![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2024, 16:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור שסתם נראה איך הוא יזרום
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 13:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל על מה? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 15:16 PM
|
||||
על כלום. פשוט ממלאים טופס ומתחילים להמציא -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 16:01 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא רוצה למקד את זה קצת? איזה ז'אנר, באיזה עולם זה קורה (העולם האמיתי/עולם פנטזיה גנרי/עולם של ספר מסוים/אחר), רעיון ראשוני לעלילה? אגב, shot in the dark, מישהו זורם על שרשור שי-רה ונסיכות הכוח? -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 16:02 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור על ספר של ברנדון סנדרסון?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 16:02 PM
|
||||
את צודקת. אני התכוונתי לשרשור בעולם האמיתי. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 16:37 PM
|
||
אני רוצה להכול
קאלאדין: אולי שירשור מלחמת הנפילים? עוד לא גמרתי את העריפילאים רונית:ראיתי לפני די הרבה זמן, אולי אני אצטרך ריענון קטן.... יהודה: נשמע מגניב! -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 20:10 PM
|
||
קאלאדין: אני זורמת על שרשור הערפילאים (עידן 1) או מלחמת הנפילים, אני זוכרת בגדול מה קורה בשני הספרים הראשונים אבל לא את השלישי אופסיייי
בקביק: נדבר בפרטי? -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 20:30 PM
|
||
מי רוצה לשרשר איתי?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 20:36 PM
|
||||
אני פותח. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 20:41 PM
|
||
מישהו?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 20:44 PM
|
||||
את מוזמנת להגיב בשרשורים הישנים שלנו :) וכן, שרשור על סיפור של קסם. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור איתי?
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2024, 21:17 PM
|
||
אני
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 17:27 PM
|
||||
אני -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |