![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:57 PM
|
||||
![]() מוגל |
עופי מכאן, מתנחלת אני צריכה למצוא את רפונזל איפה היא, כפוית טובה שכמותה אני לא אהפוך לצעירה יותר בנשף הזה -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דרך המשתמש הזה, ואני חייב ללכת
שלחתי לך בה"פ את הסיסמה, כל הדברים שאת צריכה נמצאים בתיבת ההודעות, דברים שעמית שלחה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:58 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגול- זאת אומרת ,תם, אני לא יכולה להפסיק לבהות בחתימה שלך. זה לא בסדר.
-------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:58 PM
|
||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחופר השנה! -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:59 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אני אראה ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:00 PM
|
||||||||
"5 סיבות מדוע אין 5 סיבות מדוע?" XDD -------------------- ירדן
|||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:00 PM
|
||||||||||
![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:03 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שאני זאת שאנטוש אבל מסתבר שעמית נטשה לפניי.
לא יפה. -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:03 PM
|
||||||||||||
לגמרי -------------------- ירדן
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:04 PM
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) בגלל שאני לא אוהבת לחשוב הרבה. 2) לא מגיע לך לקבל שוב סיבה. 3) אני אוכלת ולא רוצה ללכלך את המקלדת כי אני אוכלת בגט עם כדורי בשר כמו של סבתא. 4) לאף אחד אין תשובה לזה. 5) אתה נחות מידי בשביל לקבל סיבה ואם אתה רוצה אז אתה צריך לגרום ל-Evil לאהוב אותי ואתה לא תצליח. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:04 PM
|
||||||||||||
וואטטט -------------------- ירדן
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:06 PM
|
||||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רואה? קלללל זה כאילו שאת לא רוצה לענות משהו לאיזה ילד שחופר לך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:08 PM
|
||
מדהים
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:08 PM
|
||
BORING
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |