבל נראה לי זה הדירוג הכי גבוה שאני יודעת לכתוב. לא נראה לי שיש טריגרים שבעייתיים לי אבל תשאלו לפני שאתם מכניסים בבקשה. פאנדומים: פג, הפ, נסיכת האפר, בני הנפילים, המועמדת (איכסה של ספר אבל נחמד לשרשר עליו) משחקי הרעב, אני מכיר.ה עוד די הרבה דברים אבל זה מה שעולה לי עכשיו. אם באלכן על משהו שלא כתבתי פה תשאלו אולי אני מכירה. חוץ מזה שרשורים על ערפדים וכאלה זה כיף. וגם על עולמות מקוריים אם קיימים או סתם כזה. שיפים: סולאנג'לו(!!!!!!! אוטיפי ואני ממש אוהב.ת לשרשר על זה) , וולפסטאר, מאלק, פרסיבר, פיירוצ'ייס (33>), ליני אולי? שיפים מקוריים גם עובדים? או כל דבר אחר שתציעו ואני אוהב אדק. אממ. מה עוד. לא יודעת. יאללה אבל תשרשרו איתי יהיה נחמד >< -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2022, 23:06 PM
|
||
נעמי רוצה שרשור המועמדת?^^
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2022, 11:21 AM
|
||
כל נושא, כל דירוג
דברו אלי או שלחו ינשוף -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2022, 20:21 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ היי, אני יולי, משרשרת בכל דירוג.
פאנדומים: הארי פוטר, שומרת הערים האבודות, פרסי ג׳קסון, בית הספר לטוב ולרע, ארץ האגדות, וכנראה עוד כל מיני פאנדומים שהם פנטזיה ושעכשיו שחכתי לציין. -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |