![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2018, 18:34 PM
|
||
![]() קונדסאית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחר
ש.א.ב123 13.7.2006 -------------------- שחר ![]() יש יומרו שאני כזו רגועה ושקטה אך שבפנים ישנו אריה המחכה לפרוץ החוצה לרוב הוא אינו מצליח אך לפעמים... אין לי שליטה עליו והוא יוצא מפחיד וזועם הייהיי לחתימה של שחר! מי שלא יודע מי אני סיוון והחלטתי לפרוץ לשחר! אז שחר היא ילדה מקסימה שהכרתי בחה"נ! שחר ילדה מאוד מקורית! אני רואה את זה בפעילות שהיא משתתפת ופותחת אין לי יותר דבר להגיד שהיא קסומהמה! ורק גיפ קטן ואת קאט ביי לחתימה! שמחתי להתארח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2018, 16:41 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: סיוון, Romione11
תאריך הלידה: 30.1 -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2018, 13:27 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2018, 14:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אפשרות לערוך את הכינוי שלי מMe, Myself & I לThe Sun Will Come Out Tomorrow? (זה ב23.2)
-------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2018, 12:32 PM
|
||
ערכתי
התאריך שם במרץ ולא בפברואר כמו שכתבת עכשיו. מה מהם התאריך הנכון? -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2018, 18:31 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רוני A DAUGHTER OF ATHENA
תאריך הלידה: 10.2 -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2018, 22:40 PM
|
||
נערך
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2018, 20:49 PM
|
||
![]() מוגל |
שמכם וכינוייכם: דנה, אנבת' צ'ייס ופרסי ג'קסון תאריך הלידה: 10.10 -------------------- היי!✋
כאן דנה!💜 ריינבקלו!💙 בת אתנה!📚📖 ספרים זה הדבר הכי מושלם בעולם!😄📚 [SIZE=7]תקראו את הפאנפיק שלי כאן קוראים לו- הספרים שאנחנו קוראים באמת קיימים! מקווה שתהנו לקרוא אותו! תכתבו בתגובות של הפרק האחרון אם אתם רוצים שאני אמשיך את הפאנפיק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2018, 12:00 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך להחליף את הכיוני שלי, אני ב4 ל2
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2018, 12:10 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אפשרות להחליף את הכינוי ל-Dusk Till Dawn?
ב-31.1 -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2018, 09:10 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להחליף את shira the queen! לכינוי הנוכחי שלי?
יואו זה כינוי ישן הראשון שלי XD -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2018, 16:34 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: יערה - Last Night On Earth תאריך הלידה: 8.5 יאי, זה עוד מעט! -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2018, 19:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תמר, hermione176
תאריך לידה: 2.3 -------------------- קריס ☯ 13 ☯ הצטרפתי בגיל עשר וקרינג' אחושרמוטה ☯ בואו סהכ אני אחלה ![]() ![]() ![]() הסוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2018, 09:45 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:שירהוגוורטסלעד ושירה
תאריך יומולדת:היום! י"ח באייר לג בעומר נולדתי -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2018, 06:27 AM
|
||||
אין תאריך כזה באשכול.. למה התכוונת? השאר - ערכתי :) -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |