![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 61 62 [63] 64 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 14:26 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס לא ראיתי
אני אפתח? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 14:40 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 15:54 PM
|
||
שרשור פנטזיה כלשהו? עדיפות לעולם מקורי אבל אפשר גם בעולם קיים
אני גם במצב רוח לרומאנס אבל זה לא חובה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 13:17 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני, איזה עולם פנטזיה (הארי פוטר, פרסי ג'קסון, הנסיך הדרקון ועוד...) איזה דירוג? אני עושה עד pg13 ואין לי בעיה עם עולם מקורי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 16:04 PM
|
||
שרשור, מישהו?
אפשר על שה''ה, פ''ג, ה''פ,(בעדיפות נמוכה) ואפשר גם שירשור מציאותי:) -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 18:07 PM
|
||||
נלך על מציאותי? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 18:35 PM
|
||||
כן בטח! אהמ דירוג גיל? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 19:10 PM
|
||
pg13
איזה ז'אנר את רוצה? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 19:14 PM
|
||||
לא כל-כך משנה לי מה באלך? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:42 AM
|
||
מתח זורם
אני פותחת -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:48 AM
|
||||
אהמ אני אנסה מתח רק שבחיים לא עשיתי קודם, אז סורי אם את פחות מתחברת אוקיי:) -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2024, 10:32 AM
|
||
מישהו רוצה שרשור נסיך דרקון?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2024, 15:28 PM
|
||
שרשור על אחד מהפאנדומים הבאים? אני במצב רוח ילדות קסומות:
ווינקס טוקיו מיו מיו סיילור מון וויטץ' מאדוקה מג'יקה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2024, 18:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור הארי פוטר (של פעם), או מציאותי?
עד pg13 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2024, 22:32 PM
|
||||
בא לך שירשור מציאותי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |