![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר בבקשה למחוק אותי?
-------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2016, 14:59 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+ כינוי: יעלי+יעלי12
תאריך לידה: 06/04 -------------------- "אם אומץ לב ותושיה
אמצא אצלו במוח אודיע חיש- את זה האיש, לגריפינדור לשלוח. גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2016, 15:31 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שי מתן + הוזלי הגדול
תאריך לידה: 08/4 -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Aug 29 2016, 16:13 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך :)
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2016, 16:51 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כתבתם אותי בתאריך הנכון התאריך שלי השמיני לרביעי
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Aug 29 2016, 22:17 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת, כבר יערך :)
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 13:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: שיר, בצד.
תאריך הלידה: 16 באוקטובר. -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 23:24 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:הרמיוני ג'יני לונה
תאריך הלידה:29.7 -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 23:32 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: אביב, מג'נטה תאריך הלידה: 4.4 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 13:37 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הי! ראיתי שבלוח (אפריל) רשמתם את השם שלי בתור איילת, וקוראים לי איילה :)
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2016, 15:47 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה לא הוספתם אותי
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2016, 16:12 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מוסיפה עכשיו
![]() איילה, מצטערת- זה יתוקן (: -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2016, 16:21 PM
|
||
![]() מלכת הלבבות, ביל סייפר ודדפול שותים ביחד תה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי=עידן והכינוי שלי יום אחד יהיה בצד אבל כרגע הכינוי שלי הוא Beepper his Awesome
תאריך לידה: 15.7 -------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2016, 17:04 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: הדס, Trouble Maker
תאריך הלידה: 03.04 -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2016, 17:54 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספתי את שניכם :)
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |