![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (63) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:06 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפרסמו את מ.השנה לפני תשע וחצי
בבקשה -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתמש השנה תמיד הכי בסוף
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:07 PM
|
||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הם מעצבנים ![]() -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:07 PM
|
||||
![]() גובלין שכיר בגרינגוטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוסר יחס! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:08 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי שרינה...
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
אני קם מחר בחמש בבוקר אני צריך ללכת לישון עכשיו תפרסמו כברררררר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז שהסוף יגיע מהר -------------------- elad - pink floyd - 11 ![]() "all in all you`re just another brick in the wall" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:10 PM
|
||
ארגגגגגגגגגגג מעצבן אותי כבררררר
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:10 PM
|
||||
סופסוף מישי נחמדה. ביי טוני! אה, וראיתי שכתבת אותי במדף שלך. ייאי לי! D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:11 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אני חושבת שזה ממש לא הוגן שיש כאלו שהיו מועמדים במיליון קטגוריות ויש גם כאלה שלא מועמדים לכלום וממש מגיע להם?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:11 PM
|
||
אני כל כך רוצה לראות מי הוא מ. השנה
ומ. השנה מרייבן/גריפ'/האפל/סליתר -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:12 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמית, לא רק את.
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:12 PM
|
||
לא, עמית.
לא רק את. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה אפשר להצביע למ. השנה?
-------------------- elad - pink floyd - 11 ![]() "all in all you`re just another brick in the wall" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |