![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 17:02 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: לונה, Princess of the Moon
10. 16 -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 17:28 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 09:23 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נטע, כינוי נובי רנדומלי
תאריך לידה: 21.3, כא אדר (ממש עוד מעט) -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 10:51 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שקד הודיה
20 יולי 2009 -------------------- הארי פוטר זאת ההמצאה האנושית החשובה ביותר חוץ מהגלגל והכתב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 18:34 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: נעמי, Lavinia Asimov
תאריך הלידה: 2.11.2008 -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 13:41 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי : יונתן בצד
תאריך יום הולדת : 2 למרץ -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 14:27 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: נתנאל יצחק, 4200809, עדיף שפמנון נילוס.
תאריך הלידה: 9.3.2010, או כ''ג באדר. -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2021, 21:37 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: נויה
כינוי: נעה תאריך לידה: היום (17.03) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:07 AM
|
||
![]() מוגל |
https://static.wikia.nocookie.net/harrypott...&path-prefix=he
לתמונה של הוגוורטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- מעין מלך הגריפינדורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2021, 23:31 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ריין, Alex_Rain
תאריך: 18.3 ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2021, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עמית שגיב
תאריך לידה: 31.1 -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2021, 10:18 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, חפרנית
תאריך לידה: 15.8 מזלט, נטע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2021, 23:40 PM
|
||
![]() מוגל |
נעמי, 23 באוקטובר.
מגניב שיש עוד מישהי שקוראים לה גם נעמי והיא נולדה באותו תאריך שלי! ![]() -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אני נגה העליון הכי מסורה להארי בעולם! גריפינדורית בנשמה גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו גריפינדורית גאה אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! "האדון ירחוני מברך לשלום את הפרופסור סנייפ ומבקש ממנו להוציא מעסקיהם של אחרים את אפו הגדול שלא כדרך הטבע האדון קרניים מבקש להסכים עם האדון ירחוני ורוצה להוסיף שהפרופסור סנייפ הוא חתיכת מכוער האדון רך כף מבקש להביע את תדהמתו מכך שאידיוט שכזה הגיע למעמד של פרופסור האדון זנב תולע מברך את הפרופסור סנייפ ביום נעים וממליץ לו לחפוף את שערו השמנוני והמגעיל" (הספר השלישי) האריות שולטים!!! ![]() SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 21:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עלמה, Piper everdeen
השני ביולי 2.7 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2021, 16:39 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ג'(חובה שם, כרגע אסור לי!)+ בצד
תאריך: 22.2! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |