![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2021, 12:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם- מאיה הדוויג
תאריך-12/8 -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 13:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: זאבונת
תאריך לידה: 13/10, השבוע היה (: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: לוי-כינוי:לוי קהן
תאריך לידה:16/10 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2021, 17:55 PM
|
||
שם וכינוי: נעמה, הוקאיי
תאריך הלידה: 21.10 -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2021, 12:59 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעמה, המלחמה ממשיכה
תאריך הלידה: ה-14 בספטמבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 20:04 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: נטע-Cruella De Vil
תאריך הלידה: 5\13 ח' באייר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 12:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל חפרנית
תאריך לידה: 15 באוגוסט\ה' באלול -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 18:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: טליה, Carmen Sandiego
תאריך: 4.12 -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 14:22 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יולי, לאנוש
תאריך: 23.6 -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 14:26 PM
|
||
שמכם וכינוייכם: איתמר + סופר זארינה
תאריך הלידה: 11/7 11 ביולי -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 18:46 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן :)
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 11:38 AM
|
||
![]() מוגל |
י"א אדר א
-------------------- שלום שלום.
מי שזוכר אותי, אם יש רוח חייה באתר הזה (ולא כולל רוחות רפאים, כן? אני רואה אותך מירטל!) אני נגה, אני מושלמת, ואני אוהבת לראות אנימה. איזה מין אנימה? שמחה ששאלתם!!! האנטר x האנטר אקדמיית הגיבורים שלי. סגנון כזה (כמובן שיש עוד, כע?) ומי שראה את האנימות האלה ולא מאוהב בקילואה ושוטו. ובכןןןןן לא רוצה לצאת קצ'אן, אבל... תמותווווווווווו!!!!!!! סתם צוחקת (am i?) ביוששששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 19:05 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2022, 12:04 PM
|
||
![]() מוגל |
יום הולדת שמח!
לכולם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 22:27 PM
|
||
![]() מוגל |
שמכם וכינוייכם:איתמר
תאריך הלידה:15/8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |