![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 11:22 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם: איילה, כינוי: ayala lush
תאריך: 18.1 -------------------- ![]() איילה, אוהבת בעלי חיים, אוהבת מטאל ואוהבת אנשים D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: בילי, do what you gotta do
תאריך הלידה: עשיתי את התאריך הירשמות שלי לפורטל... 11.4 -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 08:51 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נטע המלכה
תאריך:11\28 -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2022, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נריה
כינוי: הנוב הראשי תאריך יום הולדתי: 17 באוגוסט (ח' באלול) -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 22:50 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: טליה, סלסטינה וורבק
תאריך: 24.9 כ''ה באלול למתעניינים.. -------------------- AlEC BeNJaMin ~ SArA KAyS ~ ShAwN MEndEs ~ AleSSia CaRa ~ CaVEtoWn ~ SuNSet CuRVe Talya • 14 • another things I don't have to say • whatever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 12:29 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2022, 12:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אמיר
כינוי: Gellert Grindelwald תאריך: 1.11 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 07:01 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: טארקה
תאריך: כ"ג כסלו דצמבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 00:20 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: חגילה
כינוי: חגילה שלומוב תאריך לידה: 4/12/2004 עברי- כ"א כסליו -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2022, 14:54 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: שי - רוח רפאים.
תאריך לידה: 14\4 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2022, 15:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: גל
תאריך: רשמתם אותי מהמשתמש הקודם שלי... אשמח אם יתקנו את זה 20.10 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2023, 10:41 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שילת- הארי פוטר לנצח😎😎
ז' אב/ 8 -7/ השביעי באוגוסט -------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 4! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2023, 13:41 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יוסף-VBNNNBV
26/6 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2023, 15:21 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: תהילה, בצד
תאריך הלידה: 12 בפברואר, כא שבט -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 23:29 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: יהב - יהבווקנין
תאריך הלידה:14.11 -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |