![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (63) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:00 PM
|
||||
![]() מוגל |
נראה לך? -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלאלאלאלאלאאלאלאלאלא! אני לא ארשה לך. המממ.. מה דעתך לצבוע אותך בתור עוגיות שוקולד צ'יפס ולהחביא בתוך צנצנת עם שאר העוגיות? -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג ביוטי אנד א ביטטטטטט
אני חולה על ניקי מינאז' וג'סטין ביבר!!!! ברבז ובליברס שליטהההההההה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מנקה את הגלימה וממלמלת משהו שנשמע כמו "היאעברהניקוייבשאתמול"* -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:01 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Annabeth Chase,Jan 17 2015, 09:32 PM][QUOTE=Arcadia,Jan 17 2015, 09:31 PM] מישהו רוצה לרקוד?
אני יודעת שבא לכם בואו [/QUOTE] * לא הבנתי את הבדיחה * אני רוצה לרקוד! *רוקדת מקרנה בשגעון*[/QUOTE] בואי נרקוד! [Evil פורסם ב היום ב 9:06 pm=QUOTE]נראה לך?[/QUOTE] נתתי לחתול שלי עונש ברור שאני מרושעת ![]() -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:02 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבלאבל :< טוב נו כןןןןןןןן ![]() -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ציני או ש -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירדן
כשנגמר הנשף את מסתכלת על התיבת הודעות שלך. ברור? אממ אם אני אהיה נחמדה אני אפילו אפזז איתך לצלילים מגריז. :) -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נלי, האם תרקדי איתי?
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכבה לי המחשב אז חזרתי דרך הטלפון
-------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעזרו לי לחפש את המשתמש של רפונזל היא מתחבאת ממאמא גוטל
![]() -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מוגל |
פףף נותנת לחתול עונש וקוראת לעצמה מרושעת ממש בושה תכף אני בא לטרוף את החתול שלך כמו שעשיתי לכיפה אדומה -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף-סוף הגעתי! והוו!
-------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירים רעים...
-------------------- elad - pink floyd - 11 ![]() "all in all you`re just another brick in the wall" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |