![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (63) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:15 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ.. יש לי הרגשה שאתה איי(פ)ל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתה חושב שלשיר לא מגיע לזכות, אתה סתם נוב -------------------- elad - pink floyd - 11 ![]() "all in all you`re just another brick in the wall" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אני רואה שהעניינים מתחילים להתחמם ![]() -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לרקוד איתי, פילוסופית נחמדה שכמוך? נעה - אני כבר חוזרת ![]() -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה
עוד מועמדים אני חייב ללכת לישון מוקדם יש לי מחר סיכום פרופיל יאוווווו כבר שמונה ועשרים יאללההההה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*ריקוד*
-------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו תראו יש לי הקדשה
חבל שאני לא מוצאת מישהו להקדיש פה כולם מתעלמים ממני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע עדיין לא אכלתי
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי ליה רוצה לרקוד איתי?
-------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
איפה המעצבנת שאמרה לי שהיא תמצא את רפונזל
את רואה את המגדל ההוא שם תהני כי את לא תצאי משם בקרוב -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:16 PM
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*בוכה בצד*
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת אותה ![]() אני שטן אי אפשר לכלוא אותי -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מכונת שליטה במזג האוויר
ייבוא של דופנשמירץ -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לרקוד איתי?
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:17 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה דוד של קוף אז תנחש מי אתה ומאיזה סרט (; -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |