![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2022, 23:51 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ מישהו מעוניין לכתוב?
המון זמן מאז שכתבתי, מפחדת שאני חלודה מעט, אבל אתגבר על זה -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2022, 13:40 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 16:57 PM
|
||
![]() מוגל |
אני לא אהיה יותר מדי ספציפית לגבי פאנדום אבל אני חושבת מקורי דירוג לא ממש אכפת לי גם אני פשוט במצב רוח
-------------------- אין לי מה להגיד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2022, 10:29 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני רייצל מחפשת לשרשר עם מישהו על משהו מעניין פאנדומים כל מיני -צל ועצמות shadows and bones;מחוננת ,הארי פוטר ריק ריירדן (לדוג פרסי ג'קסון);ארו שאה,מארוול ,דיסי ,גיבורי על , אהבה וגלידה-לאב וגלטו ,בני הנפילים,ארץ האגדות ,דוקטור הו ועוד. מקורי-היסטורי,מתח,עבר,עתיד,נסיעה בזמן,מכונתזמן ,דיסטופי,אוטופי ,בדיוני,מדע בדיוני,פנטזיה,כוחות על,אקשן ,הרפתקאות וכדומה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2022, 10:12 AM
|
||
היי, מחפשת לשרשר... הנה הפאנדומים:
פג, הפ, גיבורי האולימפוס, מגנס צ'ייס, משפחת קיין, שהה, בטלר, בני הנפילים, וגם מקורי זה בסדר דירוג: pg13 -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2022, 19:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי, אני דרקונית, הייתי פעילה פה בפורום לפני כמה זמן.
משרשרת על מומצא, מאולתר או ספרים - בעיקר פנטזיה. תשלחו ינשוף! -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2022, 19:19 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,אביה,
משרשרת על כל פאנדום שאני מכירה הפ שהה פג ארץ האגדות משחקי הרעב סיפור של קסם אורנה בורדמן כל אלה עד pg13 חזק מקורי ומאולתר גם סבבה -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2022, 18:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
אממ סו משרשרת מקורי או פאנדום, אפשר לראות את הפאנדומים שלי פה, ואני זורמת גם על שירשור חסר פואנטה או מטומטם או המסע של אלכסנדר וולדימירה. משרשרת עד R חלש בעיקרון אבל אם זה שרשור ממש טוב אין בעיה גם עם חזק אין לי בעיה עם שום שיפ כל עוד זה לא קיפוסטר וזהו? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2022, 14:05 PM
|
||
מי רוצה לעשות איתי שרשור על הקונדסאים?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2022, 21:57 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי :>
אן/אנה וזה היו לי בערך 3 שרשורים ודי את כולם נטשתי אבל אם מישהו רוצה לשרשר זה יהיה נחמד, משרשרת בעיקר pg13 חלש באלימות אבל במיניות וכאלה אפשר חזק או אפילו R חלש, תלוי מה העלילה של השרשור פאנדומים בעיקר הפ או kotlc, ישמצב שאני לא זוכרת כרגע ויש עוד פאנדומים הפ הקונדסאים, הדור של הארי (לא זוכרת איך קוראים לזה) בעיקר או פשוט מומצא. אם מומצא אז צריך עלילה וקונספט מאוד ברורים כי אחרת זה לא מתקדם לשום מקום. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2022, 07:52 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טארקה משרשר על המיתולוגיה הנורדית, הארי פוטר, ריק ריידן, הגאוגרפיה של סוף העולם, אראגון, סטפימוס היפ, ארטמיס פאול,
בבחינת אלימות: R בבחינת מין: אך ורק G -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2022, 08:03 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יולי, משרשרת על הפאנדומים הבאים:
שומרת הערים האבודות, הארי פוטר, פרסי ג'קסון, נוורמור, בני הערפל (הנסיך האכזר וזה), stranger things, עד עצם היום הזה, ארץ האגדות, סיפור של קסם, ועוד מלא פאנדומים ששכחתי עכשיו ואם אני אגיד את כולם ההודעה הזאת תיהיה ארוכה מדי, אז פשוט תציעו פאנדום ונראה אם אני מכירה. משרשרת על כל דירוג. -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2022, 23:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
המ. היי, אני מיקו. בעיקרון, בעברית נוח לי עם כל לשון פנייה (באנגלית זה they them) אז תפנו אלי איך שבא ונוח לכם.
נוח לי לשרשר עד R (משתי הבחינות), אם כי אולי זה ירד-יעלה בעתיד. לא בטוח. הפאנדומס שאני מכיר מספיק כדי לשרשר על דמויות מוכרות הם האנטר האנטר, הארי פוטר, פרסי ג'קסון, mha. אם על דמויות מקוריות, אז הפאנדומס הם כל מה שהוזכר למעלה בתוספת חרמש, בני הנפילים (אם כי אני לא הכי בקיא בזה), PA, ארטמיס פאול ומגנס צ'ייס (אותו הדבר כמו על בני הנפילים). בשרשורים מקוריים לחלוטין, כנראה שאעדיף פנטזיה אפלה, הרפתקאות ואלמנטים על טבעיים כלשהם (עם קונספט ברור, בנוסף) - יקום נורמלי עם דמויות נורמליות די משעמם אותי. כמו כן, אני אוהב פנטזיה והרפתקאות (עם מוות, לבבות שבורים ומנה בריאה של תיאורים), ומניח שזה יתבטא באיך שאני משרשר - אז קחו זאת בחשבון. אין לי בעיה עם שיפים כלשהם או טריגרים ספציפיים כלשהם (תקף לדברים שהם רק עד רמת R). אם יש דבר ששכחתי לכסות ויש לכם חשק לשרשר איתי - פשוט תשאלו בהודעה פרטית או משהו. -------------------- 𝓜𝓲𝓴𝓸 • Graphics & designs • 𝖘𝖔𝖗𝖗𝖞 𝖐𝖎𝖉, 𝖎𝖙'𝖘 𝖓𝖔𝖙 𝖌𝖔𝖓𝖓𝖆 𝖍𝖆𝖕𝖕𝖊𝖓 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2022, 21:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי! זאת ג'יני, מחפשת שירשור על כל פאנדום שבא לכם או מומצא, עד R חלש.
האמת שאני גם רוצה לנסות שירשור מאולתר לחלוטין, לא ניסיתי את זה עדיין, מישהו רוצה? אבל אני גם אוהבת שירשורים מתוכננים. אגב, אני לא כל כך אוהבת לשרשר שיפים, במיוחד לא מומצאים, אז קחו את זה בחשבון. ועדיף מישהו שלא ינטוש גם אם אני לא אגיב להרבה זמן. אה, וכדאי גם לקבוע מראש מה בממוצא יהיה אורך התגובות, כדאי לקחת בחשבון שזה ישפיע על התדירות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2023, 18:40 PM
|
||
היי, אני נגה, משרשרת על:
פרסי ג'קסון\גיבורי האולימפוס, שומרת הערים האבודות, ועוד הרבה... אין לי בעיה גם עם מומצאים, לא כל כך אכפת לי מהרמה, בין G לPG13 ואפילו יותר... -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |