![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2015, 04:08 AM
|
||
![]() מוגל |
•שם-גילי
•כינוי- this is me •תאריך לידה- 18.9 -------------------- גילי/ג'ס•אם לא תקראו לי ג'ס אני אכעס•13 וכיתה ח' חע•פאנגירל•חתימה משעממת כי טלפון וחתול•חזרתי אחרי כמה חודשים של פרישה אז אני לא כועסת אם שכחתם אותי•
☠☠☠☠☠ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2015, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יורוצ'ו Yoruchou
תאריך הלידה: 02.12 (דצמבר, כן? לא פברואר.) -------------------- יוֹרוּצ'וֹ ~ כל מני דברים מוזרים ![]() Pan ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2015, 13:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעלה יעלולי28
תאריך הלידה: 28.2.2004 -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2015, 13:59 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עדי , Crazy In Love
תאריך הלידה: 28/8 -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2015, 14:03 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
26.08.1998 תהל both of us
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2015, 01:15 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15.1.99
גיא ךםךLOL -------------------- [COLOR=black]
גיא|16.75 [/COLOR]I cried When angles deserve to die --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2015, 01:18 AM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי - אור, The Dark Swan
תאריך: 7/2 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2015, 23:06 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מאיה, צ'ו צ'ו צ'ו
תאריך הלידה: 24.2 -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2015, 23:07 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אמילי, רג'ינה מילס
תאריך הלידה: 2 לנובמבר 2003 -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 2 2015, 00:12 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי:)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2015, 17:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רונה, a roma
תאריך הלידה: 2\16 -------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2015, 17:38 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רונה, a roma
תאריך הלידה: 2\16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2015, 12:58 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: ליאו, mr.
תאריך הלידה: 16.6.03 -------------------- ובכן, הייתי אומרת שההתחלה היא מקום מאוד טוב להתחיל בו, אבל האמת שאני לא מאמינה בסוג הזה של דברים. וחוץ מזה, ג׳ולי אנדרוס הזדקנה. והייתי אומרת שהייתי רוצה את היכולת לצרוב אנחות בתוך מילים, אבל בסופו של דבר כולנו אותו מיץ תפוחים, וזה לא משנה. טוב, אולי אני תוהה איך הגיעה שוקולד לפוני שלי, אבל מי שחושב שהעט חזק ומהחרב לא טעם את זעם שניהם. אז מה עוצר בעצמי מלמצוא את מה שאני מחפשת? שכחון. טוב, כן, פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2015, 14:04 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספת!
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2015, 14:26 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי : תום ובצד
תאריך לידה : 19.1.2005 -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |