![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 26 2022, 15:02 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש אכפת לי לגבי דירוג
פאנדומים: הארי פוטר, פרסי ג׳קסון, גאנשין אימפקט, ודברים כאלה -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2022, 15:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^^ רוצה פרסי ג'קסון?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2022, 11:55 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה שלכם
מלא זמן לא שרשרתי. ובגלל שסוגרים את הפורום אשמח להתחיל את השרשור כאן ולעבור למקום אחר. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 19:28 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת לשרשר על ה"פ או משהו מקורי (עדיף פנטזיה). עדיף עם שיפ.
דירוג עד pg13 בערך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 10:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה@ רוצה?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:28 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח. על מה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 20:52 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה נוורמור? ועדיף שהדמויות שלנו יכירו מלכתכילה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 21:35 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל אחד רוצה להיות חתול שהוא גם פיצה תבונית שחובשת כובעים צהובים שבאה מהגיהנום ונולדה ביום רביעי.
-------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 07:03 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשורים עם פאנדום:
ה''פ חיות הפלא נוורמור סיפור של קסם ארץ האגדות הסודות של ניקולס פלמל בן האלמוות משחקי הרעב! שירשורים בלי פאנדום: מדע בדיוני- דיסטופיה שיבוטים גנטיים רובוטים רוצים צדק-רר''צ מגורים וחקר החלל פנטזיה- דיסטופיה קסומה אלפים שדונים פיות ועוד... סוגי קסם שונים כמו: כשף, ידעונות, אלכימיה ומאגיה. מימדים מקבילים (לא בטוחה אם לשים את זה כאן או במד''ב) דירוג... PG13 נראה לי שלחו ינשוף -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 15:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משרשרת על:
ה"פ ,פ"ג, גיבורי האולימפוס,kotlc, ארץ האגדות, נוורמור, דברי ימי רוזווד, ג'ינקס, המועמדת, תיכון לילה, בת הים, בטל"ר, אחד מאיתנו משקר, שומרי ההיסטוריה, ילדי המנורה, ווינטר בלו, נרניה, תשלחו לי כי בטוח יש ספרים שלא כתבתי. ליב ומאדי, צער גידול בנות, קייסי אנדרקאבר, פרוייקט אמ סי 2, מב"ס, חיות הפלא, ג'ולי והפנטומים, ומקורי כמובן אני משרשרת שיפים דירוג- PG13+ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2022, 14:42 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מת לכתוב איזה שירשור סלואו ברן רומנטי כזה
מקורי או פאנדום לא איכפת לי כל דירוג פאנדומים (יש לציין שלא כתבתי לפאנדום הרבה זמן אז אני אהיה קצת חלוד): הארי פוטר פרסי ג'קסון משחקי הרעב דמדומים עוד סרטי אינדי שאף אחד לא מכיר -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 21:29 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מחפש לשרשר על ה"פ או על פרסי ז'קסון
דירוג pg 13 -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 10:44 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור, על כל פאנדום שאני מכירה או מומצא.
PG13 בלי שיפ. אל תנטשו. תפנו אליי בהודעה פרטית בבקשה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2022, 23:17 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שירשור על הפאנדומים הבאים:
פרסי ג'קסון[ כולל סדרות ההמשך] [עדיפות ראשונה] המשחק של אנדר [לא כל הטרילוגיה, רק הספר הראשון] קלע הכשף הארי פוטר וכולי אשמח גם למקורי נ.ב אני משרשרת עם שיפים לא אכפת לי הדירוג -------------------- נפלא פה, נפלא פה, נפלא פה
תבואו, השמש כל בוקר עולה פה. אני מכחישה את הפאנפיקים שלי ואת השם "אנדר חבט בכף יד פתוחה על הקיר וצעק על הילד: "לא אכפת לי יותר מהמשחק!" קולו הדהד במסדרון. ילדים מצבאות אחרים הופיעו בפתחי חדריהם. הוא דיבר בשקט. "אתם מבינים את זה?" הוא לחש. "המשחק נגמר."" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:06 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומנם עברו רק כמה חודשים מאז הפעם האחרונה שעידכנתי, אבל בכל זאת:
היי, קוראים לי קלישה, ואני מחפשת לשרשר עם מישהו/י שכותב/ת ברמה די טובה, ושלא נוטש/ת (כמובן). פתוחה לגבי כל הפאנדומים הבאים: רומח הדרקון (במיוחד!), בית הספר לטוב ולרע, המעון של מיס פרגרין לילדים משונים, הארי פוטר, פרסי ג'קסון, חרמש, ארץ האגדות, משחקי הרעב, מגנס צ'ייס, מאלאדר (אם מישהו מכיר!), המועמדת, קלע הכשף, כנפיים, המכון, מלכה אדומה, טרילוגיית הגרישה, מפוצלים, שבוע המכשפות, הטירה הנעה, חיי קסם, תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט, נוורמור, הפאנדום, תולדות הלבנה, מגיסטריום, מפוצלים, נפילת הממלכות (אבל לא קראתי הכול, מזהירה!), הניצוץ שבאפר, לחרוט את האות, ספר השקרים, חומריו האפלים, שישה עורבים+ממלכה עקומה, גילדת ההרפתקנים, המבחן, ועוד הרבה פאנדומים. או לחלופין, על עולם מקורי. דירוג: R מבחינת האלימות, אולי קצת יותר. בלי תוכן מיני. אורך: אני מעדיפה לשרשר עם מישהו.י שבאמת משקיע.ה, כלומר תגובות באורך של מינימום חמישה שורות, אבל אני גם סבבה עם שירשורים של שורה או אפילו פחות בהודעה - אז זו לא סיבה להירתע. מקורי: יש לי לא מעט רעיונות, בפרט אשמח לשרשור על העולם של "שחר של עידן חדש" (מפה מופשטת) - עולם פנטזיה שהמצאתי הכולל שבע יבשות שונות שלכל אחת מהן תרבות, היסטוריה וכוחות קסם משלה, ועליו גם כתבתי מספר קטעים בפורום סס"ש (נמצאים במדף שלי, שמקשור בחתימה שלי. הקטע הראשון מסביר את הפרויקט). אם זה מעניין אתכם מוזמנים לשלוח לי ינשוף ואני אפרט על העולם. כל רעיון אחר יתקבל בברכה, אף על פי שדיסטופיה פנטזיסטית פחות תעניין אותי כרגע. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |